Jump to content
E-sigareti foorum

4ular

Tavakasutaja
  • Postitusi

    224
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Like
    4ular reacted to old in SKYsmoke eGo-AIR   
    See nädal tulid kaks suurt  vapimise maailma muutvat toodet/uudist välja ... USA's DNA40 mis suudab mõõta coili temperatuuri ja SkySmoke eGo-AIR kus saab kontrollida automizerisse minevat õhu voolu ja topelt kiiresti akut laadida kasutades Itaalisat pärit uuenduslliku “PUFFSTATION” tehnoloogiat.

    Kui eGo-AIR eel tellimused on lõppenud ootaks kõikide uue tehnoloogia kasutajate käest tagasi sidet.
     
    Selleks, et teemas ei läheks niisama haukumiseks paluvad foorumi vanimad olijad kommenteerida ainult neil kes on uue ja väga innovatiivse SkySmoke seadmega kokku puutunud.
     
    Linnk uue tehnoloogiaga seadmele on siin: http://skysmoke.eu/en/skysmoke-ego-air.html
  2. Like
    4ular reacted to Maitsev Aur in Uuele registreerunule   
    Noh, viimane aeg pigem ettevaatlik linkidega siin
  3. Like
    4ular got a reaction from brutal in Uuele registreerunule   
    Ilmselgelt oli eesmärk suitsetamine maha jätta ja nagu aru on saada on see saavutatud. Kui 350 päeva hiljem tunduvad modid alles kauge tulevik siis milleks? Tean, et sellest tekib suhtkoht hobi ja kraami koguneb + tuleb koguaeg nii palju peale, et ei jõua ära proovida.
  4. Like
    4ular got a reaction from Scuall in Uuele registreerunule   
    Ilmselgelt oli eesmärk suitsetamine maha jätta ja nagu aru on saada on see saavutatud. Kui 350 päeva hiljem tunduvad modid alles kauge tulevik siis milleks? Tean, et sellest tekib suhtkoht hobi ja kraami koguneb + tuleb koguaeg nii palju peale, et ei jõua ära proovida.
  5. Like
    4ular reacted to Ahti Mänd in WHO soovib e-sigarettidele kehtestada karmid piirangud   
    napoleon,
    mis mõttes liiga ahvatlevaks... kes tahab proovida, see proovib suitsu, narkotsi, e-sigaretti või kumminaist - ega kellelegi kätt ette ei pane ja igaüks ikka oma soovi kohaselt. WHO tahab keelata reklaami... aga ega narkotsi ju ka ei reklaamita, ometi nende tarbijate arv kasvab igal aastal lausa geomeetrilises progressioonis ning maailma ajalooline praktika on näidanud, et igasugune keelamine annab soovitule reeglina vastupidise tulemuse, sest keelatud vili on teatavasti magus.
    WHO raport on kinnimakstud ja kunstlik, tagamaad samuti teada, riikidel saamatajäänud tubakaaktsiis...
  6. Like
    4ular got a reaction from Scuall in Joyetech delta - muljed   
    See sita maitse tundmine oleneb palju ka inimesest. Mul moor rebib 3 nädalat 1 coiliga ja ütleb et ei tunne halba maitset, ma korra proovin siis oksendan suhu endale.
  7. Like
    4ular reacted to walc in Maitsestajate ülevaated   
    mkm. vastupidi. enne tilgutan sjjs siis tõmban süstlasse
  8. Like
    4ular got a reaction from militar in Huumorit elust enesest   
    Sain siis kasutaja Interfaceilt sellised soovid sünnipäevaks
     
    Sulle ma küll õnne ei soovi   vanus juba siuke, et pigem tuleb kaasa tunda   radikuliit ja kehvveresus ja nii
  9. Like
    4ular reacted to jeesus188 in Vajad midagi? Äkki keegi suudab pakkuda?   
    sellest vaheseinast läheb vist isegi ilma kuvaldata läbi 
  10. Like
    4ular got a reaction from Leino in Cloupor T5 DNA50   
    Tra ja ma juba varbaotsest tunnen kuidas mul seda vaja on.
  11. Like
    4ular got a reaction from Comp in Russian 91%   
    Olles nüüd kuuaega Russianit kasutanud, julgen öelda et tegemist on täiesti mõttetu RBA-ga.
    Täitmine on kiviajast , platvorm on täielik pakspa*k. Suvalisel hetkel laseb mahla välja, korstna tihendid on ebakvaliteetsed jne jne jne.
    Oman ka originaal kayfuni ja täpselt sama lugu ka sellega.
  12. Like
    4ular got a reaction from WHISTLER in Huumorit elust enesest   
    See on üle pika aja parim asi mis ma lugenud olen  
  13. Like
    4ular got a reaction from militar in Järjekordne artikkel.   
    Sul vist endal last ei ole?
    Kui sa kodus teleka ees õhtul 2 õlut jood ja laps ütleb ta tahab ka nüüd õlut, siis lähed ja tood talle kapist?
    Laps kuulab vanema sõna, mitte ei aja jalgu vastu.
  14. Like
    4ular got a reaction from saurix in Pildid varustusest   
    Pilt on küünetangidega tehtud, nii et kvaliteedi üle pole mõtet viriseda


  15. Like
    4ular got a reaction from Scuall in Kõrvalnähud   
    Kusjuures ma olen üks nendest kelle kaal ei liikunud kuskile poole. 
    E-suitsetajad pahatihti muutuvad ka e-sigareti "jehoovatunnistajateks" suruks aga kõigile peale ja räägiks kui hea ikka on
  16. Like
    4ular reacted to e-kodanik in E-sigaretid aitavad suitsetamist paremini maha jätta   
    Ligi 6000 inimest hõlmanud uuring näitab, et elektroonilised sigaretid aitavad suitsetamist paremini maha jätta kui nikotiiniplaastrid- ja nätsud. Kui nikotiini asendusteraapia abiks võtnutest loobus aasta jooksul suitsetamisest iga kümnes, siis e-sigaretti kasutanute puhul lõpetas suitsetamise iga viies inimene.
     
    Elektrooniliste sigarettide täpne mõju pole seadeldiste uudsuse tõttu veel täielikult selge. Oponendid kardavad, et see viib nikotiini tarvitamise kui nähtuse taasnormaliseerumiseni ja võib sillutada teed tubakatoodete pruukimisele. E-sigarettide vaba kättesaadavuse pooldajad leiavad aga, et juba tõrva sissehingamisest tulenevate terviseprobleemide hääbumine vähendab oluliselt ühiskonnale pandavat koormat, rääkimata suitsetamisest loobumise hõlbustamisest. Ent e-sigarettide poolt pakutava eelise ulatus pole teiste teraapiate ees vaatluse alla võetud uurimisaluste väikese hulga tõttu alati avaldanud.
     
    Uues töös võtsid Briti teadlased aluseks uuringu Smoking Toolkit Study käigus kogutud andmed, mis hõlmasid 2009. aasta keskpaigast kuni 2014. aasta veebruarini esitatud mitmekülgse küsitluse vastuseid. Uuringus osalenud olid eelnenud aasta jooksul üritanud vähemalt korra suitsetamist maha jätta. Neist 59 protsenti kasutas selle juures vaid enda tahtejõudu, iga kolmas võttis appi nikotiiniplaastrid või -nätsud, mil kaheksa protsenti hankis endale elektroonilise sigareti.
     
    E-sigareti kasutajatest teatas iga viies inimene, et oli suutnud suitsetamisest loobuda, mil traditsioonilise nikotiini asendusteraapia appi võtnud uurimisaluste puhul oli suutnud seda teha iga kümnes. Ainult oma tahtejõule lootnutest jättis harjumuse maha peaaegu iga seitsmes. Kuna e-sigareti kasutajad ei olnud täiesti tüüpilised suitsetajad, leidis töörühm pärast sotsiaalmajanduslike eripärade arvesse võtmist, et elektroonilised sigaretid olid traditsioonilisest asendusteraapiast 1,63 korda tõhusamad, puhas tahtejõud aga 1,61 korda.
     
    Seejuures märkis töörühm, et suitsetamisest loobumisest toetava tugigrupiga liitunud olid harjumusest võitu saamisel kõigist eelnevatest edukamad. Kuid sellele vaatamata annab uurimus lisatoetust hüpoteesile, mille kohaselt on e-sigaretid traditsioonilisematest loobumisvahenditest tõepoolest tõhusamad.
     
    Londoni Ülikooli kolledži töörühma tööd toetas rahaliselt farmaatsiafirma Pfizer, mis toodab muu hulgas varenitsiliini, mis kuulub mõningate suitsetamist loobumist hõlbustavate ravimite koosseisu. Lisaks teatas viiest töörühma liikmest neli, et nende uuringuid on minevikus finantseerinud sarnase tegevusalaga ettevõtted. Samas pole aga neist mitte ükski tegelenud e-sigarettide arendusega.
     
    Uurimus ilmus ajakirjas Addiction.
     
    Allikas: teadus.err.ee
  17. Like
    4ular reacted to admin in Vinguviiul ehk nutke südamest   
    Asjad vajavad uuendust 
×
×
  • Create New...