Jump to content
E-sigareti foorum

DiabloEst

Tavakasutaja
  • Postitusi

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About DiabloEst

  • Sünnipäev 28.11.1989

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Kuressaare
  1. Aga kuidas on sellega müügi poolepealt kui kusagil ei ole kirjas et on ületanud parim enne tähtaja. kas tohib nii müüa?
  2. Päris nii see vast ikka ei oleks keeraksid endalegi sellega ju kui vaadata suurt pilti. Lihtsalt selline huvitav reklaam endale selle teemaga mis toimub. PS: Välismaalt saab veel väga edukalt tellida e-suitse ei ole veel kuulnud et oleks probleeme olnud.
  3. Hea sissejuhatus neile kes soovivad kasutada cbd vedelike.Soovitan otsast lõpuni kuulata. https://www.youtube.com/watch?v=g2WO3JEg6Ic. Erilist tähelepanu pöörata mis ta kanguste kohta räägib.
  4. Tuli siis selline mail Informeerime Teid sellest, et alates 08.07.2016 muutus Eesti Vabariigis Tubakaseadus, ning jõustus Tubakaseaduse §-i 22. Keelud tubakatoote ja tubakatootega seonduva toote jaemüügil punkt 2, mis keelab muuhulgas e-sigaretitoodete piiriülest kaugmüüki. Tubakaseadusega e-sigaretitoodete käitlemise kohta kehtestatud erinõuete rikkumise eest karistatakse rahatrahviga kuni 3200 eurot. Teisisõnu on keelatud tellida Eestisse e-sigaretitooteid välismaalt. Informeerime Teid, et mõlemad Elgery Group OÜ-le kuuluvad e-sigaretitooteid müüvad interneti kauplused E-SIGARET.EE ja SKYsmoke.eu kuuluvad Eesti ettevõttele ning sealt e-sigaretitoodete tellimine on lubatud. Samuti saate tutvuda suurima e-sigaretitoodete valikuga ja soetada kvaliteetsemaid e-sigarette ja e-vedelikke E-SIGARETIPOOD esindustest.
  5. http://spezz.ee/et/akud/891-samsung-inr-25r-2500mah.htmlMina kasutan cuboidil neid akusid melo3 paak kuni 75watti pole probleemi kuigi soovitan ligi võtta sellised http://spezz.ee/et/akud/135-sony-us18650vtc5-flat-top.html
  6. Kas kusagil eesti veebipoes müüakse Target pro tank ka veel peale HJ. Olen otsinud aga ei ole leidnud.
  7. Kas kusagil eesti veebipoes müüakse Target pro tank ka veel peale HJ. Olen otsinud aga ei ole leidnud.
  8. kas keegi geneticsi vedelike ka proovinud on?
  9. Vaatasin et selle kohta teemat pole veel. Et siis kas kellegil sellega ka kogemusi on kas on väärt asi võrreldes cubisega kaasas olevatega?
  10. Kas vee sisaldus suureks ei lähe kui mõlemas baasvedelikus on vesi sees juba,ühes on 15% ja teises 10% või see ei loe sellise asja puhul? Kuna plaanis spezzist omale kogukupatus tellida siis millise firma maitsestajaid oleks soovitav kasutada? Eelnev lugemine teemale veel http://www.e-suits.eu/topic/3849-vedelike-valmistamine/page-2 Kui ma spezz.ee lähen tuleb mul mingi chat lahti alla nurka kas see on toimiv asi?
  11. Kas vee sisaldus suureks ei lähe kui mõlemas baasvedelikus on vesi sees juba,ühes on 15% ja teises 10% või see ei loe sellise asja puhul? Kuna plaanis spezzist omale kogukupatus tellida siis millise firma maitsestajaid oleks soovitav kasutada? Läksin oma teemaga http://www.e-suits.eu/topic/4519-algaja-erinevad-k%C3%BCsimused/ üle kuna erinevaid küsimusi tuleb kindlasti veel palju ja ei tahaks seda teemat risustada
  12. baasvedelikuks plaan kasutada sellist asja siis http://spezz.ee/et/atmoslab-baasvedelikud/424-balanced-mix-base.html#/kangus-20mgtundub olevat selline valmis baasvedelik.Mõtlesin et omal sellega lihtsam teha. ja otsaks millega pahvima hakkata on siis http://spezz.ee/et/clearod/682-joyetech-cubis-tank-atomizer-35ml.html#/varv-must
×
×
  • Create New...