Jump to content
E-sigareti foorum

eesel

Tavakasutaja
  • Postitusi

    458
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Like
    eesel got a reaction from Jii in Läpaka aku lõhkumine ja sees olevad 18650 akud   
    4.3V on juba potentsiaalne pomm. Üksikutel IMR akudel on maksimaalne mahutavus 4.29V ,laadijad piiravad tavaliselt 4.21-4.22V peal ära. Ma ei soovitaks ühelgi inimesel kasutada akusid, mille amp limit ei ole teada mehaanilistes modides. Alla 10 amprise mahalaadimispingeta akusid ei tasuks üldse mehaanilisse modi panna. Erandiks on 18350 akud ja nende puhul ei tohiks alla 1 ohmiseid coile kasutada ning tasuks olla ettevaatlik. Ei ole vaja, et keegi satuks Eestis haiglasse sellepärast ja hiljem meedia pasundaks, kui halb on e-sigarett nagu on USAs juba korduvalt juhtunud.
  2. Like
    eesel got a reaction from Imre58 in Pildid varustusest   
    High-end SS
     

  3. Like
    eesel got a reaction from Pike in Kayfun Lite Plus   
    Soovitan traati osta zivipf.com-ist, kõige odavam transpordi ja koguse poolest. Hetkel omanik puhkusel kuni 1. detsembrini. Ise teen VV modi otsas 9 ringi 0,25mm kanthal A-1 microcoliga ja ökopoest ostetud orgaanilise villaga. Välja annab iga kord täpselt sama 2,1 ohmi ning tõmban seda olenevalt vedelikust 4-4,4 voldiga.
     
    -- 28 Nov 2013 16:51 --
     

    Kopeerin enda teksti ühe teise teema alt:
     
    Tundmatu päritoluga vill tuleb kindlasti läbi keeta, kuna villa valmistamise protsessis kasutatakse ohtralt erinevaid kemikaale, mille sa võid endale sissehingata. Põhiline kemikaal valge villa tootmiseks on tavaline valgendi millega sa enda pesu pesed. Parim variant on osta mõnest ökopoest orgaanilist villa või siis äärmisel juhul tundmatu päritoluga villa keeta (ECFis soovitatakse vähemalt kaks korda läbi keeta, ehk keedad ära, lased villal kuivada ja sama protsess uuesti algusest peale).
     
    Villaga tehtud coil maitseb paremini kui silica või ekowool ja on samas sada korda odavam (meeter ekowooli 2€, millest jätkub ~10 coiliks vs pakk orgaanilist villa 2€ millest jätkub ~1000 coiliks). Pikk jutt kokku võtta siis parimaks coili meisterdamise algmaterjalideks on Kanthal A-1 ja orgaaniline vill.
  4. Like
    eesel got a reaction from militar in Pildid varustusest   
    High-end SS
     

×
×
  • Create New...