Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
V33k

UD Bellus

Recommended Posts

Tervist! :) 

 

Oskab keegi öelda pealkirjas mainitud aurusti kohta midagi? Kuidas maitset annab, kuidas õhuvool on, kui raske on seda ehitada ja kas see iStick Picole sobib? Ja millises läbimõõdus SS traadi ma sellele ostma peaksin? 

 

 

Lugupidamisega

 

Sven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alustuseks jah Picole sobib.

Nii palju kui ma mäletan selle omamise ajast, siis maitse oli hea. Õhuvool oli sujuv ja täitsa lahtisena käis päris vabalt läbi. Ehitada on lihtne, aga kamber suht pisike ja mingeid ulme builde sinna sisse ei pane, samas väike kamber on üks asi mis head maitset tagab. Nüüd jõuame sinna, et mina ei saanud wickimisega hakkama ja keegi ei saanud aru miks. Nii palju kui kuulnud siis igal juhul kiidetakse ja see üks nendest paakidest mille kohta arvan, et jah on hea lihtsalt isiklikult ei saanud temaga hakkama.

Traat võta paar meetrit 28ga (0,32mm) ja sama palju 26ga (0,40mm) ja katseta, mis omale meeldib. Isiklikult kui plaanis dual coil siis valiks 28ga ja single coili jaoks 26ga.

Vast oli nats abi. Edu!

 

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ka ei saanud wickimisega hakkama. Igal täitmisel jooksis nagu mahlakask. Muidu oli suht ok tank, maitset andis hästi ja töötas muidu normaalselt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kasutan Bellust MTL, single coil. Lekkimine lõppes kui hakkasin ka coili alla jäävat ruumi vatiga täitma. Muidu hea maitse ja õhuvooluga, võrreldav Kayfuniga  :)

 

Ernevaid nippe pakutakse veel teisigi:

 

 

* Close AFC, top fill to capacity, screw down top cap all the way, two short taps on fire button, open AFC: no gurgles or leaks, smooth draw and vape. (even tested for juice around air intake with dry napkin). 

 
*  Wicking heavy to bottom of juice channels, leave AFC open, top fill to capacity, replace top cap, vape: no gurgling or leaks, smooth draw and vape. LOL. 
 
*  AFC open, top fill to capacity, replace top cap and SLOWLY tighten, taking short hits a few times ever couple of turns until gurgling stops and top cap is sealed: no gurgling (after a few hits) no leaks. 
 
* After filling the tank with the air holes closed off, screw the top cap on and quickly turn the Bellus upside down and open the air flow ring to open the air holes. Leave it upside down for 30 seconds then turn it back up. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma kasutasin pikalt põhipaagina. Kui rakendamise selgeks õpid, siis üldjoontes lekkimisega probleeme ei tule ja maitse on hea. Mind hakkasid lõpuks häirima kaks asja: ehitamiseks on ruum üsna kitsas ja õhuaukude juures tekkis pidevalt kondents.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul on teiste asjade kõrval regulaarses kasutuses. Olen rahul, kasutan nikliga TC-s (0,32 mm, d=3mm, single coil risti, tahi otsad kaheharuliseks lõigatud). Õhuvool avatud asendis on selline avar M2L. Võimalus kasutada nii ülalkirjeldatud kuijul, kui ka dual coiliga või single coiliga, sulgedes decki teise poole kaasasoleva vahetükiga. Maitse ja aurukogusega rahul, mulle sobib.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suured, suured tänud kõigile kes vastasid! Ei osanud nii põhjalikke arvustusi oodata. :) Nüüd olen targem ning tundub, et ostan ära.

Aitäh veelkord! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...