Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
Maitsev Aur

Survival ja All Starz vedelikud

Recommended Posts

Survival premium vedelike sari.

post-1253-0-28553300-1449741708_thumb.jpg

 

 

Survival Vaping Premium Alien Invasion e-vedelik.
E-vedelik Alien Invasion on hübriid rikkalikest maitsetest ja aroomidest, mida on võimalik leida kraatrist Area 51 lähistel, mis tekkis sinna peale meteoriitide sadu. Kaua salajas hoitud retsept tuli hiljuti päevavalgele... Mõned tunnevad kergeid pähkli noote, mõned kerget tubakat, aga tõde on kusagil olemas...
 

Survival Vaping Premium Ape Revolution e-vedelik.

E-vedelik on üllatava maitsega. Segu, milles on esindatud nii tubakad, kui karamelliseeritud mesi. On tunda ka kerget banaani nooti.

 

Survival Vaping Premium Ice Age e-vedelik.

E-vedelik teeb seda, mida lubab. Viib sind põhjapoolusele liustike miljöösse. Tugev ja püsiv värskus garanteeritud! Kindlasti naudid sa seda keerukat segu erinevatest mintidest ja salajasest koostisosast, mille koosmõju annab maitset ja värskust. Eriti meeldib see vedelik jäise mindi armastajatele.

 

Survival Vaping Premium Mayan Prophecy e-vedelik.

Mayan Prophecy on segu Lõuna-Ameerika puuviljadest koos kergelt magusa kreemja noodiga. 

 

Survival Vaping Premium Mummy Curse e-vedelik.

Mummy Curse on kreemjas, mahe ja rikkalik Madagascari vanilje kerge kaneeliga ja veidi karamelliseeritud vürtsidega.

 

Survival Vaping Premium Nuclear Winter e-vedelik.

E-vedelik Nuclear Winter on ulmelises maitsetevahemikus, see kastab su otse keset tuumasõda! Üllatava ja sähviva maitsega e-vedelik, mis on saanud kerge happelise puudutuse sidrunilt ja roosalt greibilt segatuna lagritsa ja värske aniisiga ning kuhu lisanduvad õrnad vürtsikad nüansid. Maitse mis ootab kiiret leidmist!

 

Survival Vaping Premium Solar Storm e-vedelik.
E-vedelik Solar Storm on mahlakas segu, mitte liialt ega ka vähe magus. Arbuus, melon ja maasikas üheskoos täiuslikkusesse kombineeritud ja kirgastatud veidi torkava nüansiga. Solar Storm Survival Vaping segusse on kaasatud rohelise piparmündi noot, mis annab meeldiva värskenduse.
 

Survival Vaping Premium Volcano Rage e-vedelik.

Volcano Rage on rikkaliku maitsega vanilje tassikook, mis on kaetud kreemja maasikakreemiga.

 

Survival Vaping Premium Zombie Outbreak e-vedelik.

Surnud ärkavad... e-vedelik Zombie Outbreak sündis koos nendega - see leiti ühest elavate surnute pesast. Vedelikus leiame punaste puuviljade segu, domineerivad must kirss ja greip. Samas on see maitsemeeli värskendav. E-vedelik, mis paneb sind võbelema...

 

Survival Vaping Premium Armageddon e-vedelik.

See siin on üks võimas ja üllatav segu! Üheltpoolt kerge hapukas koola maitse, teiselt poolt kommi maitse. Vedelikus leidub ka puuvilju, kerget sidrunit. Lühidalt - peab proovima!

 

 

All Starz vedelikud.

post-1253-0-60802400-1449741879_thumb.png

 

All Starz Cherry Fizz e-vedelik.

Mäletad veel vanaema tehtud limonaadi? Sellele siin on lisatud kirssi ja punaste puuviljade segu. Mõnus viis suve pikendada. Torkav ja magus...

 

All Starz Frosty Punch e-vedelik.

Kõige rikkalikum segu puuviljadest millele on lisatud veidi värskust.

 

All Starz Juicy Krazy e-vedelik.

Värske ja puuviljane segu päikese käes peesitanud virsikutest ja teistest puuviljadest.

 

All Starz Kream Berry e-vedelik.

Vedelik, kus mahlane ja kergelt maasikakoogine maitse seguneb rikkalikult kreemja maitsega.

 

All Starz Mellow Melon e-vedelik.

Segu erinevatest melonitest ja draakonipuu viljadest. Kerget happelisust lisab mustsõstar.

 

All Starz Silly Hoops e-vedelik.

Meenuta lapsepõlve selle mõnusa puuviljase aroomiga. Puuviljamaitselised hommikusöögihelbed kerge sidruni maitsega kausikeses piimas.

 

All Starz Smoky Treatz e-vedelik.

Kreemjas, karamelline ja kergelt tubakaste nootidega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Survival Vaping Premium Ape Revolution e-vedelik.

Keegi pole õpetanud ahvidele sokke vahetama. Nii lõhn kui maitse on jalustrabavalt jubedad. 

 

Survival Vaping Premium Ice Age e-vedelik.

Mõnusalt värske elamus, kohati isegi liiga vänge. Maitselt peaaegu üks ühele valge orbit'iga.

 

Survival Vaping Premium Volcano Rage e-vedelik.

Mõnusalt kreemine, maasikat on õrnalt tunda. Kõike on piisavas koguses, kõlbab igapäevaseks aurutamiseks (kui rahakott kannatab)

Share this post


Link to post
Share on other sites

All Starz Frosty Punch e-vedelik.

puuviljad on täitsa olemas. "Frosty" lubaks nagu mingit minti juurde, pole toda kusagil  :twisted:  Vedelik ise maitselt just kõige parem ei ole, samas ei saa öelda et tõmmata ei kannata   :!:

 

All Starz Kream Berry e-vedelik.

mõnusalt kreemjas, õrnalt on maasikat tunda, ülimalt hea vedelik   :idea:

 

All Starz Smoky Treatz e-vedelik.

karamell karamell karamell, muust asjast pole seal haisugi   :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma sain tilga seda vist. Päris hea oli.

Väga hea tõesti :)

Julgen vastu vaielda, subtankis on mõnusalt suitsune kõrvalmaitse.

See on vist nüüd ainuke vedelik, mida ma proovinud pole sellest valikust.

Nüüdseks proovitud ka Frosty Punch ja Mellow Melon. Esimene mõnus värske puuvili. Teine õrnem ja magusam. AllStarsi vedelike parim maitsekirjeldus on vedeliku nimes öeldud.☺

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Väike" ülevaade kahest vedelikust Survivali tootesarjas:

 

Sissejuhatus
Seekord sai ülevaate tegemiseks valitud Survivali (Survival-Vaping) kaks e-vedelikku, mis on Volcano Rage ja Mayan Prophecy. Survival on Prantsuse firma ning nad on keskendunud peamiselt premium tüüpi vedelike tootmisele, kuid pakuvad lisaks ka premium baasvedelikke. Väga palju nende kohta infot veebist ei leidnud, aga minu andmetel hakkasid nad vähemalt Survivali nime all e-vedelikke tootma 2014 aastal. PS! Survival vapingu Googeldamine oli tänu nende nimele tublisti raskendatud, sest enamus vasted tulid foorumitest kus räägiti metsas või linnast väljas veipimisest (nimi on ju Survival  ehk ellujääja).
 
 
Lühidalt Survivali mahladest:
Survivali mahlu pakutakse 30ml pudelites ning niko kangustega 0mg, 3mg, 6mg, 12mg, 18mg. VG ning PG suhe on 50% ja 50%. Testimisel kasutatud vedelikul oli kanguseks 3mg ja tuleb tunnistada, et mingi hetk lahjendasin ma selle veel pooleks VG-ga, sest minu jaoks oli maitset liiast, aga sellest juba hiljem. Muidu baasidele Survival vett ega alkoholi ei lisa, ilmselt võib eeldada ka, et valmis mahladele neid ei lisatada?
 
Pakend
Pudel on läbipaistvast, kuid matist klaasist ning pipetiga. Pudel on omakorda pakendatud papist topsi, mis siis peaks kaitsma pudelit transpordil võimalike vigastuste eest, aga mis seal salata, see näeb ka hea välja :) Ma olen varem kirjutanud, et ma ise pipetiga pudeleid ei eelista, kuid dripperitega seda mahla testides sai selgeks, et on ikka mugav küll. Survivalil on pudelid üldjuhul hästi kujundatud ning etiketil on kirjas kõik vajalik  (enamus inimeste jaoks) - nagu näiteks kehtivusaeg, niko kangus, pudeli suurus (ml), VG/PG suhe, kus toodetud ja partii number, kõik see on muidugi Prantsuse keeles, aga enamus sellest infost on siiski rahvusvaheliselt arusaadav. Positiivse poole pealt tasub veel mainida, et pudelil (korgil) on lapselukk. Muide nimi Survival (ellujääja) on hästi valitud, sest nende papist pakend (see sama tops) mahub ideaalselt WC-paberi rulli sisse, nii, et kui metsa minek, siis on 2in1 täiesti olemas. 
 
Survival kirjeldab Volcano Rage'i nii: "Un délicieux, riche et décadent cupcake à la vanille. Le tout recouvert d'un glaçage crémeux à la fraise. A dévorer de toute urgence...". Vast selgitamist ei vaja? Aga kes siiski prantsuse keelt ei oska (nagu mina) ilmselt rahuldub Maitsevaur.ee tõlkgega: Volcano Rage on rikkaliku maitsega vanilje tassikook, mis on kaetud kreemja maasikakreemiga.
 
Lõhn. Esimese emotsiooni loob endiselt lõhn - tegin pudeli lahti ja... väga meeldiv aroom - puuvilja (äkki mango?), vaniljet ja veel midagi magusat mida esimese hooga ei oskagi sõnastada. 
 
Veipimine. Proovitud sai seda nii dripperites (Velocity ja Derringer), kopsukates nagu Chtulhu v2 ning Aromamizer RDTA ning ka M2L (mouth to lung ehk suust-kopsu)  seadmes Rose v2 RDTA-s. Chtulhus ning Aromamizeris kasutasin 0,5mm titaanist traati ümber 3mm posti (7 tiiru) ning Rose V2hes oli 0,3mm ni200 traat ümber 2mm posti.  
Ilmselt mõistlik on kohe ära mainida, et maitse on väga intensiivne ning nendele kes veibivad subohm seadmetega ja eelistavad leebemat maitset, soovitan kohe võtta kangem mahl ning baasi ning see lihtsalt 50/50 suhtega ära lahjendada, nii, et lõpptulemus on õige kangusega ning natuke leebema maitsega vedelik. Samas kui oled just maitsele orienteeritud, siis peaks kõik paigas olema.
 
Maitse kirjeldus. Nagu ka lõhnast tunda oli, on minu jaoks kõige eristatavam maitse just mango, see on suhteliselt üllatav, sest kirjelduses oli ju maasikas? Mina maasikat üldse ei tunne. See magus maitse mida eelnevalt mainisin on kõige parem võrrelda mõne puuviljase teega, sellise magusaga ehk meega.  Väljahingamisel on kindlasti tunda ka vaniljed, kuid minu jaoks on seda natuke vähe, st see maitse on väga õrn seal juures. 
 
Hinnang - 4 pisikese miinusega 5-palli skaalas. Pole kindlasti minu igapäevane veip, kuid kindlasti tore vaheldus. Kas ostaksin uuesti? Ilmselt mitte, kuid kas kahetseksin oma ostu? Samuti mitte, kuid kuna uut lemmikut sellest e-vedelikust minul ei tulnud, siis ma pigem prooviksin veel midagi uut, kas või Survivalil valikust.
 
Tootja kirjeldab seda maitset nii: "Mélange inédit, de fruits exotiques originaires d'Amérique du Sud, légèrement sucré avec une pointe crémeuse, apportant une sensation agréablement persistante". Appi tuleb jälle Maitsevaur.ee tõlge: Mayan Prophecy on segu Lõuna-Ameerika puuviljadest koos kergelt magusa kreemja noodiga. 
 
Lõhn. Mõnus puuviljane ning  väga värskendav. Kindlasti on siin pirni, mustikaid või mõnd sarnase maitse/lõhnaga marju ning midagi magusat ning kreemist veel peale. 
 
Maitse kirjeldus. Kindlasti väga puuviljane veip, väike mentooli noot oleks nagu ka, kuid võimalik, et see värskus on saadud ka mingil muul moel. Võimalik, et on ka mingeid puuvilju Lõuna-Ameerikast (papaia?), kuid ma põhjamaine inimene ning kõiki nende nimesid ei tea :)
Nagu ka Volcano Rage'i puhul on ka Mayan Prophecy suhteliselt intensiivne, kuid minu jaoks mitte nii intensiivne, st seda vedelikku võiks ma ka lahjendamata tõmmata. Võimalik, et asi on lihtsalt minu personaalses eelistuses. 
 
Hinnang - 4 hästi pisikese plussiga 5-palli skaalas. Meeldis rohkem kui Volcano Rage, peamiselt seetõttu, et see maitse oli natuke tuttavam ja sarnases nii mõnelegi teisele mahlale mida ma varem proovinud olen. Kas ostaksin uuesti? Võimalik, aga kindel pole - selles maitses on elemente mis isiklikult väga meeldivad (värskus, kuid ilma intensiivse mentoolita), kuid midagi jääb nagu puudu ning midagi on samas ka üle. Ehk peab lihtsalt veel edasi proovima (natuke on veel järgi 30ml pudelist) ja kui ikka selgusele ei saa, siis võibolla tuleb lihtsalt üks pudel lisaks tellida, et teha selgeks, kas meeldib või ei meeldi :)
 
Survivali vedelikud üldiselt
Survivali mahlad on suhteliselt vedelad ehk peaks sobima enamus seadmetega, samas kui oled harjunud suurema VG sisaldusega mahladega, siis tasub RBA seadmetes rohkem vatti panna, tehasecoilidega seda muret ilmselt pole.
 
Aur ja "kurgulaks". Aurab korralikult, natuke vähem kui need vedelikud millega ma harjunud olen, kuid aurust puudust küll pole. Üllatavalt pole ka kurgulaks liiga intensiivne, st on olemas loomulikult, kuid kuna ma tavaliselt nii kõrge PG-ga vedelikke ei tõmba ja meeldivad kurgule natuke leebemad e-vedelikud, siis kartsin hullemat. Kes veel ei tea, siis PG on see, mis tekitab seda nn kurgulaksu ning VG see, mis peamiselt aurab. Mõni just eelistab kõrgema PG-ga vedelikke.
 
Üks tähelepanek veel Volcano Rage'i kohta - kui paak sai tühjaks ning otsustasin maitset vahetada, st panin teise mahla samasse paaki, siis Volcano Rage jäi ikka domineerima ehk enne sellest maitsest päris lahti ei saanud, kui ikka pidi paagi tühjaks tegema ning vati ära vahetama. See effekt on muidugi paljude maitsetega ning ma tean, et nagunii enamus inimesi ei sega oma maitseid, kuid mina üldjuhul (kui ma muidugi ülevaateid ei tee) vahetan mahlasid ka jooksvalt, st kui paak saab tühjaks, siis panen mingi teise mahla peale ning enamus minu maitsetega see eelmine maitse ei jää nii domineerima nagu see juhtus Volcano Rage'i puhul. Mayan Prophecy maitse oli näiteks neutraalsem.
 
Hind
Isesegatud mahladega ilmselt võrrelda pole mõtet, sest ise segades saab kindlasti odavamalt, kuid teiste premium tüüpi e-vedelikega võrreldes on hind suhtelisedlt keskmine. Eestis maksab see vist igalpool 18,9 euri 30ml (maitsevaur.ee; spezz.ee, epiip.ee) ehk 10ml hind tuleb 6,3 euri. Tasub valida sinule kõige ligem pood, et säästa postikuludelt (kui saab käest-kätte osta) või siis lihtsalt osta samast poest, kust sa tavaliselt oma vedelikud ostad (kui nad muidugi pakuvad Survivali vedelikke).
 
Kokkuvõtteks
Vedelike testimine on kindlasti väga subjektiivne ja oleneb väga palju seadmetest mida kasutad, kuidas kasutad ja kes kasutab ehk iga inimene on erinev, kuid arvan, et nö sissejuhatuse võiks ülevaadetest siiski saada ning äkki tekib vähemalt huvi proovida.

post-2220-0-86747300-1451416673_thumb.jpg

post-2220-0-29855000-1451416692_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mainin kah paari sõnaga oma kogemusi mõnest vedelast, mida sellest valikust proovitud.

 

Survival Alien Invasion - Kergelt magus, martsipanine hõng õrna tubakaga. Oleks pikemat järelmekki oodanud, natuke olin pettunud, et välja puhudes maitse nii kähku ära kadus.

Survival Ape Revolution - Nagu siin juba kirjeldati, ahvid sokke vist ei vaheta :D, esmamulje oli okei, tubakas banaaniga, täitsa ok. Pikema tõmbamise järel hakkas juba päris tugevalt vastu see aroom, mis õhku jäi peale tõmbamist. Ei tea kas ma seda isegi 1ml ära jõudsin tõmmata.

Survival Mummy Curse - Sain seda paar ml ainult, oleks vaid terve pudel olnud!!!!!! Kuna ma suur kaneeli ja vanilje fänn olen, siis see vedelik meeldis väga. Mõnus magus, nagu kaneelirull vaniljekreemiga, isegi kergelt karamelline.

Oli ka paar münti, aga nendest ma ei hakka mitte midagi kirjutama, kuna eriline mündifänn ma ei ole ja mitte midagi asjalikku nende kohta öelda ka pole.

 

All Starz Kream Berry - Maaaaaguuuuuusss kreemine maasikas, minu jaoks liiga lääge pikemaks tõmbamiseks. Kui mõne tsitrusega veidi lahjendada, siis kannataks ka ilmselt pikemalt tõmmata.

All Starz Smoky Treatz - Suitsune karamell, mitte liiga magus. Peale esimest kõhvi oli kohe mulje, nagu oleks kuiva vatti tõmmanud, aga siis tabasin ära, et tegemist on tõesti suitsuse maitsega. Meeldis väga, tõmbaks veel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Survival Vaping Premium Nuclear Winter e-vedelik.

proovitud wisemec relaux dna 200 ja smok tfv 4 quad coiliga @ 45w @6mg nikotiini

 

Väga mündine, aniisi maitse käib korralikult üle, muidu tundub vedeliku kvaliteet igati hea 4,5/5

Ise väga sellist maitset ei harrasta, kuid vahelduse mõttes käib kah.

Pakend ja emsamulje väga head, jätavad kõrge kvaliteedilise toote mulje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seekord sain Maitsevaur.ee-st paar mahla proovimiseks ja loomulikult on tegemist Survivali toodanguga (minu tungival soovil). Ülevaates on sellised nimed nagu Solar Storm (Päikesetorm) ja Mummy Curse (Muumia needus).
 
Survival Vaping on endiselt Prantsusmaa toodang ning endiselt on ka tekstid/sildid prantsuskeelsed, kuid maitsevaur.ee lehel on kõik vajalik ka eestikeelsena olemas. VG/PG suhe on samuti endiselt 50/50 ning nikotiini kangused on valikus vastavalt: 0, 3, 6, 12 ja 18. Pakend, pudel jms on kõik sama nagu varem (loe minu eelmist ülevaadet).
 
Testimiseks kasutatud seadmed: Cera dripper, Wotofo Sapor dripper, Cthulhu RTA V2 ja Ubertoot UTA2. Cera ja Cthulhu puhul kasutasin modina Yihi SX minit, Wotofo Sapor on/oli Wismec Noisy Cricketi otsas ja Ubertoot UTA2 on mul kasutusel Xvo stick'iga. Ceras on mul dual kanthal clapton 0,4 oomi (veipisin 40W-50W vahel), Saporis dual kanthal clapton 0,5 oomi (kuna on mehhaaniline mod, siis võimsus kõikus 100-120W), Cthulhus on mul dual titaan (veipisin seda u. 30-35W juures) ning Ubertoot UTA2 üks 0,9 oomine kanthalist coil, mis paugub täiesti hästi 19-22W (M2L ehk mouth to lung).
 
Alustame siis Päikesetormist (Solar Storm)
Esimesena hakkas silma mulle selle mahla värv, ka paagis näeb see hea välja (toode on ilmselt omale nime saanud just värvist), kuid värv pole ainus mis on selles mahla juures köitis, ka lõhn on väga mahe ja mahlane.
Lõhn: puuviljane ning väikese mentooli tooniga, lisaks on tunda maasikat.
Maitse: melon (või arbuus?), marjad, õrn maasikas ning veel õrnem mentool. Kuigi selles vedelikus on nii melonit, kui ka mentooli, siis ei ole ta selline värskendav puuviljane veip (mida võiks koostisosadest eeldada), vaid pigem selline mahedamaitseline ning kreemine – tormi pole kusagil, mis on samas hea, sest minule just meeldivad tasakaalus maitsed. Tegelikult nii maitse, kui ka lõhn vastavad enam-vähem tootja kirjeldusele, kuid maasika äratundmine oleks kindlasti olnud raskem, kui ma poleks toote kirjeldust lugenud.
 
Hindeks annan kokkuvõttes tubli 4 (5-palli skaala järgi)
 
Muumia needus (Mummy Curse)
Ütlen ausalt, et peale selle mahla nuusutamist oli esimene veipimise kogemus suur pettumus. Selle lõhn lihtsalt tundus olevat otse kümnesse, kuid maitse jäi selgelt ootustele alla.
Lõhn: küpsis, vanilje, kreem, mingi kook, peaagu, et ideaalne magustoit (minu jaoks).
Maitse: no esimese asjana kangastus minule silme ette pilt jõuludest. Maitsetest jäid tooni andma kaneel, mingid vürtsid, magus küpsis ja see kõik väikese vanilje vihjega. Äkki see on/oli jõuluväsimus või talveväsimus, miks mulle see maitse väga ei istunud? Huvitav fakt on aga see, et see maitse sai mul enne otsa kui Solar Storm, ilmselt seetõttu, et ma ei saanud sellest sotti, et kuidas saavad lõhn ning maitse nii erinevad olla (kuigi kirjeldusest see võib-olla välja ei paista), lihtsalt need vürtsid tapsid minu jaoks selle maitse ära. Muumia needus meenutab minule midagi Calipitter Chow (Mom and pop) ja Spiced Apple Cider'i (Walci kokteil) vahepealset. Oleks praegu jõulud, siis ma võib-olla hoopis kiidaks seda maitset taevani.
 
Hindeks seekord koolipoisi 3 (5-palli skaala järgi)
 
Kokkuvõtteks
Ma ei tea miks, kuid Survivali mahlad on hakanud mulle aina rohkem ja rohkem meeldima. Seoses praeguse testimisega otsisin ma üles mõned riiulisse unustatud Survivali mahlad ja enda üllatuseks olid need kõik veibitavad, ka need, mis enne nii väga ei meeldinud. Kas asi oli selles, et nad on nüüd on need mahlad kuid steepinud või on asi maitsemeele muutumises, seda ma ei oska öelda, kuid nii see on. Ainuke erand võib-olla on Ape Revolution, selle lõhn lihtsalt häirib paljusid kõrvalseisjaid, seetõttu jääb see endiselt valikust välja. Samas Mayan Prophecy hakkas nii meeldima, et allesjäänud 10ml aurutasin dripperis vist 1h-ga ära (0 mg nikotiiniga). Minu soovitus oleks siiski, et kui alguses teile mõni Survivali mahl (või miks ka mitte mõne teise tootja oma) ei meeldi, siis ärge veel neid minema visake või laiali jagage, oodake mõned nädalad, kuu või rohkem ning proovige siis uuesti. Steepimine (põhimõtteliselt seismine) teeb imesid.
 
PS! Kuigi see polnud selle ülevaate ega testimise eesmärk, siis leidsin hoopis uue (taasavastatud) lemmiku Survivali mahladest – Mayan Prophecy.

post-2220-0-26167400-1459232817_thumb.jpg

post-2220-0-53133700-1459232823_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...