Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
e-kodanik

Last Chance - Take the Vape Survey & Win $500

Recommended Posts

sa pole eestlane    (psühho)

Raha saamise tõenäosus on sama suur kui see, et ma homme kuule lendaks    (Y)

ma arvan et kuu peale saamine on kindlam

 

jõle rasked küsimused :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vastatud. Aga üks küsimus oli natuke kummaline - kas ostaksid teadlikult mõne suure tubakafirma toodetud elektroonilise sigareti?. Mina küll ostaksin, kui nii toode ise oleks see mida vajan ja hind ka mõistlik. Loogiline ju, et elu läheb edasi ja nii nagu autotootjad mõtlevad järjest rohkem elektriautode peale, peavad ka tubakafirmad järjest rohkem tähelepanu veipimisega seonduvale pöörama hakkama kui pinnale tahavad jääda. Küsiks uudishimust, kas siin kellelgi on viha tubakafirmade vastu nii suur, et jätaks põhimõtte pärast nende modi/clearo/mahla ostmata, kui toote omadused ja hind vastuvõetavad on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ei kujutaks praegusel hetkel küll et mõni suur tubakafirma praeguses vabaturu (kaasaarvatud Hiina kloonitööstus) tingimustes suudaks konkurentsivõimeline olla.

Pigem tunduks reaalne et mingisugust keeldudega keelatakse veibikraami müük (tootmine) täiesti ära :cry:  ja siis antakse eriõigused kellelegi, ehk siis see mida Eestis näeks hea meelega N.....x ja S......e

Muidugi kui Philip Morris müüks normaalse hinnaga kvaliteetset mahla ja konkureeriks ausalt kõigi turutegijatega, siis ma ostaks neilt küll vahel. (kui isesegatud mahla aurutamise pärast vangi pole viidud :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

No päris ära keelata nad veibikraami ei saa, isegi kui see kellegi mõjutusel lühiajaliselt läbi surutakse, on vastuseis liiga tugev ja objektiivseid argumente keelamiseks napib. Samas tubakafirmadel pappi on, kui nad veibikraami müüma hakkaks, siis erinevalt pisikestest tegijatest võiks nad turule sisenemiseks päris pikalt dumpinguga tegeleda. Tubakatootjate sõda veibikraami vastu on umbes sama tark kui petrooleumlampide tootja üritaks elektripirne(sh. ka luminofoor ja LED) ära keelata ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...