Jump to content
E-sigareti foorum

RaghzaVapes

Tavakasutaja
  • Postitusi

    200
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About RaghzaVapes

  • Kasutaja rank
    Edasijõudnud
  • Sünnipäev 27.04.1990

Kontaktinfo

  • Website URL
    http://soundcloud.com/raghza

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Tallinn

Converted

  • Varustus
    Manto X + Reload RTA

Viimased profiili külastajad

7 662 profiili külastust
  1. Küsida võid ikka, kuid pakun, et see oleneb täielikult teenindajast, kes parasjagu leti taga on - kaldun arvama, et vähestel on kompetentsi selline töö ära teha. Võib-olla oleks kindlam pöörduda nt. Oomipoodi või IT-bussi.
  2. Pole nüüd juulis vaadanud, kuid vähemalt eelmisel nädalal oli veel Tondi 50 poekeses mingisugune Colinssi valik.
  3. Snusiga peaks seal okei olema. Poodidest ei leia, kuid kui kaasa võtad, siis probleeme ei teki.
  4. Aplaus - kui oleks ise tellinud ning sellise sekelduse otsa sattunud, oleks kahtlemata samamoodi vastanud. Ootan samuti nendepoolset vastust ja/või tegevust.
  5. Ma segan ise ka põhiliselt Capella vedelikke ning garanteeritud lollikindel tulemus on 100ml pudelisse kallata terve 13ml pudel maitsestajat ning siis ülejäänud pudel baasi täis, et jääks õige pisut loksutamisruumi. Töötab enamike Capelladega
  6. Aeg hakata reisile minnes vedelikke deodorantide ja ninaspreide pudelitesse villima
  7. Ja kuidas G-Priv on? Sama mugav kasutada kui lubati?
  8. Griffin 25 RTA. Vastab kõikidele sinu esitatud nõuetele ning mina isiklikult ühtegi halba külge välja tuua ei oskagi.
  9. "Atomizer short" viitab üldjuhul ikka 510 ühenduse kammile, Cuboidil tihtilugu asi selles insulaatoris mis pini ümber on. Ise vaevlesin päevakese samuti sama asja küüsis. Alguses valetas takistust järjest suuremaks, kuni lõpuks hakkas "atomizer short" errorit viskama. Leidsin ühe õiges mõõdus õhukese ümmarguse tihendi ning surusin selle 510 pini ümber, samas sikutasin pini ka pisut ülespoole. Kohe ei aidanud, aga siis tegin software update 5.14 peale ja sellest hetkest töötanud kui miki.
  10. Ka mina alustasin 12mg vedelikega 2 aastat tagasi ning mida paremaks läks seade, seda vähemaks ka nikotiini. Selle aasta alguses sai kuu aega oldud 0mg vedelike peal, pidades seda loogiliseks jätkuks peale pikemat 3mg perioodi. Aga nagu Jaangi ütles, oli paari päevaga tunda et midagi on ikka puudu ning 2-3mg vedelikud on siiani see õige. Kui aga peaks olema soov täielikult maha jätta, siis 0mg vedelik on õige pisut parem kui mitte midagi. Isiklikult läheks seda teed, et tarbiks kasvõi 0,5mg vedelikku, aga vähemalt midagigi. 3mg on väike kogus, aga sealt paugust 0mg tulla tundub minu jaoks ikka karm.
  11. Ja siis kiruvad, et lekib kuramus
  12. Minu arust ka, hinna ja kvaliteedi suhe on ikka äärmiselt paigas. Üle 4 kuu igapäevaselt kasutanud ning probleeme ja etteheiteid ümmargune 0 - lihtsalt toimib.
  13. Minu arust on vedelike uus standard 0,3 kangus ning vähemalt epiip.ee poes on küll suhteliselt kõiki vedelike selle kangusega olemas.
  14. Kas keegi Griffini decki täitsa lahti on proovinud võtta? Maha kukkudes tekkis õhu- ja vedelikurõnga vahele ühele poole väike vahe, mis nüüd häirib. Tahaks teise lahti võtta, et vaadata kas saab ilusti sirgelt kokku, aga nagu internet pajatas, siis on kogu see alumine decki osa omavahel kokku pressitud ning lahti kangutades ei pruugi seda enam ilusti kokku tagasi saada. Oskab keegi kinnitada või ümber lükata?
×
×
  • Create New...