Jump to content
E-sigareti foorum

Stewie

Tavakasutaja
  • Postitusi

    128
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About Stewie

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja

Converted

  • Varustus
    Vamo V3, Kanger T3S
  1. Ma tahaks lasta sõbral tuua, aga ei soovi, et tal mingeid sekeldusi tekiks. Seega oleks vaja teada palju täpselt tuua võib.
  2. Palju eraisik võib Inglismaalt tuua enne uut aastat? Kas kangusele ka piiranguid?
  3. Kas teie dry burnite SS coili? Kas TC modes või WV? Netist otsides on vastused suuresti ebamäärased.
  4. Stewie

    OBS Crius RTA

    Kanthali coilid olid kaasas ju. Kas TC modeist välja ei hüppa? Kas mul ainukesena pritsib vedelikku suhu. Mul dual UD 316SS 0,67oomi 30W 190C.
  5. Kas meie poodides on spit back protectioniga drip tippe? Või oskab keegi Fasttechist midagi soovitada.
  6. Stewie

    OBS Crius RTA

    Sain täna ka enda oma kätte. Tegin kaasa tulnud coilidest, välja tuli 0,3oomi. 35W peal auru parajalt ja maitse intensiivsem kui Zephyrusel, aga sülitab hirmsasti. Kas tuleb vatti rohkem panna?
  7. Stewie

    Lenola Cream

    Võtsin ka prooviks sõbraga kahe peale. Tänud vikatile kiire saatmise eest. Vedelik lõhnab hästi -kõige enam on tunda maasika kreemisust. Proovida olen jõudnud Zephyrus klooni peal, 0,9 oomi 22w. Maitset on palju -tunnen maasikat ja banaani, päev hiljem tundsin korraks ka ananassi maitset. Terve õhtu tõmmates tekkis küllastumus- nüüd lahjendatud pisut PG-ga, sest vedelik päris paks. Hea vedelik, aga minu jaoks mitte all Day vape. Tänud Vikatile.
  8. Stewie

    OBS Crius RTA

    Ma tellisin 23.11 siiani pole posti pandud
  9. Soovitage suitsuandurit, mis e-sigareti auru peale tööle ei läheks.
  10. Ilus asi ja tekitab endale ka proovimis isu. Küsiks siin, kuidas nimetatakse eesti keeles seda kalameeste jullat, mida GrimmGreen oma claptoni tegemise videos soovitab https://www.youtube.com/watch?v=GG8Ospi1GN4.
  11. ei ole pole põletada veel proovinud, aga kui ma nüüd coile vaatasin, siis üks on juba tublisti pruunim. kas nii võib üks coil ülemäära/ohtlikult kuumaks minna. subtank´is on ka nikkel, aga pole seda tühjaks imenud ja selle 510 on liiga pikk seega kõigub mod´i otsas ja ei taha mod´i rikkuda vedelikud mul praegu kõik sama pg/vg pole teisi TC mod´e (Smok Xpro80 on )
  12. Ei hakka uut teemat tegema ja küsin siin ära. Probleem see, et TC-ga saan ikka kärsakat. Mod VTC mini nikkel settingus, temp 200C, 35W, 0,13ohm Ni200 dualcoil, Velocity kloon. Vedelik 75VG/25PG. Kui vedelik saab otsa siis saan dry hiti, see on natuke "pehmem" kui Kanthaliga aga dry hit sellegi poolest. Muidu toimetab päris kenasti. Lisaks häirib see, et kui on veidi seisnud, siis esimene mats on väga lahja. Mõtteid?
  13. Leidsin FT-s tuhlates sellise MODi(paar inimest olid prooviks võtnud ja pidid teada andma kuidas on). Minu arust näeb väga hea välja ja väga odav. Miinuseks on USB põhja all. ELE Cigar Electronic Cigarette Features:Model: ELE Cigar Dimensions: 88*40.5*25mm Leather color: Black, Brown Device color: Pearl silver High rate battery: 18650 40A Coil: 0.05-2.5Ω Material: Leather, Aluminum, Zinc alloy, PC eyeglass Voltage rang: 3.15-8.5V Wattage rang: 5-70W USB Charge port: Support (on the bottom) http://www.elephonestore.com/ele-cigar-luxurious-taste-electronic-cigarette.html
  14. Tripp, räägi siis kuidas sa Zephyrus lekkimise pidama said. Ma tõstsin natuke coile ülespoole ja ei leki enam mod'i täis, aga peale täitmist on ikka õhuavades vedelikku ja luriseb natuke aega.
×
×
  • Create New...