Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
PuffinNPaffin

Parim Cloudchasing Vape (Pulga kujuga)

Recommended Posts

Heihei,

Milline võiks olla parim cloudchasingu vape, mis oleks pulga kujuga? Mõni eGO, IJust, Aspire, Kanger? Neid palju, aga milline teeb tõesti parima pilve? No, üle 100 poleks hinda mõtet ajada, siis jääb ilmselt ostmata. Tähtis on just pulga kuju...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ei tea millist pilve sa heaks pead, aga praeguse kirjelduse peale ütlen mission impossible.

Pulgast pilve saad kui dripper tüüpi aurusti (ilmselt leiab paaki ka tegelt) ja mech mod. Lisaks sellele pead olema võimeline jälgima palju voolu akust läbi käib ja ilmselt nii mõnigi nädal aega kuni leiad buildi, mis annab sulle meeldiva veibi.

Seda kirjutades tuleb pähe veel, et äkki TFV4 mõni valmis coil töötab ka okeilt mechi otsas.

 

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mechi teema on tõesti valik. Sõnastame veidi ümber: cloudchase on tegelt väga vale lähenemine. Mõtlen et vape oleks siiski pulga kujuga ja võimalikult suure pilvega. Mõni poes müüdav valmislahendus, ijust 2, aspire ja sellised asjad. Et mingi poe valmisasi, kuid omaks võimalikult suurt cloudi. Sellise klassi asjadest oleks vaja välja selgitada parima cloudiga, kuid tegelikult cloude sellise asjaga niiehknaa ei ajaks, lihtsalt et toas tossuga nö mängida vms. Ja mida rohkem tossu seda uhkem, samas oleks pulga kujuga (Lihtne kaasas kanda ja stiilne). Tegelikult oleks äge variant ka regulated mod, jällegi pulga kujuga, kuid neid vist eriti ei liigu, ja kui liigubki siis mina neid eriti leidnud ei ole. Ehk oskab keegi mind õige suuna peale juhatada. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakuks Tesla One Sub-one modit koos mingi hea dripperiga, Tesla 34,90€ Happy Juicel, ehk siis jääb veel raha korraliku dripperi jaoks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tegelikult mina võtaks uwell crowni, lihtne , pommi ja lollikindel. Mõõtudelt sama, aga mina ijusti korralikult tööle ei saanud. Sebid rba juurde ja elu nagu lill. Mul neid igapäevaselt kasutuses 2tk ja ei kavatse veel neid välja vahetada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Otsustan ilmselt Eleaf IJust 2 kasuks. Kumb koil rohkem tossab, 0.3 või 0.5, ja suurema vg sisaldusega vedelikku võtab ka kenasti vastu?  :roll:

 

0.3 oomine toodab rohkem auru ja arvan, et suurema koostisega kui 70 VG päris chain vapeda ei saa. 70 VG'ga toodab ka juba päris häid pilvi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...