Jump to content
E-sigareti foorum

kasper

Tavakasutaja
  • Postitusi

    265
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Posts posted by kasper


  1. Perique Black  ,  FlavorArt  .   Väga kontsentreeritud maitsestaja, seega alustada tuleks väga madala % -ga

    DK Tobacco  ,  Perfumers apprentice .  

    Cuban Supreme ,  Flavorart

     

    Aga peab mainima et Eesti poodide  valik  tubakamaitseliste maitsestajate osas on suhteliselt nigel.  :( 

    Enamasti ikka koogi-kommi maitsed ja puuviljad.


  2. Kas kellelgi on vedelemas sahtlis kuskil Subtank Mini RBA -d ?  Mul töökaaslasel kadus see kruvi ära mis RBA korpust decki küljes hoiab. Oma vanade asjade küljest ma sobivat kruvi ei leidnud  ja Eesti poodides ka ei paista Subtank Mini enam väga populaarne olema. :)


  3. "But it would not apply to the end users of such device"   Keeld puutub tootjaid, müüjaid, importijaid, reklaamijaid. Nii et kui sa suudad seal olla ilma oma  modi või mahla müüki panemata  , siis peaks kõik ju korras olema  :)

     


  4. Tubakamaitselised maitsestajad on pikka aega olnud Eesti poodides vaeslapse osas - st. neid eriti vist poed ei tahtnud müüa. ( Vaata näiteks selsamal lehel reklaamitav pood  :)   )   Tulevikus võibolla saab tubakamaitselisi mõnest allesjäävast e-sigareti poest koos aktsiisiga.  :( 

    Võib olla on mingi aja pärast ainus võimalus net vedelikke (natural extrcted tobacco) tarbida, st- pmst ise  tubakalehti leotade jne.  Oo õudust !


  5. 20 minutit tagasi, fronius kirjutas:

    Siin ei lähe enam midagi paremaks, pigem veel hullemasse seisu läheb see jama! Nagu näha pole ükski asi midagi muutnud kirjad pöördumised jne tegemised

    HEI ! Ära ole nii pessimistlik !  Asi polegi nii hull kui võiks.

    Politsei ei areteeri meid ( veipijaid ) veel,  ei pista vangikongi.  Naabrid ei kaeba TAI 'le et me vahel salamisi e sigaretti tarvitame.  Meid (veipijaid)  ei panda kirikuvande alla, ei konfiskeerita meie vara, ei saadeta riigist välja, jne, jne...

    Nii et elu on lill. Naudi.  


  6. 6 tundi tagasi, Enke kirjutas:

    Tere!

    Olen selle foorumi vedelikuteemad läbi tudeerinud ja juhe koos nats :) Tegin esimese segu 50ml - 23ml VG, 20ml PG, 2ml nikotiini (20mg) ja ülejäänu Capella maitsestajad (õuna ja tsut vaniljet). Nomaitea, veidi seebine ja veider maitse on, aurab normaalselt, kurgule väga ei hakka.  Õuna maitset peaaegu ei tunne. Mida on üle, mida puudu? Enne tõmbasin Nicorexi 6mg Õuna Shishat - seda tulemust ma ei loodagi (ehkki kui keegi teab, kuidas ligilähedast maitset saada, siis ootan soovitusi ;) ).  

    Seebi maitse tekib osade maitsestajate puhul siis kui maitsestaja osakaal kogu segust  (ehk siis % ) liiga kõrge on. Proovi seda segu lahjendada lisades VG-d või PG-d ja vaata kas maitse läheb paremaks.  Mis marki maitsestajad on ja kui palju sa protsentuaalselt kogu segust maitsestajat panid ?


  7. 3 tundi tagasi, pakatsui kirjutas:

    Inawerat peaks müüma minuhobby.ee ja Atmoslabi spezz.ee

    Mnjah. Kahjuks minuhobby.ee lehel  ainult 8 IW maitset (neist 5 on otsas ;-) ) . Ja Spezz vist enam maitsestajaid ei müü  (kodukalt vähemalt ei leia).

    Nii et jah - tuleb tõdeda et väga lahja on valik meie e poodides.


  8. 18 tundi tagasi, pakatsui kirjutas:

    Tallinnas sadamamarketis müüakse ka ohtralt feike kus juures.

    Eestis kõige paremini varustatud pood on EasySmoke/EasyAroma? Vähemalt vedelike osas.

    Mis pood on EasyAroma ?  Easysmoke  tean , aga EasyAroma't ei leia.


  9. 3 tundi tagasi, raigo83 kirjutas:

    Oeh, õpeta nagu oma last!!  Vahet ei ole mis on poe nimi, tähtis on see mis või kes on märgitud saatjaks ja mis on märgitud sisuks. Lisan veel seda, et olen kuulnud, et Hiinakad on väga vastutulelikud klientide soovidele. Loodetavasti nüüd saad aru.

     

    Äkki saaksid privaatsõnumiga mind valgustada selles asjas ? Palun.

×
×
  • Create New...