Jump to content
E-sigareti foorum

Olle Nõmm

Tavakasutaja
  • Postitusi

    111
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About Olle Nõmm

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja
  • Sünnipäev 12.04.1989

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Pärnu
  1. Joyetech Ego AiO & IL VAPORIFICIO
  2. See RBA on paras nuhtlus, selle pisikese plastiliinist kruviga astuti ikka korralikult pange. Muidu 26ga (0,4mm) traadiga peaks tehasepoolne ehitus olema.
  3. Uhh, olen sellest rohkem kui teadlik Kuid plaan on teha järgmised lihtsalt eelsalvestusena ja siis lihtsalt üles laadida, kuna ajalises mõttes annab sedasi asju paremini kokku mängida. Pluss, kuna ma ei ole suur livestreami guru, käib see asi mul ilmselgelt üle jõu. Kindlasti teeme veel, informeerin kohe kui rohkem infot on mida koheselt informeerida.
  4. UD Balrog - Võimas väike tegelane https://www.youtube.com/watch?v=6XP6x0Fdv6I&feature=youtu.be
  5. Ikka veel ei ole ma vaakumi probleemiga kokku puutunud, siiani iga päev kasutanud 1,5 claptonit. Eile suutsin küll raisa kärssama panna ja nii õnnetult, et rikkus vati ära, ei tasu pimedas tõmmata Praegu katsetan 1,0 oomist coili, peaks ütlema et täiesti külmaks jätab, maitset pole pooltki nii palju kui 1,5-ga, aur on kesine ja kurguhitt on ka kõvasti teravam. Lähen 1,5 peale tagasi.
  6. Kohalikud pisipoed ei ole nii jõukad, et heategevusega ennast ülal suudaks hoida.
  7. Pea paar nädalat kütan juba 1,5 claptoniga, mitte mingit vaakumi probleemi pole. Peale täitmist paar-kolm mahvi lurtsub ja siis kaob ära. Sisse puhumine aitab ka lurinat eemaldada, tõmme ja maitse on piisavalt hea, et see väike asi mind ei häiri.
  8. Ops, videod unarusse jäänud, parandame selle vea SMOK Micro One Starter Kit https://youtu.be/cmcrn89ydAw
  9. Teine päev cubisega jookseb, terve eilse päev asetasin meelega seda igale poole külili ja null leket, isegi peale täitmist (kui ilusti MAX triibuni valada) ei olnud kuskil tilkagi. Siiani on kõige positiivsem see, et ma pole kordagi pidanud veel salfakaga kallale minema Kasutan smok r80tc peal 0,5 SS coiliga, eks näis kaua ta sedasi vastu peab. TCR sai sätitud 142 peale ja 235C peal on väga meeldiv veip. Lasen asjal nädalakese seedida, siis võtan teised coilid ka ette. Muide, keegi RBA varianti on proovinud juba? Tahaks teada kas see toimetab nagu lubatud, joyetechi enda video pealt tundus asi tiba kahtlane vertikaalse coili ehitamisel, kuna õhk otseselt coili keskelt läbi minna ei saagi, vatt on all puntras koos seal õpetuses.
  10. Ma siis hakkan omale uut profiilikat pildistama
  11. Just eile sain Belluse peal M2L ilusti paika, kaklesin sellega päääris kaua aega. 0,3mm (28awg) kanthal, 9 tiiru 2,5mm pulga ümber ja tulemuseks 1,53 oomi. Soovitan coili võimalikult õhuava keskele sättida ja võimalikult seina lähedale, et õhku liiga palju peale ei annaks, edasi timmid rõngaga. Siiani olen väga rahul
  12. Eks jah, järgmine kord tuleb täitsa suu ette toppida, muidu ei saa pihta kaugelt
  13. Onu Phil seletab hästi ära mis see on ja miks seda vaja on http://www.tasteyourjuice.com/wordpress/archives/10076 Põmst, TCR on vajalik, kuna praeguseks liigub juba ringi väga palju erinevaid metallisulameid, mida coilidesse topitakse. Temp control üksinda nii tark ei ole, et suudaks eristata mitme erineva titaaniumi, nikli või siis roostevaba terase vahel. Selle jaoks tulebki appi TCR, millega saab täpselt ära sättida, millist tüüpi metallisulamiga on tegemist. Näiteks, roostevaba terase kõige levinuim variant veibimaailmas on SS 316L, kuid on ka teisi variante nagu 302, 304, 316, 317L jne. Mida TCR tähendab? TCR-i väärtus määrab modile arusaama, mismoodi temperatuuri kõikumisel coili takistus kõigub. Kui TCR-i väärtus ei ühti kasutatava metalliga, paneb temp control lihtsalt puusse, halvimal juhul nii tugevalt, et rikud lihtsalt oma coili ära. Kogemusi TCR-i kasutamisel? Kuidas toimib? Plussid, miinused? Ise veel selleni jõudnud pole, kuid lähiajal on plaanis sinna sukelduda.
  14. Järelvaatamine/kuulamine üleval https://www.youtube.com/watch?v=YNSvCleXh3w Murphy seadus nagu ikka, seekord otsustas skype meie videod eemaldada ja premium kontot küsida
×
×
  • Create New...