Jump to content
E-sigareti foorum

evils

Tavakasutaja
  • Postitusi

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About evils

  • Sünnipäev 03.06.1969

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Tartu

Converted

  • Varustus
    evic tc mini Uwell Crown
    kanger subtank mini
  1. evils

    Evic-VTC mini

    Müstika tõesti. Minul hakkas evic tc mini ja subtank mini esmaspäeval sama jama tegema. Oomid kõikusid 0,25-0,28 ni single.Kogu aeg lõi temperatuuri piirajasse.Olen ka proovinud klemme puhastada,tarkvara vahetada jne. Ei mingit vahet. Praegu foorumit lugedes,panin meelega ühe paraja litaka aparaadile vastu laua serva. Ja oh imet. ASI TÖÖTAB Tuju hea ja tuba jälle tossu täis.
  2. evils

    Evic-VTC mini

    Ka uus soft peal.Kõik ok.
  3. Tänud napoleon. On palju tegemisi ja kahjuks ei ole aega süveneda asjasse tõsiselt,et lugeda foorumit a la algusest lõpuni. Sellest tulevad ka totakad küsimused. Olen rahul,et analoog ei ole kiusanud viimas 24h jooksul. Kõik ok. Paugutan evic vtc minit. ja kanger subtank minit Aga siiski: Kas 1,3 oomine läheb prügikasti ja 0,.....2 oomine asemele . Ja kõik nagu turvaline??? Miks öeldakse,et sub oom on kopsutõmbamiseks? ise tõmban seda 1,3 oomi otse kopsu ja nagu oleks ok
  4. Okk. Päev olnud ilma analoogita. Suht norm olek.Ei ole sellist survet. Natsa harjumatu muidugi,aga tundub,et asi töötab. Momendil 1,2oomine coil sees, 25w 9mg Ja kõik oleks nagu ok. Siiski 1 küsimus,millest eriti aru ei saa. Ehk siis ,mis vahe on näiteks 1,3 oomil ja a-la 0.15 suboomil??? Proovisin nagu mõlemat,aga ikkagi ????? Tõmban kopsu ja nagu ok
  5. Tere jälle. Täna sain Spezzilt tellimuse kätte. evic vtc mini ja subtank mini tunduvad super lahedad asjad olevat. Olen väga rahul. Tankisin kohe 12mg Liqua ry4 sisse. Proovisin subtank miniga kaasas olevaid mõlemat clearot: 0,5 sub-ohm ja 1.2 Ohm Vedelik tundub nii hullult kange,et lööb põlvili Tuleb vist ikka natsa lahjema segu peale minna. Aga mõned küsimused ka ikka: Alla 1 ohm on vt reziim. Üle 1 ohm on vw reziim. Aga ei saa pihta,mis asi on bybass? Momendil sees 1,2ohm. Kuidas watid mõjutavad? kas tossu määra. Kangus ju wattide vahetamise ei muutu. Vähemalt aru ei saanud eriti. Kui palju watte siis momendi seisuga oleks normaalne panna? Ei jaga seda teemat momendil. Igatahes ostuga rahul.
  6. Ok. võtan siis roostevaba. Uurin vedelikud ka veel läbi. Laupäeval teeksin siis tellimuse ja maksmise. Kas läbi e poe ,või kuidas teeme diili?
  7. Tänud vastuste ees. Nüüd pilt natuke selgem selles teemas. Valin mõned vedelikud ka juurde ja teen Spezziga nädalalõpus kaubad ära. Eks siis muljetan.kuidas esimesed mahvid olid To Spezz.: Kangertech MINI SubTank Kas see momendil otsas? Vähemalt kodulehelt loeb,et otsas.
  8. Tänud e-smoker. Võtan teadmiseks info Ok.Hakkab nagu looma. Äkki natuke ka vedelikest infot Mis vedelikud oleks võimalikult analoogi maitselised? Loll küsimus vist. Kas selliseid üldse on olemas? Mis kangusest peaks alustama,et analoog võimust ei võta.
  9. OKK. Täiendatud nimekiri siis: Evic Vtc Mini, http://spezz.ee/et/elektroonilised-modid/599-evic-vtc-mini.html subtank mini http://spezz.ee/et/kangertech/431-kangertech-subtank-mini.html 2 akut http://spezz.ee/et/akud/135-sony-us18650vtc5-flat-top.html laadija 3 valmis coili Nikkel coilid http://spezz.ee/et/c...il-015-ohm.html traat http://spezz.ee/et/iseehitajale/315-pure-nickel-wire-045mm-ni200.html vatt http://spezz.ee/en/tarvikud/346-organaniline-jaapani-koh-gen-do-vatt.html Kas nüüd oleks normaalne pakett alustuseks? Välja arvatud vedelikud.......
  10. Nimekiri muudetud: Evic Vtc Mini, subtank mini http://spezz.ee/en/t...en-do-vatt.html http://spezz.ee/et/a...5-flat-top.html 2tk laadija Millised valmis coilid sobivad ????? millise traadi peaksin juurde ostma??? Et kõik oleks kodus olemas ja et analoog ei saaks kimbutama mtulla Teil vist juba kopp ees
  11. Ok. laadija juurde Evic Vtc Mini, Aspire Triton Tank http://spezz.ee/en/d...32mm-ni200.html http://spezz.ee/en/t...en-do-vatt.html http://spezz.ee/et/c...-coil.html 1,8 oomi 2-3 tükki http://spezz.ee/et/a...5-flat-top.html laadija Tanki kohapealt on täielik segadus.Üks kiidab ema,teine tütart.... Ise sooviks sellist tanki,mis sobib evic vtc miniga. Oleks suht kerge täita Eelkõige võiks olla selline tank millega saab nikotiini kangemalt vedelikult lahjemale minna. Ja lõpuks nikotiini vabadus hea meelega keeraks siiski ise coile. Et kui äkki valmis coil lõpetab tegevuse,et siis analoog ei tule kimbutama. Kiirelt vati ja traadi segu ja e suits toimib jälle.
  12. Ok. Et poodi minnes: please one Evic Vtc Mini, Aspire Triton Tank http://spezz.ee/en/do-it-yourself/315-pure-nickel-wire-032mm-ni200.html http://spezz.ee/en/tarvikud/346-organaniline-jaapani-koh-gen-do-vatt.html http://spezz.ee/et/coilid/587-aspire-triton-coil.html 1,8 oomi 2-3 tükki http://spezz.ee/et/akud/135-sony-us18650vtc5-flat-top.html Kas nüüd peaks olema kõik vajalik olemas peale vedelike? Selles mõttes vajalik,et analoog suits kimbutama ei tule,kui mingi e suitsu osa üles ütleb? To Kivi3: Old kirjutab: evic vtc mini + subtank mini - clearo ja modi vahele jääb väike vahe - töötab ilusti aga päris vastu modi ei saa tanki keerata. Laguneb äkki taskus laiali???
  13. Terv. Tänud vastuste eest. Paras raketiteadus ikka Teemad läbi lugedes,teeks panuse siis evic vtc mini ja triton tank peale Minu arust plussid on: evic vtc mini aku vahetus (ehk siis vahetatava akuga) ja triton tank kerge täitmine Nüüd lollid küsimused: To EHRG Mida tähendab 1,8 coil? Mida tähendab RBA: Kas traat+puuvill ??? Mõte analoog suitsust lahti saada, Millise takistusega traadijupp tuleks osta juhul kui ei ole valmis coili? Ehk siis nagu tagavara variant oleks kodus alati olemas Sry EHRG. Ma ei märganud,et pakkumises oli erineva takistusega coile. Kui kaua umbes 1 coil kestab?
×
×
  • Create New...