Jump to content
E-sigareti foorum

armido15

Tavakasutaja
  • Postitusi

    26
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About armido15

  • Sünnipäev 28.12.1993

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Tartu/Rakvere

Viimased profiili külastajad

4 488 profiili külastust
  1. Täitsa võimalik, aga vist natuke lahja jääks. 2,4% maitset vedelikku kohta. Googeldasin ja mingil lehel kirjutas, et 4-7% normaalne. 4% puhul saaks 300ml nii, et ma soovitaks 2 maitset võtta, kui tahad kogu aeg ühte ja sama tarvitada.
  2. Endal oli pico valikus eelkõige selle väiksuse ja mugavuse poolest, samuti odava hinna tõttu. Kuna kahtlesisn selle vastupidavuses siis seetõttu ei olnud veel kindel selles. Samas, kui teised on kinnitanud, et pico on ilusti üle aasta vastu pidanud, siis ei näe enam mingit põhjust seda mitte osta.
  3. Plaanis viimaks mod soetada. EI ole veel kindel millist, kuid võiks olla väike ja mugav. Hetkel on kasutuses ijust 2, mis võimsuse poolest piisav, kuid sellega probleeme päris palju ja samuti sooviks aeg-ajalt nõrgema võimsusega teha. Esialgu on silma jäänud istick pico, mis väike ja mugav ja võimsuse poolest ka sobiv. Samas olen kuulnud, et elaf tooted, kvaliteedi poolest pigeme kehvemapoolsed ja eks ijust2 näol kogemus ka olemas. Oskab keegi veel soovitada väiksemat sorti modi igapäevaseks kasutuseks ?
  4. Originaal jah, nüüd on jälle normaalselt tööle hakkanud. Kuskil 2-3 nädalt tõmbasin nii, et peale igat kasutust lülitasin ta välja, kuna kippus ise tööle minema. Ilmselt sattusin kehva ijust 2 otsa. Aga ühendusega oli see asi, et natuke mängsin selle 510 ühendusega, seal vedru oli vist alla kinni jäänud. Peale seda hakkas tööle.
  5. EI, see on maitselisand, ainult seda kasutada ei saa. Pead seda vedelikule lisama.
  6. Praegu ütlesin, et vahetaks küttekeha ära, hetkel ütles, et töötab normaalselt, kui peaks probleeme tekitama veel, siis peab huulikuga tegelema.
  7. Sõber ostis Ego aio. Probleem, et pritisb vedelikku välja. Viis poodi, tagasi seal vaadati üle ja öeldi, et töötab. (e-sigaretipood) https://goo.gl/photos/d4LwZ5Cp3sryvxDr5 Ütlesin, et puhastaks ära ja vahetaks coili ka ära aga kasu sellest ei olnud. Mida veel proovida ? See peaks olema see XL ego aio variant.
  8. Tellisin välismaalt nii, et tõenäoliselt ei tasu see vaev ennast ära. Hetkel hakkasin vaatama modide poole, hetkel veel ijust 2 töötab aga väga hädiselt ja taskusse ei saa enam panna nii, et seade lukus ei ole.
  9. Probleem selles, et ijust 2 ei anna enam voolu atomizerile. Korraks jäi nupp alla ja peale seda enam voolu ei anna. Akut saab laadida aga coil voolu ei saa. On mõni variant mida ette võtta ? Coili olen proovinud juba vahetada aga mingit muudatust ei toonud. Sain ta nüüd tööle aga nupuga on jamasti. Iga väiksemagi puudutse peale hakkab tööle kohe. Aga selle vastu vist mingit fixi ka ei ole ?
  10. No ijust 2 on näiteks väga hea algajale. Väga kerge kasutada ja odav ka. Tossu kogus enam, kui piisav. Ise olen e sigareti peal olnud pool aastat, i just 2 kasutanud paar kuud ja olen väga rahule jäänud. Odav on ka 20€ eest saad hiinast, tuleb 1-1,5 kuud samas.
  11. Kas cheesecake arvelt oleks, siis normaalne maasikat juurde panna ? Või võtan lihtsalt cheesecake maitset vähemaks ja kontsentraadi muudan näiteks 20% maitse pealt 17% peale, ehk cheesecake jääb 2%. Muidu see variant on ka, et panen kreemid varem steepima ja siis ütleme, et näiteks nädal enne kasutamist panen maasika steepima ja siis segan kokku, kui tarbima hakkan.
  12. Küsimus TPA strawberry ripe kohta ? Tegin selle retsepti http://e-liquid-recipes.com/recipe/226322/strawberry%20fog Muidu on väga hea, aga pikema steepimise järel kaob maasika maitse ära ja bavarian cream/cheesecake maitse on liialt üle. Kas maasika puhul ongi tegemist maitsega, kus pikema perioodi puhul, tuhmub teiste maitseta alla või peaks vastavalt enda eelistusele, lihtsalt maasikat rohkem panema ja bavarian cream/cheesecake vähemaks võtma ? Vedelikku nuusutades on tunda maasikat aga kui tõmban, siis tundub, et jääb ikka varju teistele.
  13. Veel üks küsimus, ei hakka uut teemat tegema selleks. Nimelt vahetasin täna ijust 2'l kere ära. Baas jäi samaks aga kere on uus, kuna oli katki. Sellega aga see probleem, et keret baasile (atomizer standard base) peale keerates tuleb coil keermest välja. Alguses ei pannud seda tähele ja millegi pärast viskas kõrvekat, siis võtsin uuesti lahti ja vaatasin, et coil on praktiliselt lahti. Proovisin uuesti peale panna ja nii,et ei keera nii tugevalt kinni. Sain asja tööle. Aga mis tingis seda, et ta kõrbemaitset andis, siis kui coil osaliselt lahti oli ? Nüüd on maitse normaalne. Edit:Vahepeal viskab ikka kõrvekat vahele.Vahetan coili ära ja vaatan, mis siis teeb.Ennem muidu niisutasin coili ilusti läbi vedelikuga ja seisis ka 20m. Edit2:Hetkel töötab ilusti aga küsimus säliib, et kas kehv ühendus võib siis coili läbi kõrvetada ? Coil mis alguses panin oli täiesti uus. Edit3:Vahepeal viskab ikka kõrbekat, olen nüüdseks 2 coili vahetanud ja rohkem ei tea mida teha. Mulle tundub, et see oleks nagu kuidagi seotud sellega, kui kõvasti paagi kinni keeran, ehk siis kui jätan natuke kergemalt, siis ei ole hullu midagi aga tugevamalt keerates viskab kõrvekat.
  14. Küsimus capella vanilla custard v2 kohta. Praegu olen teinud 1 maitsega vedelikke ja see vanilla custard tundus ikka kohutavalt magus. Praegu on maitse sisaldus 15% ja seisnud 2 nädalat. Proovisin mixida nagu eelnevalt tehti. Mul oli artvap 15% metsmaasikas. Panin 2/3 vanilla custard ja 1/3 metsmaasikat aga jäi ikka liiga magus. Kas vanilla custard jaoks on 15% palju või ongi ta selline magusam vedelik ,kui ainult seda kasutada ? Varem kasutanud ühe maitsena t-juice maitseid. Edit: Märkasin, et keegi just foorumist mainis, et VG annab rohkem magusat maitse siis mainin ära, et mu vedelikus VG on 52,5 ja PG 47,5
  15. Oskab keegi soovitada, kust otsida või siis enda kogemusest öelda retsepte, mis on sobivad algajale. Hea oleks, kui ei sisaldaks rohkem, kui 3-4 maitset. Samuti võiks olla kirjas, milline võiks olla PG/VG vahekord ja steepimis aeg. https://e-liquid-recipes.com/On küll hea lehte aga enamus retseptid on keerukamad siin.
×
×
  • Create New...