Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
vikat

Steam Crave Aromamizer Supreme RDTA vs Cthulhumods Hastur RDTA

Recommended Posts

Lühike ülevaade või siis täpsemalt võrdlus Steam Crave Aromamizer Supreme'i ja Hastur RDTA vahel.
 
Alguses mõtlesin kirjutada ülevaadet Hasturist, aga kuna Supreme saabus suhteliselt vahetult peale seda, siis otsustasin teha võrdluse. Ainuke mure selle võrdlusega on see, et seal pole väga midagi võrrelda, st Supreme on lihtsalt igas elemendis parem kui Hastur (v.a. hind). Selles mõttes oli hea, et Hastur saabus esimesena, et esialgu ei saanudki aru kui palju parem ta oleks võinud olla. Lisaks hinnale on vb väike eelis ka selles, et Hastur pole nii suur ja sobib ka väiksemate modide otsa (Hasturi diameeter on 22 mm vs Supreme'i 25 mm), ok, tegelikult üks lahe asi Hasturi puhul oli veel - seerianumber 11, aga see oli lihtsalt seetõttu, et Jeesus (tema müüs oma Hasturi mullei) oli ilmselt üks esimesi kes pre-orderi tegi :)
 
Miks siis Supreme on ikkagi nii palju parem kui Hastur RDTA?
+ Mahutavus on natuke suurem, hästi vähe, aga siiski (7ml vs 6,7ml).
+ Vedelikukontroll (ei leki täitmisel, ega ka siis kui sa ta külili asetad, näiteks taskus).
+ Täitmine (Hasturi puhul kõrge VG mahl ei tahtnud ega tahtnud normaalselt sisse minna, ikka juhtus, et pressis küljelt välja ehk alati peab kaasas kandma kas nõelaga täitepudelit või siis kasutama vedelamat mahla).
+ Õhukontroll (mitte õhuvool ise, vaid selle muutmine, õhuvool on Hasturil isegi avatum).
+ See on nüüd subjektiivne, aga minu meelest näeb Supreme parem välja kui Hastur (vb mitte iga modi otsas).
 
Isiklikult tooks Supreme'i puhul välja ainult 2 miinust (mõlemad on ka Hasturi puhul miinused):
Supreme näeb küll suur välja, aga ruumi on seal sees siiski suhteliselt vähe, mis tähendab, et väga suuri coile sinna sisse ei mahuta ja teiseks miinuseks on tööpõhimõte, st kui sa vedelikukontrolli täitmise ajal ei sulge või ka transpordiks (taskus näiteks), siis on suhteliselt kindel, et ta lekib. Aga minu jaoks on need siiski suhteliselt väikesed miinused.
 
Isiklikult ostsin enda Aromamizeri Hiinast, täpsemalt Gearbestist ja Hastur RDTA on pärit otse Cthulhumods e-poest, ka Hiinast tegelikult (tänud Jeesusele :)). Muide tänaseks on Hastur RDTA ka Gearbestis saadaval -  aga see selleks.
 
Ainuke põhjus, miks ma Supreme'i endaga igalpool kaasas ei kanna on see, et ta on ikkagi liiga suur (eks see 7ml tuleb millegi arvelt), aga muidu on ta mul üks lemmikumaid paake hetkel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tubli töö, aga natuke võiks veel täiendada - dual coil vs single ( juhul kui single üldse võimalik) ning traadid-takistused; mille otsas kasutad ja millisel võimsusel, vedeliku kulu ja subjektiivne hinnang maitsele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jätsin tegelikult selle teadlikult välja, sest see oleneb setupist, aga minu arvates on maitse ning  aurukogus mõlemal paagil tegelikult väga ok. Vedelikulu sõltub samuti setupist ning seda on mul veel raskem hinnata, sest pole ise nii jälginud, aga eks ta u. 15-20ml juurde päevas jääb.

 

Supreme'i sees on minul 2 vertikaalset 0,5mm Ti coili ümber 3mm pulga (takistus jääb sinna 0,1 oomi juurde). Veibin u. 40W juures.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisaks paar nippi, et ta kuiv oleks. Vähemalt minu omal oli RBA põhja o-rõngas üsna lõdva, panin pisut tuugama sinna (14x1) ja kohe palju puhtam. Lisaks ei maksa pealevoolu ülemäära avada, muidu kas pritsmed või kondensaat keskmise tõmbamiskorraga mäkerdavad õhuaukude ümbruse märjaks.

Siiski parim nendest mis mul senini olnud..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...