Jump to content
E-sigareti foorum

hworld

Tavakasutaja
  • Postitusi

    3
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Esmalt tänud kõigile kes siin nuusutanud ja lasknud teistel seda teha! Kõigepealt olen hästi kursis, et ega esigaretiga päris seda sama tunnet kätte ei saa, kuid otseselt analoogi laksu ei otsigi. Jällegi rõhutan, et Skybooster on rahuldav. Leian aga et Inawara mingil põhjusel näiteks pole. Samuti ei otsi kurgulaksu, täis kopsu tunnet või suurt pilve jne. Kui tõesti tekib vajadus eks siis saab muuta pg/vg suhet ja ehk võimsam seade. Võimsamast seadest rääkides tuleb ära proovida. Sub-ohm'ist tahaks natuke eemale jääda kuna tegelikult leian, et need meeletud aurupilved on pigem miinus kui pluss minu puhul. Saan ka aru, et eks muidugi võimsama seadmega saab nii-öelda "laksu" kiiremini kätte või siis madalama nikotiinisisaldusega samaaegselt. Egas nüüd ju võimsam seade imekombel samasuurest aurupilvest nikotiini kättesaadavamaks ei muuda? Aurustab kiiremini ja saad kõike rohkem, kuid vedelik saab ka kiiremini otsa või on mu arusaam vale? Rääkides eCig vedelikust mõtlesin, et lasen tal vähe hingata. Pole küll vist soovitatud pikemalt, kuid siiamaani kork paar päeva maas olnud ning lõhn palju parem. Esialgu lasen tal veel olla ja vaatab mis sellest saab. Nagu eelpool mainitud on ausalt tunne nagu sildid oleks vahetusse läinud. Oleks nagu tubaka maitseline/lõhnaline. Samas lõhn võib tal tubaka laadne olla, kuid maitse kohe kindlasti mitte. Mainin ka ära, et olen vägagi teadlik nikotiini lõhnast kuigi Inawara on suhteliselt lõhnatu. Kui kerget od'd peale pikemat tarvitamist ei saaks siis ütleks, et kogemata sain 0mg sisaldusega pudeli. Suured tänud napoleon'ile pakkumise eest, kuid esialgu jätan vahele. Kui tõesti asja eks siis tuleb edasi mõelda.
  2. Prooviks järele kunagi aga kas Survivalit on ka 3.6% nikotiini sisaldusega saadaval? Inawera pole tõesti nüüd kõige parema lõhnaga otse pudelist, kuid aur on peaaegu täiesti puhas mis on kindlasti pluss. Selle eCig laari sain epiip.ee'st. Kasutasin ainult glassomizeriga. Ennem ilusti puhastatud. Suht uus on ka seega väga ei usu, et coil läbi. Täpselt ei tea mis suhe Skysmoke boosteril on, kuid tundub küllaltki vedel. Pole kõrgema VG sisaldusega e-vedelikke väga kasutanud. Hea teada. Annab kindlust juurde. Põhiliselt kasutan seda Aspire seeria põhist seal Nicorexis olevat GT-Aerot vms ja Tesla Sidewinder 1. Ma umbes eeldan, et ta nii 8W ringis on(?). On ka CE4 ja paar eGo akut ning mingi slim versioon mida pole viimasel ajal vaja läinud. Hetkel tõmban 24mg mis on ok. Talumisega ei paista probleeme olevat kui just 20min järjest ei ime. Võimalik, et ma saan vähem kätte kui teised kuna eriti ei trikita ja suus auruga ei mängi. Natuke hoian suus siis kopsu ja kas veel järgmine peale või välja. 36mg talun samuti hästi. Pea 15min jutti võib imeda enne kui vähe näpistama kusagilt hakkab, kuid no see Inawera muud eriti teha ei oskagi minu kogemuste järgi. Selle Inaweraga on küll nii, et kui nad müüks 100mg pudelit siis võtaks kohe toda ja lahjendaks mingi 60mg peale vms. Jah tean, et e-sigaretiga on viivitus, kuid siis tekib küsimus, et miks Skysmoke kiiremini(?) või paremini(?) töötab. Puistavad äkki sinna salaja midagi sisse? Ja lõpuks tunne ja maitse VG/PG suhtes. Kah kõik õige. Ma avatud inimene. Võin mitmel moel veipida niikaua kui nikotiin teeb oma töö. Väga ei tähtsusta üle survet rinnas või tunnet kurgus. Eks need kõik sellised toredad väiksed asjad on mis annavad kogu kogemusele rohkem juurde.
  3. Tere Uuriksin, et äkki kellegi on midagi mõistliku öelda Inawera ja eCig baaside kohta. Esmalt alustaks sellest, et eCig 60/40 (pg,vg) 36mg on kahjuks täiesti kasutuskõlbmatu. Kohe purgist tugev ebameeldiv lõhn ja samuti väga ebameeldiv lõhn ja maitse aurul. Olen ma ainus? Sain kehva purgi või mis võib küll sellega olla? Värvus on selge. Ei tundu nagu keegi oleks seda kuude viisi päikese käes hoidnud vms. Inawera VG baas samuti 36mg on tunduvalt parem lõhna suhtes ja põhimõtteliselt maitsetu, kuid paistab olevat probleeme nikotiini kättesaadavusega. Pudel ausalt näeb natukene vana välja ja parim enne lõppeb nelja kuu pärast. Vedelik ise on samuti selge. Probleem enamasti seisneb selles, et võrreldes Skysmoke'i boosteriga pole peaaegu üldse tunda nikotiini. Samas pikema aja jooksul imades annab tunda (kerge iiveldus jne, väike OD ühesõnaga), kuid puudub pea igasugune muu mõju nagu kerge erksus või siis suurema annuse puhul kerge lõdvestav tunne. Millest võib see olla tingitud? Mujalt lugedes ei tohiks PG/VG suhe väidetavalt mõjutada nikotiini kättesaadavast või imendumise kiirust, kuid midagi konkreetset selle kohta pole leidnud. Ei paista olevat mingit vahet ka selle kuidas tõmmata. Läbi suu, nina, kopsude või kõige kolme ei muuda midagi. Mõtlen nüüd veel Atmos Lab'i baasi proovida kuna mõned siin kiitnud. Hetkel kasutan Skysmoke boosterit mis töötab väga hästi, kuid tahavad päris palju selle väikese pudeli eest saada. Välismaalt eriti tellida ei taha. Äkki oskab keegi midagi tarka öelda või soovitada. Tänud!
×
×
  • Create New...