Jump to content
E-sigareti foorum

kermit

Tavakasutaja
  • Postitusi

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Kas siis iga maitse jaoks tuleks võtta eraldi coil, pmst? Ma ise olen muidu non-mentooli asju teinud. Kui paak tühi, siis läheb uus mahl otsa ja ei ole häda. Aga mentoolide jms vedelikega see ei toimi. Kas sellist asja annab kuidagi pesta ka vms? http://spezz.ee/et/coilid/323-joyetech-egrip-cs-coil.html
  2. Kuna siin juttu mentoolist, siis esitan enda küsimuse siia. Nimelt sai hiljuti ostetud uus piip, millest on nüüdseks läbi tõmmatud vähemalt 7 erinevat maitset. Kõiki umbes 20ml jagu. Alguses oli põhimenüüs tavalised mentoolilised ja mindiga vedelikud. Seejärel sai kasutatud mõningaid n-ö puhtaid maitseid... igatahes, maitse on asjal nüüdseks üsna häirivaks muutunud. Kunagi kuulsin või lugesin, et mentoolil ongi selline omadus, et ta sööb ennast selle coili sisse ja mõjutab järgmisi maitseid. Lisaks see, et kui oled umbes 2 sekundit imenud, siis tuleb see loll kärsakas. Mida tuleks teha?
  3. Mina võin nt tõlkida. Inglise keelest eesti keelde
  4. wifi ühendus oleks ju üsna suurepärane integratsioon facebookiga jms.
  5. Võimalik, et sellele on juba kusagil vastatud, kuid... kas see on reaalne, et ajapikku (nii paar kuud) seistes vedelike nikotiinisisaldus langeb? Ma pole mõnda aega uusi vedelikke ostnud, kuid tunnen, et vedelik on justkui väga lahjemaks muutunud. Pole nagu sellist särtsu, mis alguses oli.
  6. Üks tobe küsimus vahele - kuidas organism reageeriks nt sellele, kui mõni laps (hästi rumala vanema rumal pädarik) joob ära mingi koguse issi 32mg plöga? st, lihtsalt kallab kurgust alla. Kas ja kui kiiresti need nikotiinivedelikud surmavad olla võivad? Mul vanad ego-c'd vahepeal lekkisid huulikusse. Mõtsin, et täitsa veider, kuid mitte paha, maitsega. Umbes, et kui kohvi sisse tilgutada, siis saaks ehk hea asja. Aga noh, see tilgutamine jäi fantaasiaks. Kuid küsimus tuli siiski, et kui mürgine see vedelik ise suukaudsel manustamisel on?
  7. Selge, tänud, võtan arvesse. Aga muidu, tõmbasin esimese täite kirsimaitselist läbi, täiesti tühjaks, kuid pesusid-kuivatusi ei teinud. Täitsin uuesti cola-maitselise veega ja üldiselt ei kurda. Ilmselt sõltub maitse intensiivsus jms ka seadmest, mis teda kuumutab jne. Igatahes, alguses meenutas maitse pigem kondentspiima kui colat aga lõpuks jäi see maitsevarjund tahapoole. Kuna mõlemad peaks olema hapuka mekiga, siis ilmselt ei annagi väga koledat maitset, kui eelnev vedelik on olnud samalaadne. Üks algajalik küsimus veel. Nimelt, kas see, et suits suus kipitab, võib olla sõltuv vedeliku kangusest? Pean silmas nikotiinisisaldust vedelikus. Esimene vedelik oli mul 16, nüüd 18mg. Alguses suus ega kurgus sellist teravustunnet ei olnud. Nüüd on. Või võib olla see tingitud sellest, et suu ja limaskest on ärritunud? Üldiselt veel otsin enda tüüpkangust, maitset ja kasutussagedust. Viimasest tavasuitsust on möödas rohkem kui kolm kuud ja kuni tolle hetkeni oli keskmiseks lemmiksuitsuks pigem kuldne camel.
  8. Ma esitan nüüd mingi ultra-noobi küsimuse. Nimelt, on CE5 komplekt ja teine vedelikutäide sai hiljuti läbi. Mind huvitab, et mis juhtub, kui sinna tanki mingi uue maitse valan? Ses suhtes, et kui palju eelmine maitse läbi kumab või millist tulemust oodata? Kaua üldse üks aurusti komplekt peaks vastu pidama?
  9. Ma eelmisel nädalal sain oma esimese ego seti ja üldse esimese kogemuse e-suitsuga jne. Õhtul siis tekkis mõte, et noh, kas muid suitsetatavaid asju annab ka e-kujul tarvitada. Annab jah. Dry herb põletab k... st, heina ja tavalise sisse saab panna heinast tehtud ekstrakti. Tellisin inglaste ebayst mingi kupli. Kätte saan, siis jutustan
  10. Naljakas, kui nüüd saab sellisest asjast ebaeetilisus, kui palju muud ebaeetilist meil ümber liigub. Igal juhul, avalikus ruumis olles oled sa kas kaaskondlastega by default arvestav või ignorantne figuur. Ilmselt ühistransas võib see olla häiriv. Kinos - sõltub. Kui sinu taga pole inimesi ja sul just mingi mega-oomide peal (vms seda tossu kogust reguleerib) pole, siis vast miks mitte. Samas, tööl või koolis, kui väga vaja, siis vetsus peaks saama see asi aetud. Haiseb ka paremini kui muidu
  11. Oh, see on ju tõesti nagu eimillegi eest saadud Aga jah, mul on töö ja kõik tegemised arvuti juures. Üldse, ma pean mainima, et e-sigaret on ideaalne vahend inimestele, kellel on käeline tegevus piiratud. Mul tekkiski mõte sellisest laadimissüsteemist sellest, et ise ma seda akut lahti kruttida ja tagasi panna, kuhu vaja, ei suuda. Aga kui tal on saba taga, siis pole mitte mingitki probleemi. Selles osas annab sõltumatust kõvasti juurde. Samuti väheneb risk, et see peaks laualt või kusagilt maha kukkuma.
  12. Selge, tänud. Esimese hooga lappasin paar kodumaist lehte läbi ja võtsin pmst ühe esimestest ettejuhtuvatest: http://e-smoker24.com/%D0%9C%D0%B8%D0%B ... gh-Battery Eks siis lähipäevil saab näha ja katsetada, mis ta teeb või ei tee
  13. Tervitus. Olen nüüdseks neli päeva olnud e-sigareti kasutaja, ning üldiselt olen täielikult õnnelik, et sellise vidina avastasin. Mainin ära, et kasutan eGo CE5-nimelist komplekti. Üldjoontes on kasutamine selge, kuid selle käigus tekkis mõni "kas oleks võimalik, et..."-mõte. Nimelt, seoses aku ja selle laadimisega. Soovin soovitusi, kust oleks mõistlik uurida ja leida selline aku, mis põhimõttelt oleks nagu mobiili laadimine. St, et kui aku saab tühjaks, et siis mitte ei peaks seda akut küljest kruttima, laadijasse toppima ja uuesti sama teed tagasi külge ühendama. Vaid, et lükkan lihtsalt akule saba taha ja saan edasi kasutada. Sellisel juhul ei tohiks olla määravaks ka nt aku mahtuvus, sest kui juhe küljes, siis on särts sees ja töötab. Igal juhul peaks selliselt laetava aku keermed ühilduma ka kasutatava mudeliga - eGo CE5.
×
×
  • Create New...