Jump to content
E-sigareti foorum

kaarel

Tavakasutaja
  • Postitusi

    158
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About kaarel

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling
  1. Ma kasutan 70PG/30VG vedelikku ja lurisemisega probleeme pole, aga vaakum ikka kummitab aeg-ajalt. Coil siis 1,5 clapton.
  2. Ja endiselt keegi väga ei kurda seda vaakumisse tõmbamise probleemi. Mul tuleb ikka aegajalt claptoniga tõmmates korki natuke lahti keerata, et wickima hakkaks.
  3. Ma olen ainult claptonit teinud nüüd peaaegu nädalakese. Muljed üldiselt positiivsed, aga see aegajalt vaakumisse tõmbamise teema hakkab kergelt närvidele käima. Endiselt pole veel aru saanud, mis seda põhjustab. Vahest on - vahest pole. Miinuseks kindlasti ka see, et täitmisel peab ikka üldjuhul salvrätik kõrval olema, kuna kaant peale keerates keerab kõik mahla keermetelt väljapoole paaki. Aga joyetechilt alustuseks sellise disaini paak väga hea, loodame, et versioon 2 tuleb ilma nende vigadeta.
  4. Phil ka videoga väljas Minu oma pole veel kohale jõudnud, aga siit küsimus kodanikele, kes cigabuyst tellisid, mis driptipid teil kaasa tulid?
  5. Tellisin eile ja cigabuy näitab et "shipped".
  6. http://geenius.ee/uudis/veel-uks-veidrus-cesilt-telefon-mida-saab-ka-suitsetada
  7. Vaatasin ka video ära ja tekkis päris suur huvi nende coilide vastu. Kui need Tritonisse ka sobivad, siis prooviks heameelega ära küll
  8. kaarel

    Evic-VTC mini

    Nii et ma vist pole ainuke, kellel see probleem on tekkinud.
  9. kaarel

    Evic-VTC mini

    Ma omastarust olen suht hoolas oma asjadega, kuid see ekraan on ikka väga kriibitud peale paari kuust kasutamist. Kui seal nüüd kilet peal pole, siis on tegu väga kehva ekraaniga või olen ma ülehinnanud oma hoolsust Peab mingi peenikese asja otsima ja uurima, kas seal on kile või mitte.
  10. kaarel

    Evic-VTC mini

    On kellegil teadmisi, kas VTC minil on mingi ekraani kaitsekile ka tehasepoolt juba peale paigaldatud? Proovisin enda omal natuke nurgast nokkida, kuid seda päris raske tuvastada, kuna ekraan on korpuse äärtest veidike seespool.
  11. Nüüd sa rääkisid asja küll palju selgemaks. Jutt tundub loogiline, olen seda ka tähele pannud, et kui väga niiske ilmaga autosse istuda ja kohe pahvima hakata, siis tõmbab kuidagi eriliselt hästi klaasi uduseks. Kuna puhur on mul peamiselt suunatud esiklaasile, siis see kinnitab ka seda, miks just esiklaas eriti rasvaseks läheb ja küljeklaasid mitte.
  12. Kevadest nagu seda probleemi väga ei mäleta, kuigi sinu variant tundub ilmselt tõenäolisem, kui erinevad baasvedelikud.
  13. Kunagi sai kuskil teemas räägitud sellest, et veipimine autos jätab klaasidele sellise rasvase kihi. Nüüdseks olen juba üle aasta ise vedelikke endale seganud ja selleks kasutanud ainult Atmose ja Ecig baase. Kuna autoga ringi sõitmist on päris palju, siis alguses oli päris suur probleem, et aknad kippusid paari nädalaga seest poolt rasvaseks minema, nii et hakkasid juba sõitmist segama Mõne kuu möödudes seda enam polnud...suutmata põhjusest aru saada, unustasin selle. Nüüd viimase paari kuu jooksul on probleem jälle tekkinud ja hakkasin analüüsima, et mis siis teistmoodi on. Hetkel tundub ainuke seos olevat baasvadelikes, kuna ise segamisel alustasin Atmose baasidega, peale mida kolisin eelmisel talvel Ecig baaside peale ja nüüd probleemi ilmnemisel olen täpselt paar viimast kuud kasutanud jälle Atmose baase. Mine sa võta nüüd kinni, kas minu jutus võiks mingi loogika sees olla? Igatahes vedelikke olen seganud peamiselt ühtemoodi, st enam vähem pooleks PG/VG suhtega. Ilmastikku ei tahaks ka väga süüdistada(väljas olev niiskus?), kuna enamuse eelmisest talvest kasutasin Ecig baase ja seda probleemi polnud.
  14. Eks muidugi oleneb, kas müüjal on eesmärk saada asjast lahti mingil kindlal kellaajal või võimalikult suure summa eest.
×
×
  • Create New...