Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
e-kodanik

e-sigarett süütas lennureisija pagasi

Recommended Posts

Could e-cigarettes be banned from luggage on planes? Airport calls for crackdown after device blamed for fire in aircraft's hold

 

The debate over whether there should be tougher rules or an outright ban on electronic cigarettes on planes has been reignited in the US after one of the devices was blamed for a small fire.

 

A JetBlue plane at Logan International Airport in Boston, Massachusetts was evacuated this month after baggage handlers smelled smoke and extinguished a smouldering bag as they prepared the aircraft for take-off.

 

The e-cigarette was packed in a passenger’s checked luggage and burned a small hole in the bag, said Ed Freni, director of aviation with the Massachusetts Port Authority, which operates the airport

 

Read more:

http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-2727737/Could-e-cigarettes-banned-planes-Airport-calls-crackdown-device-blamed-fire-aircraft-s-luggage-hold.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 miljonist, shit happens  8-)

mod vendadel pole probleeme, aku kerest välja, kui vaja ja eraldi karpi

 

Sama artikli järgi on küll probleem:

Under existing rules, e-cigarettes are considered personal devices – meaning they are treated like laptop computers, mobile phones or other battery-powered devices – and can be carried onto a plane.

They cannot be activated, however, and their lithium-ion batteries must be protected from damage or accidental activation.

Spare batteries cannot be stored in checked luggage because of fire risks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kõike ei saa keelata, selleks oleks liiga suur kisa.

Aga eks need keelud olegi vahel "huvitavad". Meenub üks lugu aastast umbes 2002. Mu õde sattus haiglasse ja kui teda vaatama läksin, küsis ta kas saab maile vaadata. Kuna mul läpakas kaasas oli, siis lubasin, kuid õige pea saabus med. õde, kes selle ära keelas ja põhjendas, et haiglas on igasugused seadmed keelatud, aga mobiiltelefonidele vaatavad nad läbi sõrmede kuid arvuti on juba liiast. Siinkohal võiks küsida, kumb segab muid seadmeid rohkem, kas mobiiltelefon või arvuti.... aga jätsin selle tookord targu küsimata samamoodi nagu see med. õde ei saanud õnneks aru, et arvuti oli BT kaudu läbi telefoni netti ühendatud(tol ajal oli vaid EDGE ja mobiilne andmeside suht kallis, seega polnud see väga levinud, aga kuna olin ühe mobiilsidefirma palgal, siis minu jaoks ei maksnud see midagi).

Share this post


Link to post
Share on other sites

ei keelatagi, sest see on võimatu missioon. 

Heast peast aku kärssama ei lähe. unustas, ehk lukustada, rappudes hakkas tööle ja nii max aega , mitmeid, mitmeid kordi. ja sitt aku võib kärssama minna.

nagu ytlesin, shitt happens. chainast keelati ka akude tarnimine, ka pulga kujul vahepeal. pm sama probleem, aga nüüd saab ego pulkasi saata ja osade firmade kaudu ka akusi tellida. kuniks  alla ei kuku, ei tehta midagi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...