Jump to content
E-sigareti foorum

Nixon

Tavakasutaja
  • Postitusi

    10
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Ujee ... Mõtlesin ,et müüja minuga lihtsalt viisakas.
  2. Kas ma olen ainus kellel gripi usb pesa küljest ära on kukkunud ..esimesel kestis ca kuu aega .. asenduspillil vähem kui nädal.
  3. Nautiluse hinna ja kvaliteedi suhe on ok ?
  4. No ma samasse auku lasknud .. aga siis kipub järjest veipides kuumaks minema .. Pohh see tegelt .. Oluline on põhjus miks mu coilid liiga kiirelt otsa saavad
  5. Eino tulemus on alguses väga vinksvonks ... kui volte/watte peale keeran muutub maitse kärsaseks ja seda ka ei taha .. Coilina kasutan spezzi sahtlist 2,4 oomist .. eVIC näitab ikka 2,8 .. dunno mis teema sellega. A kas olen õigesti aru saanud ,et watte tõstes tõusevad ka voldid ja vastupidi ?
  6. Ahoi foorumlased... Mul viimasel ajal probla tekkinud.. Mu STV istub kenasti eVIC-u otsas aga coilid on hakanud jõlekiiresti nn tahmuma .. Maitse ja aurukogus muutuvad päevadega .. nädala möödudes on juba suht ebamugav kangutada. Samas .. esimesed kestsid kuu jms. Oskab keegi nõu anda ?? Taustinfoks niipalju ,et kontakti väga puhastanud ei ole .. nüüd kui probleem tekkis tegelen sellega tihedamalt (jätkuvalt sama probleem). Volte/watte pole kõrgeks kruvinud ja lasen soovitusliku 5,2 w-ga .. Alguses arvasin ,et korki maha keerates kruttis ta coili ka lahti ja kontakt ei olnud enam 100% .. Kas toda toru kuhu otsa coili keeran annab ka kuidagi puhastada ? .. seestpoolt siis . Viimane kord vahetades kakkusin coili lahti ja traatspiraal oli täiesti tahmane. Please help Edit: Lisaks jääb aegajalt eVIC sleepi ööseks panemata .. äkki sellest ?
×
×
  • Create New...