Jump to content
E-sigareti foorum

filx

Tavakasutaja
  • Postitusi

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. e-kodanik tänud vastuse ja nõuannete eest. Vedelikku vahel ei olnud ja nupp ongi füüsiliselt kulunud. Peab nüüd vaatama kus leiab pisielektroonikaga tegeleva inimese ja uue lüliti. Seniks kasutan spezzilt saadud mehaanilist mod'i.
  2. Toote kasutusel päris kilesid peale ei jäta nagu mõned snoobid teevad, et hoida ilu aga tehnika (v.a. e-sigarid) on püsinud mu käes üldjuhul üle normaalse kasutus aja. Näiteks eelmine aasta vahetasin 6a vana läppari välja kuna tänapäevane tarkvara ei ole mõeldud nii vanale rauale. Telefone olen hakanud vahetama 2a tagant kuna sama tarkvara-riistavara mitte sobivuse probleem. Vanad telefonid seisavad ilusti kapis ja on backupiks. Ülejäänud koduse tehnikaga probleeme pole esinenud. Sama autotega - ainult korrapäralisd ja kasutusest tingitud kulumiste remont (rehvid, pidurid jne). Seega olen lausa üllatanud, et miks e-sigarid ei püsi... Kiskuks OT'ks peaks vist uurima kuidas teised kasutavad e-sigareid ja kui tihti peavad või on sunnitud neid vahetama/parandama.
  3. Loomulikult jääb kasutaja süüdi, et ta ei oska toodet kasutada. Manuaalis polnud küll juttu sellest, et nupp ära kulub kui seda vajutada x kordi päevas x päevade arv mis selle kulumise viis. Mehaanilise modi peale olen mõelnud ka võib sama probleem ilmneda, et teatud arv vajutusi väsitab voolu andva lüliti ära. Tekib üldse küsimus mis see normaalne ettenähtud harjumus on? 10/100/100 puffi päevas, et toode püsiks mõistliku aja töökorras? Tänud, proovin õhtul järgi
  4. Ostsin paar kuud tagasi kasutatult antud isendi ühe siinse liikme käest. Tundus, et lõpuks ometi on kätte sattunud töökindel toode ning koos Eleaf Lemoga ideaalne aurumasin. Aga täna hommikul tossutades järksu nupp ei funktsioneerinud normaalselt. Jäi nagu kinni või see vedru laadne asi sai otsa. Sümptom on lihtne nupp jääb alla peale vajutamist. Nokitsesin natuke nupu kallal, et äkki on mingi jama vahel aga ei. Googeldasin ka aga asjalikke vastuseid ei leidnud. Oskab keegi aidata soovitada mida teha? P.S. Peale mitte edukat karjääri kus iga paari kuu tagant tuleb mod'id vahetada kuna sellel ilmneb mingi häda kisub juba vägisi selline tunne, et odavam on ego pulkadega ringi joosta.
×
×
  • Create New...