Jump to content
E-sigareti foorum

agris_a

Tavakasutaja
  • Postitusi

    77
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by agris_a


  1. 8 tundi tagasi, raigo83 kirjutas:

    Kas Capella maitsed ei kuulu ..., selle kohta ütles eilses Eesti Veip TV-s Raiko (seda oli talle öelnud MTA ametnik), et kui see kraam on müügil poes mis teenib valdava osa kasumist e-stuffi müües, siis peab maksumärk peal olema. Raiko oli sellel teemal edasi vaielnud ja seejärel oli MTA ametnik varasemast seisukohast taganenud ja öelnud ´´me teeme lihtsalt oma tööd ja meile tuli kõrgemalt käsk kontrollida ja kui maksumärki pole peal, siis konfiskeerida´´. Eilsest saatest tuli välja ka see, et paljuski mis puudutab baasi on ametniku teha ehk kuidas temal konkreetsel hetkel tuju on. Sealt tuli ka Raiko mõte, et vist peab kohtu poole pöörduma (seda ta kindlalt ei öelnud aga ei välistanud seda).

    Siis tuleb teisele poole ust teha pood mis müüb vaid baase ja maitset ning teisel pool on modide osa.


  2. Seadus on jah väga tühine ja lünkasid täis. Kui maitsestaja pudelil on viited suitsetamisele siis kaldun ka arvama, et võit läheks EMTA-le. Kuid kui müüa just nimelt toidumaitsestajana ilma, et pakendil oleksid viited e-vedelikule siis peaks olema ok,

    Üritan seoses enda lõputööga saada emtast kellegiga ühendust ka uurida nende jok skeemide kohta. Kui midagi sealt poolt vastu tuleb siis jagan siin ka.


  3. 3 tundi tagasi, kivi3 kirjutas:

    Igal juhul tuleb kiita poode, kellel muutunud tingimustes jätkus nutikust ja mune leida uusi lahendusi hallil alal. Loodan südamest, asi on põhjalikult läbi mõeldud ja ka juristidega läbi arutatud, sest halba kohtulahendit pole kellelegi vaja. Easysmoke pani esimese soojaga pisut ämbrisse - eile säras poes veel toidu lisandite all 50/50 e liquid (sildil kirjas). Nüüdseks olukord parem, esigile ei vihja miski.

    Nii palju kui seadustest ja EL direktiivist olen välja lugenud ja tõlgendanud siis tundub see suht JOK. Sisuliselt peaks tõmbama igalt poolt viite e-vedelikule maha ja müü toidulisandit rahulikult. Selgust ei paista ka väga kuskilt tulevat. Nii kurb kui see ka pole, oleks hetkel vaja tugevat kohtulahendit. 


  4. Võimalik, et mõne jaoks juba vana ja kulunud arutelu kuid vajaksin teie nõuandeid nüüd :D Nimelt sooviks minna üle RBA peale kuid valik on hetkel tõmmanud silme eest väga kirjuks. Seega kas oskate soovitada mõnusat RBA just algajale ise valmistajale ja mis oleks mõnus TC modis.


  5. Kui teise mahla võtsid, võib ka olla et just see konkreetne mahl sulle mingil põhjusele ei sobi. Proovi mõne muu mahlaga. Ise olen täheldanud iiveldust ainult ületarbimise korral ja seda nii analoogi kui e-suitsuga.

    Proovisin teist mahala sama jama edasi. Jätsin paar päeva vahele ja kõik oli timmis, tõmbasin 2 mahvi ja jälle iiveldushood.
    ......äkki üldse vaja maha jätta.... :P
    Kahjuks vist jamh :( aga proovin ja katsetan nati veel erinevaid mooduseid.

  6. Kui teise mahla võtsid, võib ka olla et just see konkreetne mahl sulle mingil põhjusele ei sobi. Proovi mõne muu mahlaga. Ise olen täheldanud iiveldust ainult ületarbimise korral ja seda nii analoogi kui e-suitsuga.

    Proovisin teist mahala sama jama edasi. Jätsin paar päeva vahele ja kõik oli timmis, tõmbasin 2 mahvi ja jälle iiveldushood.

  7. Varsti on nii, et häkitqkse sisse ja aparaat avab kõik uksed korraga :lol:

    Ei imestaks kui selline asi juhtuks :D Parim osa oleks see kui Eestis,Lätis ja Leedus lendaks need uksed korraga lahti.

     

    Sent from my Xperia U using Tapatalk


  8. Kõik see meenutab teise maailmasõja algust.

     

    Vaatasin Vabariigi kodanike, sealt jäi kõlama mõte, et venelasi tuleb kaasata ühiskonna tegemistesse Eestis. Sellepeale tekkis küsimus mul mis moodi, kui nad ei suuda isegi eesti keelt kahekümne aastaga selgeks saada.


  9. kas iiveldus võib olla tingitud e-sigaretist? Enne sellist muret polnud aga nädal peale uue vedeliku kasutusele võtmist tekkisid. Lihtsalt loll kokkusatumus või võib ka olla seotud mahlaga?

    äkki rase?

    nime järgi ei saa soost aru :roll:

    Ei saa olla. Las see jääda naistele :D

    Ületarbimine ei ole? Segu liiga kange või liiga palju/tihedalt auranud? Või uue mahlaga koos ka uus ja paremini aurustav clearo?

    Läksin just lahjema peale. Endale tundub et tossan sama palju kui enne ja clero pole ka muutunud vahepeal.

  10. tyr, mis krd moblasid tänapäeval tehakse :evil:

    kukkus 30-40 cm ja asi PIIXUX, ekraan on ämblikmees, debiiliks s4 mini, ESIMEST KORDA kukkus (N)

     

    ennem oli s2

    lendas 1,5m kõrguselt paar korda maha (kivipõrandale), suples alkos, lendas veel mitmeid kordi ja oh yllatus elus ja terve, fakkk rsk :evil:

    150€ soolas. vb saab 70 hakkama, tyr rsk , sita ajas keema bljat rsk :x

    Sõbral pudeneb tihti klaas ämblikuks. Tellis hiinast 10tk kohe hetkel vist 6 alles veel :D

  11. Mis on selle tehte vastus ?

    (2+4)*5+10-18+7+5*(7+1*3)*0=

    Tv saade kus küsimuse õige vastuse eest teenib pappi. Keegi ei saanud õiget vastust. Lõpuks öeldi välja, 3689

    Ma ei saa aru kuidas selline vastus saab tulla. See on küll huijamine otse eetris :evil:

    Peaks olema 29 õige vastus.

     

    Sent from my Xperia U using Tapatalk


  12. Need prahid võib võtta alternatiiviks auto kindalaekasse, mitte algajale. Algajale vaja just positiivset kogemust, et ikka jääda e-värgenduse peale, mitte hakata ajama, et oi, e-sig on jube cräpp ja ,,algajale,, ei sobi.

    See bänner sul all... ei saa aru, kuidas raha e sigaretid kokku hoiavad, vedelike ja värginduste peale kulub ju isegi rohkem?

    See sõltub inimeset. Mõni tahab proovida ja katsetada erinevaid asju (sõltuvus uutest asjadest), mõni on aga rahul ainult ühe ostuga ja tema kuludeks on enamasti elekter, vedelik ja coili materjal.
×
×
  • Create New...