Jump to content
E-sigareti foorum

mic166

Tavakasutaja
  • Postitusi

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling

Converted

  • Varustus
    wismec rx2/3
    Cuboid
    serpent mini
    avocado 24
    Crius
    Goblin mini
    Velocity clone
  1. mic166

    Videod

    video kadunud?
  2. Minu cuboidiga on ka halvad lood. Mis tahes tanki peale keerates näitab takistust kõvasti rohkem (teise modi peal töötavad kenasti) .Näiteks 0.25 oomine coil on cuboidi peal umbes 40oomi ja kui fire vajutada ütleb short. Netis infot suht palju selle probleemi kohta ja tundub et puhastamine jne. ei anna tulemust. Tõenäoliselt kiip siiski õhtal. Cuboidi elueaks siis mul 9 kuud.
  3. mul kuskil kuuaega must kasutuses olnud ja näeb välja täpselt nagu uus.
  4. Capella shokoladi maitsed on kuidagi kahtlased. Ei kujuta ette kas on kõikidel nii aga sisse hingated on maitse ok aga välja siis on kuidagi kahtlane alkoholi maitse juures ja pika aja peale ei ole enam nii hea. Kuid cheese cake plus sweet strawberry on parimaid asju üldse.
  5. EHRG- Word! Täpselt sama seis siin. Survival solar storm on fantastiline mahl, aga samas saab kõikidest meie poodidest super häid maitse elamusi. pluss ise katsetamine. Omalt poolt võin soovitada the chosen few mahlasi. Mina kes ma olen nüüdseks juba kõva 4 aastat erinevaid asju proovinud siis see suutis ikka tõeliselt üllatada. Ja smoki.me baasid on kuidagi teistsugused... ei oska hästi seletada ka aga kui kokteili kokku segad siis maitse on kuidagi puhtam/naturaalsem. Ja muidugi Walci boobas bounty mis on endiselt vedelik mida on võimalik kuuaega järjest teha.
  6. Segasin just Capella Harvest Berry ja Perfumer Apprentic Graham Cracker-i nii umbestäpselt pooleks maitsed. Küll tuli hea puuvilja kook kokku.
  7. Tegu siis suhteliselt vähe tuntud Bulgaaria tootjaga. Mina isiklikult olen väga üllatunud (positiivselt). Maitsed on väga hästi balanseeritud. Ükski maitse ei käi üle ja toimib nagu hea "preemium" vedelik. Sisse hingates domineerivad ühed maitsed ja välja hingates teised. Hetkel vaieldamatu lemmik Gabriella. Lihtalt super mõnus maasika kook. Ophelia- Kindalasti parim viinamari mida proovinud koos õhk õrna mentooli järelmaitsega. Arvestades et 30ml pudeli hind on 11€ siis minu arust on tegu hea diiliga. Hetkel müüb neid minu teada vaid www.smoki.me ning kohapeal saab ka proovida.
  8. Hei, tegin ise just 2 päeva tagasi sama asja läbi. Valik on tohutu ja viskasin pm. kulli ja kirja, ning läks Goblin mini. Rohkem rahul olla ei saakski. Mõnus pisike, ei leki (siiamaani), super maitse jne. Enne kasutuses olevatelt subtankidelt on edasiminek ikka rets. Esimest korda coile keerates läks umbes 40min aga tulemus on 0.3 oom dual coil kanthalist. Julgeks seda soovitada küll aga samas teisi proovinud ei ole.
×
×
  • Create New...