Jump to content
E-sigareti foorum

eesel

Tavakasutaja
  • Postitusi

    458
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About eesel

  • Kasutaja rank
    Edasijõudnud
  1. Alumiiniumist on see. Hästi kerge oma suuruse kohta, väljas seda tassida eriti võimalik ei ole, kuna tegu ei ole just kõige väiksema isendiga. Ise põhimõtteliselt ainult kodus veipinud sellega aga ka minimaalselt, eelistan dripperit kodus. Muidu eks ta pensionifondi mul läheb jah. Donny Sirivisut - Stashboxi leiutaja teeb neid 50 tükki kokku, hetkel 10 tehtud ja järgmised 10 tegemisel, list täitus sekunditega, nii et tahtjaid on sellele päris palju. Eks ma ootan õiget hetke ja müün selle maha varsti. Selle kirjutise kirjutamise hetkel on üks hetkel vape auctionsil hinnaga juba 800 USDni jõudnud, ostuhind ~360 USD koos transpordiga.
  2. Midagi uut ja huvitavat mu kollektsiooni, üks esimesest kümnest - Alu Stashbox koos Rose v2.1 attyga
  3. Vicious Ant Chaplin drip tipi kloonid on Silweri pildil
  4. Vasakult: G-Lab22 Vapegear edition satin atty, CorvinusS SS mod BGM22 atty, GP Paps x v1.5 mod G-Lab22 atty, 4nine SS mod Hellfire Micro Mega atty, MK2 SS mod Hellfire Mini Mega atty, Fakirs 22 mod Fogatti LE hybrid Hellfire Mini atty, STM 18350 mod ja satburn switch Ühtegi neist kuskil veebipoes ei müüda, peale Hellfire Mini Mega ja vb 4nine kuskil olemas ning GP Paps X-le ilmub iga 2 kuu tagant list registreerimiseks. Ülejäänute jaoks erinevates foorumites üle maailma olnud listid kunagi avatud, enam võimalik soetada ei ole.
  5. eesel

    Söök ja Jook

    Attimo oli väga hea. Kuna siin on tegemist nüüd söögiteemaga, siis lisan siia ka mõned oma lemmikud Tallinnas ja Tallinna ümbruses. Lemmik sushi: Black Taverna (Pirita teel, rulli keskmine hind 15€, nii et mega kallis aga väga hea, soovitan tuunikala tempurat) Lemmikud kanatiivad: Mack Bar-B-Que BBQ Honey wings (Kui lihtsalt soovida palju kanatiibu tellida siis Wingstopp ka ok) Lemmik pitsa: Gelsomino Lemmikud Itaalia restoranid: Controvento, Coccodrillo (Viimsis) Lemmikud restoranid: Ribe, OKO (Kaberneemes) Lemmik burgeri koht: Estonian Burger Factory Lemmik India restoran: Chakra Lemmik vürtsine toit: VS Cafe Flying carpet wrap (väga vürtsine)
  6. eesel

    Söök ja Jook

    Puukütte ahjus tehtud pitsat ei olegi Eestis saanud kunagi. Ilmselt pean oma paksu pepu püsti ajama ja siis sinna minema. Tänud!
  7. eesel

    Söök ja Jook

    Okei peaksin vist ka ära mainima, et keegi ei nimetaks Peetri, New Yorki, Americana ja Grande pitsat vaid midagi muud ja huvitavat.
  8. eesel

    Söök ja Jook

    Helistasin, nad ei too koju . Piritalt natukene kauge Kristiinesse minna ka...
  9. eesel

    Söök ja Jook

    Andke minna! Ärge palun kaua mõelge, kõht on tühi.
  10. Sama seerianumbriga Brass Tad´s First ja SS Tad´s First
  11. eesel

    autocad

    Hakkavad esimesed Eesti modi meistrid tulema?
×
×
  • Create New...