Jump to content
E-sigareti foorum

Scuall

Moderaator
  • Postitusi

    972
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About Scuall

  • Kasutaja rank
    Vana kala
  • Sünnipäev 06.10.1982

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Wesenberg

Kontaktinfo

  • Skype
    scuall-est

Converted

  • Varustus
    Nemesis, ZNA30 smoketech, Evic, Kayfun, Patriot

Viimased profiili külastajad

10 160 profiili külastust
  1. Tere kallid kaasveipijad Pole ammu enam siin käinud ja seetõttu tahaks teha ametliku pöördumise. Alustasin suitsetamist püsivalt mingi 15 aastasena. Ja seda viljelesin järjepanu, kuni oma 31´se sünnipäevani. Olin proovinud erinevaid variante ja vahendeid loobumiseks, kuid tulutult. 3 aastat tagasi aga sain endale korralikuma EGO komplekti ja tänu sellele algasid toredad seiklused e-suitsu maailmas. Tahan tänada kõiki, kes olid sellel pikal kuid maitsval teel mulle kaaslaseks. Eriliti tahaks tuua välja Jeebust, Walci, Militaari, Spezzi. Tänan teid Nüüd pmt olen juba kolmandat kuud nikotiini vaba ja tasapisi enam ei mäleta, et lihasmälu tasandil tahaks isegi veipida. Kindlasti, jään ma seda tegema, kasvõi seltskonna mõttes, vahel. Kuid see elu etapp, on minu jaoks läbi. Lisaks, palun, vabastada, mind moderaatori staatusest ja anda see teatepulk edasi. Olen läinud, kuid ei unusta seda fantastilist veiparite kommuuni!
  2. xxx villib ise kopli liinide all vedelikku, mille töötas välja juba nõuka ajast, kui tootmine oli põrandaalune.
  3. Naudi Jeebus, pole poes vähemalt õhuvärskendajat vaja.
  4. Päris nii see siiski vist ei ole. Ise olen walci bobase V1 fänn. nn. igapäeva veip, kuid asi ei anna enam seda vunki välja, mis esimesed kuud. Tunnen küll, et hea ja meeldiv, kui tegelt pole sama, mis kunagi oli.
  5. Kahjuks ei saagi saa endale alaliselt mingit ,,oma,, maitset leida. Kuu, kahega enam ei tunne maitset, kui kasutad sama maitset. Abiks meeldivate maitsete pidev vahetmine.
  6. Selle ID kaarti vaja, kellele saadetud pakk, ik järgi. Aga sain härra kätte lõpuks. Pidavat olema see ID värk tal ka lehe peal kirjas.....ju vist hääästi väikses kirjas.
  7. Spezz saatis paki aga tellis ka lollaka lisateenise id kaardiga tuvastamiseks. See mul kodus, teises linnas ja süüdlane ise tsillib kuskil. Aga eks parklas ka tore autos mussi kuulata kunas härra suvatseb vabaks saada, et audentimine maha võtta.
  8. Ja nii ta ongi. PG paneb pea valutama, ajab naha punniliseks ja teeb kõri kähedaks Oleks et keegi suudaks leiutada puhta PG baasil maitseid kah, oleks elu kui rukkilill.
  9. 2,4% ? ja subohm..... Võta rahulikult kui alustad subohmiga. Tõmbad alveoolid mahlast märjaks ja siis halb olla. Pealegi, ära kuumuta meeletute wattidega mahla üle, egas muidu TC (temp. control) kiipidele pole välja mõeldud. Ka hapnik on tegelt mürgine...
  10. Päris kena teine. Natukene soodsam variant (samas pole aurustit kaasas reeglina) oleks vaadata ehk Eleaf iStick 40w TC. Lurisema lekkima võivad hakata eranditult kõik!
  11. Natukene vanemat kraami ka, et eelnev postitaja pumbaga hambavahesid sorkima ei hakkaks. https://www.youtube.com/watch?v=0EUHnu48DmQ
×
×
  • Create New...