Jump to content
E-sigareti foorum

allan

Tavakasutaja
  • Postitusi

    24
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About allan

  • Sünnipäev 18.03.1964

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  1. Ok. Teeme siis puust ja punaseks.Pudel 50 ML.Kõigepealt 20 tilka maitsekonsentraati (mille soovituslik doseerimis% on 1-2 % ).Siis kolmveerand pudeli jagu 0 baasi 50/50.Sinna otsa 18% nikotiini nii palju, et jääks veel loksutamisruumi.Loksutamine, valmimine. Kunagi mõõtsin üle ja sain, et toatemperaaturil on 35 tilka üks milliliiter.Mõned maitsed on intensiivsemad, kui teised, siis lisan lihtsalt mõne tilga vähem.Ühe maitse segamiseks ilma loksutamata ca 1 minut.Korraga teen 5-6 erinevat mahla, jätkub kuskil kuuks ajaks.Siis teen uuesti midagi muud, või lemmikumaid maitseid ka korduvalt.Mõnikord segan omavahel, teinekord lisan mõne tilga mentooli.
  2. Tilgutan muidugi ainult maitsestajat.Ülejäänud läheb silma järgi.Korraga segan enamasti ühte maitset 50 ml ja mul on lihtsam tilgutada ühest maitsestaja pudelist 20 tilka, kui hakata iga segu pealt süstalt kasutama ja seda 10x uuesti pesema.
  3. Päris nalja teeb, kuidas siin vedelike segamist arutatakse.Valemid, tabelid, täppiskaalud.Umbes nagu hommikul omletti tehes kaaluks kõigepealt kaks muna üle, siis mõõdaks täpselt sellest kaalust 28,6% piima, segaks 36,5 sekundit, paneks pannile saadud kogusest 15% õli.Valaks segu pannile, võtaks apteegikaalu, mõõdaks ja lisaks 1,15 grammi soola ja 0,4 grammi pipart.Siis pistaks sisse praetermomeetri ja temperatuuril 88 küpsetaks 3 minutit ja 20 sekundit. Milleks see kõik vajalik on? Tee algul selgeks paar põhitõde (näiteks kui mitu tilka maiitsestajat on ühes milliliitris).Kõik edasine on juba neljanda klassi matemaatika tasemel.Kui tõesti midagi natuke puusse läheb, siis alati on võimalik mingeid komponente (baasi, nikot, maitsestajaid) lisada, et mahl enda jaoks ideaalseks timmida.
  4. Et segan vedelikke ainult oma tarbeks, siis viimasel ajal olen väga mugavaks läinud.50-50 baas otse 50ml pudelisse nii ca 40 ml, et oleks natuke loksutamise ruumi.Sinna sisse tilgutan otse pudelist maitset (mõõtsin kunagi üle, 1ml on 30-35 tilka) seega 40 ML peale kuskil 65 tilka, ehk ca 5%.Loksutan korralikult segi ja mõneks päevaks järelvalmima. Kui mahl valmis, valan paaki ja otse sinna peale, ehk siis paaki tilgutan 36% nikot.Mõnikord on isu lahjema järgi, mõnikord tahan krõpsumat, vastavalt sellele ka lisatav kogus.(Paak on 7 ml).Pagan, ega ma hernesuppi keetes ka ju kõiki komponente üle ei kaalu, vaid lisan silma ja maitse järgi.Kui maitse tundub liiga lahja, või kange, siis võin ju alati kas vedelikku, või nikot juurde lisada.Teistele tegemiseks teeks tõesti süstaldega (mis on ka olemas), aga endale no tõesti ei viitsi.Paari nädala varu tegemiseks läheb alla 10 minuti.Tühjakssaanud pudelid pesen kuuma vee ning hambaharjaga.Korraga teen ca 5 erinevat maitset, erilist lemmikut kujunenud pole, meeldib vaheldus.
  5. Mul endal masin must, aga lutt valge.Päris huvitav kooslus.
  6. Eelmise aasta kulud veipimisele, kui mälu just ei peta, oli 429.91. Selle hulgas siis kõik raudvara, akud, laadijad ning baasvedelikud ning maitsed.Selle aasta kulu 0 ja häda korral suudaksin varude arvelt nulli peal püsida suve lõpuni, võibolla heal juhul isegi järgmise aastani.
  7. allan

    Evic-VTC mini

    Ei saanud töökaaslase omaga võrrelda, oli kiiruga koju unustanud.RBA on vana varianti, alt-küljepealt avadega.Panin temperatuuri 230 peale, nüüd kannatab 4-5 sekundit tõmmata enne kui kaitse sisse lülitub.Uus RBA on tulemas, proovib sellega ja ehk aitab ka takistusega mängimine.
  8. allan

    Evic-VTC mini

    Mul on selle aparaadiga probleemid tekkinud. Äkki keegi oskab nõu anda. Aparaat ise ca kolm nädalat vana.Algul oli kõik OK, aga praegult selline viga, et 1-2 sekundiga lööb temperatuuri liiga kõrgeks ja protectioni peale.Seadistatud 210 Ni Celsiust, 25 W, takistust näitab 0,12 ohmi, lukustatud. Mahl enda segatud 50/50, coil enda keeratud, clearo Subtank plus.Algul arvasin, et äkki ise coili oskamatult valmistanud, aga siis keerasin clearo töökaaslase samat marki masina peale ja mingit probleemi samasuguse seadistusega pole, tõmbamisel temperatuurinäit ca 140-150.Masinat uputanud, ega loopinud pole.Äkki keegi oskab lahendust pakkuda? Ette tänades.
  9. Juudi rabi juurde tulevad kaks kaupmeest palvega otsustada, kummal on õigus. Rabi kuulab ühe mehe jutu ja ütleb: “Sul on õigus!” Siis esitab oma nõudmise teine kaupmees ja rabi ütleb: “Sul on ka õigus!” “Kuule, see ei ole võimalik, et mõlemal on õigus!” karjub köögist rabi naine. “Ja sinul on ka õigus!” vastab rabi
  10. Üks variant oleks muidugi veel panna kohustuseks igal oksjonil ka OK hind, Müüja seisukohalt ehk poleks see parim variant, sest äkki pakuks keegi ka üle OK hinna, aga ostja seisukohalt kahtlemata mugavam, kui sul seda kraami tõesti vaja on ja OK hind ei tundu liiga kirves, siis sa ei pea oksjoni lõpuajal arvutis olema ja näppu väristama, et äkki keegi pakub viimasel sekundil su kümne sendiga üle. Huvitav, kas siin keskkonnas on palju nõ, ülelaskmisi, kui võitja jätab kauba ostmata.Endal on kokkupuude ainult ühe müüjaga, kes lihtsalt teatas, et kahjuks on ta kauba juba maha müünud.
  11. Et eelpoolpostitaja kriitika läheks nagu minu kaela (vabandan juba ette, kui eksin), siis tõesti ei planeerinud oma pakkumist viimasele sekundile, vaid oma esimese pakkumise tegin kaks päeva enne oksjoni lõppu, teise mõned tunnid enne lõppu ja 2 viimast siis, kui mind oli lõpus üle pakutud. PS, Väljendi tilganäppija kõrval olen kuulnud veel sellist kena sõna, nagu koman.....ja. Päikest.
  12. No pole hullu, kui foorumi reeglid on mitutmoodi mõistetavad, siis aktsepteerin täiesti seda, et müüja otsustab. Peace.
  13. +1, ehk siis las admin lisaks selle reeglitesse ükskõik mis kujul ta õigemaks peab.
  14. Tõlgendamise küsimus.Kui oksjoni lõpp oleks märgitud näiteks 3. dets kell 20, siis sinu loogika järgi oleks aksepteeritav ka pakkumine kell 20.59. Või teine näide, kui ma panen äratuse kella 21.00, siis kell heliseb 21.00.00 mitte 21.00.59.
  15. Vingun oksjonireeglite tõlgendamise pärast. Kui lõpptähtajaks on märgitud kellaaeg X, siis minu loogika järgi peaks võitma viimane pakkumine, mis on tehtud ENNE kellaaega X. Positiivne siiski see, et hulk raha jäi alles.
×
×
  • Create New...