Jump to content
E-sigareti foorum

Bomba

Tavakasutaja
  • Postitusi

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About Bomba

  • Sünnipäev 23.03.1991

Viimased profiili külastajad

4 095 profiili külastust
  • walc

  1. Olen veipimis maailmast pikalt eemal olnud ja enam e-sigarit ei tee. Tahaks aga emale uue masina osta, maks hind oleks vast 35.- võiks olla hea, mitte lekkiv masin. Ta erinevadest modidest midagi ei jaga, sobib vanakooli põhimõtetel pill. Vaatasin, et joyetechil on mingid tavalised pulgad, kas need on mõistlikud, ego Aio sari.
  2. Arvan, et jääksin tehasecoili juurde, hetkel tundub see mugavam. Aga muidu tahaks tõmmata otse kopsu.
  3. Hei-hei. Ehk jagaksite soovitusi. Plaanis uus e-suits tellida. Vaatadsin, et Spezzil on päris mõistlike hindadega modid. Aga päris ei tea, mida valida. ESimene valik tundub olevat VTC-mini- igatahes midagi sinnakanti. Maksumus ei tohiks üle 100e minna. Samuti kas oskaksite soovitada Clearosid sinna otsa. Hetkel on mul Evic-Vt full kit, millega suhteliselt rahul. Uue masina clearo võiks samuti olla suurema õhuauguga.
  4. Maitsevaur, mul on teile ka üks küsimus, uurisin teie e-poodi ja vaatasin et teil on survival baasvedelikud. Takkis küsimus, et kui ma ostan 0 nikotini sisaldusega, et kas ma saan ka oma valmis vdelikke sellega lahjendada, kuna 6nikotini sisaldusega vedelikud on liiga kanged mulle.
  5. Mhh, vedelik võib küll vedel olla, kavatsen täna uue potsiku osta ja mõtlesin pulp peale- kas see sobiks? Muidu on mul tangis hetkel sees: Avoria(65%PG 35&glütseriin) oma ja savourea(45%PG, 50%VG) Mõlemad on tartust kohapealt ostetud ja mul pole aimugi kui head need on või mitte.
  6. Nonii, kas keegi oskab õelda, miks mu EGo One mega lekib vahepeal õhuaugust? Samuti teeb ta tihtilugu seda mürisevat/kärisevat häält, kui veipida. Sees on Cl-TI.
  7. Selge siis, eks ma katsetan ja vaatan mis rohkem meeldib. Tuhnisin veel netis aga ei leidnud vastust järgmisele küsimusele- kuidas neid puhastada (Cl- ni head). Vanasti sai selle kõige tavalisema pulga coile õrnalt veega pestud ja kuivatatud, kas sellega saab sama teha või lihtsalt uus osta?
  8. Tere Sattusin küsimuse otsa, millele ma ei leidnud vastust. mul on eVic Vt ja seal saab nii nikkel coili kui ka titaanium coli kasutada. Tean, et nikkel coili soovitatakse kasutada siis kui on temp. kontroll aga muu jääb nagu segaseks. Mis on nende kahe coili vahe? Milline on parem? Ja milliseid coile te ise kasutate ja miks?
  9. Selge, tänud teile. Suurt avastamist ja tundmatuid asju on küll selles E-sigari maailmas aga tänu teie kiiretele vastustele sain olulisemad asjad lahendatud.
  10. Suured, suured tänud, hetkel tundub nüüd veip väga hea. Üks küsimus muidu veel, kohas kus ostsin pandi atomiser ise paika(0,22) peale. Milleks on see hea ja vastavalt millele peab seda muutma?
  11. Nii, nagu ma selle kogu komplekti sain . EGo one mega atomizer, ja siis muu kraam. Nonii, blond nagu ma olen aga karbis on veel punane coil alles. Järelikult peaks siis sinine, ehk titanium coil masinas olema- kui ma nüüd täielikult ei eksi. Seadistati mul igatahes temperatuuri, W jne aga näppisin seda nii kaua kuni paigast läks ning enam ei teagi, mis on masinale hea ja mille järgi neid numbreid seada.
  12. Tere, sooviks abi- olen nende uute e-sigaritega täiesti peata kana. Olen tõmmanud seda kõige algelisemat e-pulka ja muretsesin nüüd suure hurraaga eVic VT, igavene kobakas masin ja seadistada ma seda ei oska. Kas keegi oskaks soovitada erinevaid temp.(F), W, ja palju Ov-d.
×
×
  • Create New...