Jump to content
E-sigareti foorum

spinna

Tavakasutaja
  • Postitusi

    63
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About spinna

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja
  • Sünnipäev 06.08.1965
  1. www.riigikogu.ee/riigikogu/koosseis/riigikogu-liikmed/saadik/bbbcacb7-c34f-48b7-a2ba-1680c93ff810/Viktor-Vassiljev esitont
  2. Endal kasutuses 20*15 cm. , paksemat tüüpi lõikelaud, ise puuritud aukudega.Vähemalt ei kukku pikali tavaar.
  3. Igas E-poes peab olema 7 kraanikaussi, pöörduge Tarbijakaitsesse
  4. 15 min. 36mg. ,hea põhi mõnel inimesel.
  5. 1ja 2 august kahjuks teised plaanid paigas, kustutasin osalemissoovi.
  6. Küsitlus tehtud, segaseks jäi loosivärk- e.mail?
  7. Kuupmeetri taskuvariant oli nöörikera, ehk meeter korda meeter jne. Nuputamine oli poisil n.ö. vabatahtlik nuputamine, mitte hindele.
  8. Ka ise pakkusin sedasama, aga hakka kilet õhukindlalt keevitama- raske? Pakkusin ka nöörist sõlmitud meeter korda meeter jne.
  9. Nuputamist reede õhtuks,pojal 5 klassis vaja.Teemast küll kaugel, aga selline nuputamine Kuidas on võimalik valmistada üht kuupmeetrit nii, et mahuks taskusse. Peab olema võimalik teistele demonstreerida, et on kuupmeeter.?????? Jõudu!
  10. Umbes 20 aastat tagasi puidufirmas tööl olles salaviinaga sellised lood, 1liiter vähe, 2 palju.Öise vahetuse lõppedes oli 4 liitrist Mihhali lahendatud 7 mehe peale, töö ka tehtud. Kõigil käed ja jalad küljes.Olid ajad, täna seda ei kordaks!
  11. spinna

    VAMO

    Paistab,et uute Vamode omanikke vähe veel. Endal Vamo 25 Orchid 3,5-ga toimib küll 0,8 oomiga 16 wati juures, kannatab ka juurde watte panna. Ainuke viga, lööb lambist ette kirja VAMO ehk lülitub välja. Uuesti viis klõpsu ja toimetab jälle, isegi 30% aku juures. Olemas ka Vamo 5 millega sellist jama pole. Olen lugenud`` hot spoti`` kohta, aga ei ime üle2-3 seki. Kiibid vigased? Väljalülitusi oleneb päevast 2-5 korda.
×
×
  • Create New...