Jump to content
E-sigareti foorum

qnxmore

Tavakasutaja
  • Postitusi

    27
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About qnxmore

  • Sünnipäev 22.12.1966

Kontaktinfo

  • Website URL
    http://www.3d-kinnisvara.eu

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Haapsalu
  1. 1,5Ω Clapton täitsa töötab ja tangi ülaosa jahedam ka tiba 41,7° 1,0Ω kuumeneb 44.0° peale aga praksub vähem kui 0,6Ω.
  2. Sain täna proovid teist AIO-d ja kõik sama, seega hea uudis see, et aparaat ise terve, lihtsalt ise olen pehmoks muutunud, et ei kannata kuuma asja suhu pista. Lahenduseks on 5-6 kiiret mahvi ja minut kuni kaks puhkust anda tangile, siis kõik OK. Kuna nagunii hakkab harva käigus olema, siis "lennujaama" seadmeks hea küll selle raha eest. Proovin 1.5ohmise claptoni ka ära ja annan teada.
  3. Mhh, Cubise 1,5 clapton töötab vist VW modes (kanthal), aga ma kaldun arvama, AIO töötab pigem SS temp. modes. Kuskilt nagu lugeda ka ei ole selle kohta. Võib olla otsisin kehvasti. Tegelikult ei saa ka Joyetech-i BF RBA-d normaaltingimustes kasutada, sest AIO paak reaalselt mingi 1.8ml aga RBA on suurem kui valmis BF, seega mahub paaki mingi 1.5ml Aga noh, testida saab ikka. 0,6ohm ? Kuidas sul pragisemisega paagis on? Minu omal hull prõksumine käib. Pole vahet mis vedelikku kasutan ja palju vett sees on.
  4. Ega saa jah võrrelda, keerasin ka RBA-sse 1.0ohm koili ja ei täheldanud erilisi muutuseid, proovisin veel keerata 1,6ohm-ise koili, aga sellega see imeriist tööle ei hakanud, RBA-s lühist ka ei olnud, aga see selleks, ehk on mingi kaitse, et ei lase suurema takistusega koile tööle. Aga kuumenemise kohapealt, ehk siiski 1.0ohm oli tiba jahedam, aga kahjuks ei mõõtnud. Äkki on probleem vertikaalse koiliga aurustis? RBA-sse keerasin ka verikaalse, kuigi sinna saab ehitada ka horisontaalse, peaks nii proovima.
  5. Vahet ei ole kui paks vedelik, proovisin nii 100%VG kui ka 100% PG-ga. Proovisin erinevaid % vett ja alkoholi, tulemus ikka sama. Puhast Survivali baasi tõmmates jäi praksumine veidi vähemaks, aga kuumuses muutuseid ei ole. Watte sellel seadmel reguleerida ei saa, volte ka mitte. See Joyetechi mingi uus leiutis.http://www.joyetech.com/product/ego-aio/
  6. Proovisin 40%PG / 40%VG / 20%vesi - suurt muutust ei täheldanud, tangi ülaosa ikka väga-väga kuum. Dry hit-i ei ole olnud. Tangi ülaosas temperatuur 46,3° ja seda väga palju kui huuled vastu lähevad. Võrdluseks Kayfun v3-ga saan max temperatuuriks 30,1°.
  7. Sai soetatud Joyetech eGo AIO selliseks pisikeseks "lennujaama" seadmeks. Hea pisike, kvaliteet super. Nüüd aga jamad, kuumeneb mul see aparaat nagu pöörane, pärast 7-10 MTL mahvi kuumeneb tangi ülemine osa nii kõvasti, et võib huuled ära kõrvetada, dip trip läheb ka kuumaks, aga mitte nii hullusti, et kõrvetaks. Kasutan kaasas olnud 0,6ohm originaalpõleteid. Proovisin ka RBA sisse keerata 1ohm-ist roostevaba coili aga vahet mingisugust ei olnud. Põhimõtteliselt saaks tõmmata kümmekond mahvi ja siis tuleb jahtuma jätta. Kas minu seadmel on midagi viga või ongi need pisikesed sub-ohm seadmed sellised? Toode kontrollitud ja originaal. Ah jaa, ja prõgiseb tõmbamisel nagu põletaks vett seal sees...
  8. aga vedelikud, kuidas nendega, käsipagasis ju mingi ehk 100ml piirang...?
  9. See ei ole probleem e-suitsuga Kreekasse või Hispaaniasse minna, erisused tekivad just lennujaamades: Toon näited lennujaamadest: Cypros - tee mis tahad Rhodosl, e-suitsu võib, oli suitsuruume, enam ei ole. Corfu - e-suitsu ei tohi, oli suitsuruume, enam ei ole. Creta - e-suitsu võib, suitsetada ei tohi / nokkisin ka õues e-suitsu kallal....kohalikele olin imelik... Malaga - e-suitsu võib, suitsetada sees ei tohi, suur suitsuruum õues siis jah... tohib . Lisage siia riike ja lennujaamu kellel kogemusi:
  10. ...et siis järgmine samm on fikseeritud kiirusega autod (kuna suurtel kiirustel võivad olla ohtlikud), madala oktaaniarvuga kütus mida ei tohi müüa suuremas koguses kui 10liitrit... ? Sent from my Lenovo B8080-F using Tapatalk
  11. Tänud kõigile kes aitasid, ammu oleks pidanud küsima Valituteks said siis Kayfun v4 ja Eleaf Lemo .
  12. Silma jäi veel Smok TFV4 Mini Atomizer sellega, et talle tuleb kaasa väike lisavidin, millega saab vähendada coil alt pealetulevat õhuava.
  13. Tänud kõigile seletamast, Aru saadud nüüd, et Crius-e ostuga läksin veidi alt, aga noh, jääb seniks riiulisse kui kasutust leiab. Kas keegi soovitaks siis clearot mis minu parameetritele sobiks, st. oleks "rebuildable", saaks tõmmata "mouth to lung", saaks reguleerida õhukanaleid ja vahetatav drip tip ja siis "single coil" suurema takistuse saavutamiseks?
  14. OK saan nagu aru, aga kas kellegil on ideed kuidas saaks kasutada ühte coili? Ja saada õhku vähemaks? 2.2 ohmi oleks lagi.
×
×
  • Create New...