Jump to content
E-sigareti foorum

N2tZ

Tavakasutaja
  • Postitusi

    6
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Aitäh kõikide vastuste eest. Postitaksin siis väikse update küsimuse: No sain siis lõpuks Nikkel coili (0.15ohm). Nüüd siis selline asi et kui tõmban näitab ekraan kuidas temperatuur tõuseb, kuni määratud piirini, näitab "temp protection" vahepeal ja siis uuesti temperatuuri. Üleüldiselt kõigub nende kahe vahel. Kas see on normaalne temperatuur kontrollimise meetod või on see halb kui ma edasi tõmban samal ajal kui ta "temp protection" kuvab? Juhend ütles nii palju: "Temperature Protection: In TC-Ni mode, if the actual temperature of coil is higher than the set temperature, the screen shows "Temp Protection"" Proovisin tõmbamist erinevate kuumuste juures. Kuskil 150C juures viskab kohe ette. 470F-500+F juures läheb mingi sekund aega enne.
  2. Soetasin hiljuti endale Eleaf 40W temperatuuri kontrolliga. Vaatasin siis, et mis sellega teha annab. Nagu ma aru sain siis temp control töötab madala takistusega coilidega nii et toppisin sinna oma Kanger Subtank Nano peale koos tema 0.5 oomise küttekehaga (0.62 oomi display jutu järgi). Läksin temp control mode peale ja panin takistuse lukku (fire button ja ülesnool alla hoidmisega). Mõned mahvid sain tõmmata TC peal (proovisin nii umbes 200-250C juures) aga siis läheb display tagasi wattage mode peale. Nagu ma aru olen saanud peaks display ikkagi TC infot näitama kui ta TC mode peal on nii et oskab keegi öelda mis värk sellega olla võib? Kas midagi on valesti ja aku lihtsalt viskab wattage mode peale, et ülekuumenemise vms eest kaitsta?
  3. Juhtus selline asi, et mu Nova aurustil murdus alumisel osal keermega osa ära. Pildil punasega tähistatud osa alumine jupp. http://i.imgur.com/qMr0LMu.png Väga ei tahaks 15€ uue aurusti ostmise alla hetkel panna. Stealthvape-i tsekkisin ka, umbes 8€ eest saaks sealt uue aurusti millelt saaks põhja ära võtta. Aga pigem eelistaks kui saaks kuskilt Tartust asendusjupi. Ehk on kellelgi ülejäänud või teab kus kohast soetada?
×
×
  • Create New...