Jump to content
E-sigareti foorum

vapesquad

Tavakasutaja
  • Postitusi

    109
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About vapesquad

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling
  1. Ära pabla, efun ei pane arvet paberkandjal paki sisse. Ütlesin et pakk maksab €19 ja neil polnd vastuväidet, kuigi avasid paki. vsjo, jutul lõpp
  2. Need notch coilid, noo tõmbasin 10min, perfektne, siis hakkas niimodi jamama et pane kasvõi 600F ja või 80W (power modes) ja ikka on tunda nagu 20w lahja ego pulk. ((jep, egrip ei näidanud et takistus oleks muutunud))
  3. Tegin software update ja toimib nüüd
  4. Sain oma rx200 natuke aega tagasi ja siiamaani kõik perfekte olnud. Nüüd hakkas mingi huiamine peale. Iga asi mis ma sinna peale kerin on atomizer low, ajab sita keema. Enne kui see asi kirvest tükkideks lendab, ehk on kellegil lahendust pakkuda?
  5. Proovisin seda tselluloosi, tekkis kahtlane maitse tihtipeale. Mõtlesin et äkki wick kuiv, aga ei olnud. Proovin veel seda tavalist fiber freaksi varsti. Praegu aga koh gen do peal tagasi
  6. TFV4, Reuleaux ja Plume Veil (Mul on tegelikult 1 Reuleaux, see on lihtsalt photoshopitud[emoji2]) Kas tossab? Tossab.
  7. See alumine pilt on ulme lahe, ma ise olen omaette fotograaf ja väga meeldib!!!!!
  8. Kas see on ikka tähtis et mu reuleauxil oleks kõik akud algusest peale samad? Sesmõttes et mul on 3 samasugust akut aga olen neid alati erinevalt kasutanud. Ja kui laen nad täis kahekohalises laadijas, on see okei? LG HE4'dega tegu ja Rx200
  9. Ma ei tea kas see on õige koht, aga sattusin riias siuksest kohast mööda ning katsusin parimat mech kasti mida siiamaani mu käed tundnud. Pojad ise meisterdavad kohapeal, erinevates värvides ka, aga see tavaline woodgrain oli minuarust ikka parim.
  10. Kusjuures ma leian et tapatalk on isegi mugavam kui niisama läbi safari käia telos
  11. Minu jaoks on isegi 3mg juba kange, aga sellel pikk jutt taga [emoji2]
  12. TFV4'l see top fill tuleb jube kergesti lahti, peab seda rõvedat kummist paela panema sinna ümber. Kellegil lahendust sellisele asjale on?
  13. Seal teemas läheb virtuaalseks tagumiseks varsti kah
×
×
  • Create New...