Jump to content
E-sigareti foorum

unemployer

Tavakasutaja
  • Postitusi

    623
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Posts posted by unemployer


  1. 1 hour ago, e-kodanik said:

    Ostsin oma viimase valmisvedeliku kusagil 2013/2014 aastavahetusel, aga ennast ma mingiks fanaatikuks küll ei pea, pigem pragmaatikuks - miks maksta sama asja eest kordades rohkem? 
    Eesti kaupmees pole minu raha saanud ka seetõttu, et ühest kohast kõike/kui üldse osta ei saa, mis veel omakorda kulusid tõstaks.

    Segamine ja coili keeramine pole sugugi keeruline kui omad natukenegi oskust oma pea ja kätega midagi ära teha, lumehelbekestest ma loomulikult ei räägi :D

    Nii veider kui see ka ei ole siis kaubanduskeskuses klient ei viitsi. Ta on nõus maksma selle 7 rutsi vedeliku eest, mis meil näiteks on hind, sest väsind ja kopp ees ja ülemus m*nn ja naine kraaksub ja võtan oma saia ja vorsti ja "vedla" ja lähen diivanisse ära. See on ka põhjus miks palju iQuost küsitakse. See on lihtne paned oma sitapulga sinna sisse ja korras.


  2. 6 minutes ago, raigo83 said:

    Tahan natuke kaitsta Nicorex-i, see mida te täna lugesite pole ainult Nicorex-i ´´märg unenägu´´. Ma usun, et paljudel teistel poodnikel on sama huvi, Nicorex lihtsalt julges seda ümber nurga välja öelda. DIY on eelkõige meie endi huvi ja uskuda poodnike ... on sinisilmsus.

    Ei, teistel poodnikel ei ole sama huvi. Sitaauguni juba selle aroomipoe jaburusest. Tahaks harida klienti normalaselt et näe siin on baas mis ei maksa tonn liiter, siin on maitsestaja, siin on nikotiin. Sega ise, ära osta seljakotist. Vsjo.


  3. Ma saan hästi aru ka maitsestaja kogusest. Coil vaja kolme päevaga ribadeks lasta muidu pankrot.

    Lisaks panen siia nende artiklis mainitud, enda toodetud vedelikest listi.

    ELDA 4U seeria vedelikud maksid EasySmokes 6€ ja kunagi ennemuistsel aal VapeLounges vist 4€

    Jõle kurb, et TPD neil tonn eurostel baasidel alles 4 kuu pärast kehtima hakkab.

    image.thumb.png.415e52277f3e744da1d783780db41de3.png


  4. Ma ei ole ettevõttega seotud kuid olen nendele väga lähedal ja saan natuke sõna võtta.

    Tegin eile lahti Liquella French Apple Pie, aroomilambi jaoks mõeldud taimne õli ( :D ), ja täna proovisin nüüd terve hommiku olen tõmmanud. Tuleb tõdeda, et maitse on kindlasti lahjem, kui oli saadetud proovitoodetel. Aga ei ole midagi sellist, mis masendust tekitaks. Selline "You get what you pay for" suhe  suht. Aga tootjaga on arutelu alanud igaljuhul. Põhiteema - miks näidistoode oli intensiivsem, kui reaalne saadetud kaup.  Niisamuti on diskussioon ka kaebajaga ja lahendus leitakse kindlasti.

    Mis puudutab "mul suht pohui" müüjat, siis see kriitika on aus. Tol päeval oli neil tööl asendaja, seejuures viimast päeva teemasse mitte puutuvatel põhjustel. Eks sealt tuli ka suhtumine :(

    Ja lõpuks mis puudutab "Kas klient saab seitse korda avatud ja nuusutatud toote", siis üldjuhul ei.  Esimesed rivis on nuusutamiseks ja tagumised müüakse. Kui on tegemist viimase tootega, siis küsivad alati, kas on okei, kui antakse viimane toode ja selgitatakse, mis toote puhul on erinev kinnisest tootest. See on tootjate kaupa erinev, mõne maitsega ei juhtu midagi pärast nädalat või kaht avatud olemist, mõnedel jällegi maitseomadused muutuvad.  Juhin tähelepanu sellele, et PG enimlevinud kasutus on SÄILITUSAINE. Seega ei maksa väga karta, et midagi draagilist juhtub avatud maitsestajaga. Retseptigurud teavad, et mõnda maitset kasutad retseptis ehk kord mitme kuu jooksul ja annab kokteilile sama panuse, mis avamata kujul annaks.

     

    Siia panen ka põgusa ülevaate sellest, kuidas tunda ära roiskunud baas/vedelik.

    1. Nikotiin oksüdeerub. St hapnikuga kokku puutudes muudab vedelik värvi. Oli uuring kus leiti, et lahtises pudelis nikotiin degreerus 0.02mg 2 aastaga. Kuna ma linki ei leidnud praegu siis jäägu see hetkel minu spekulatsiooniks. Kui vedelik on RADIKAALSELT teist värvi, kui ta oli ostes, siis tasuks rohkem mitte tõmmata kuna mõju ei ole teada ja aegunud vedeliku reaktsiooni kuumaga ei ole keegi vist uurinud. Seega play it safe.

    2. Vedelik tilgub ilma pudelile rõhku avaldamata. Poest ostetud 70/30 ja vedelamad vedelikud tilguvad pudeli tilast, kui pudel tagurpidi keerata. Kui omal jõul vedelik pudelitilast ilma pudelit pigistamata tilkudes ei välju, tasuks jätta vedelik kasutamata.

    3. Kui nikotiin on halvaks läinud, tunned nuusutades ammoniaagi, kassi k*se haisu.

    4. Magus lõhn VG'l on normaalne. Sokikas annab aimu roiskunud VG'st.

    5. PG on lõhnatu. Mäda lebra annab aimu roiskunud PG'st.

     

    Kui vedeliku maitse kaob ajaga, siis on see kohati normaalne ja seotud meie anatoomiaga. Proovi süüa iga 20-30 minuti tagant 3,4,5 tükki shokolaadi ja varsti ei ole maitse enam see mis oli esimese tükiga. Selle vastu olen ise leidnud mindiga vedelikud. RDA kasutajana panen lihtsalt vahepeal paar puffi midagi mindist ja eelmise vedeliku maitse on taas esil. Küll aga jääb mint üsna pikaks vati sisse ja kumab läbi suht kõigest, mis peale seda tilgutada. Seega kõigi jaoks see lahendus kindlasti ei ole. Võib proovida erinevaid maitseid laveerida päeva peale.

    Loodan, et sain tuua teemasse selgust ja ehk kellelegi midagi uut.

     


  5. 4 hours ago, pakatsui said:

    Ostsin eile EasyAromast 3 Liquella vedelikku. Pudelis peaks olema 50ml, aga tegelikult oli pigem 42. Panin Caramel Milki aparaati (Revenger X + NRG) ja vaevu tundsin maitset. Mõtlesin, et okei äkki ongi selline vedelik. Panin French Apple Pie aparaati, sellel polnud üldse maitset.  Siis panin Forest Raspberriez aparaati ja sellel oli kõige rohkem maitset, kuigi see oli ka selline väga õrn keele otsal. Poola/Saksa lehtedel on nendel vedelikel head hinnangud, et milles probleem võib olla? 10ml nikotiini tõmbab maitse nii nulli? Nitro vedelikul on reaalselt 10x rohkem maitset ja pärast tõmbamist maitse tükk aega suus.

    Hei hei! Saatsin sulle kirja, viska pilk peale :) 


  6. kirjutasin fb veipijate gruppi kirja, et ei ole normaalne, et alaealised grupis eksisteerivad ja nendele ka müüakse, vastusest sellele tooks huvitava vastuse "E-sigareti saab alaealine ka igast e-poest kätte, Facebooki kommuunide olemasolu ei oma marginaalset tähtsust siin kontekstis"

     

    Veel üks näide üldise eesmärgi vastu töötamisest.


  7. Jah konkurents on kohati kole.

     

    Liit tegutseb... meediaga on väga keeruline. Sa unemployer tead ise väga hästi üritasid ju mingi hetk saada artiklit meediasse... mäletad mis vastus oli?

    Isegi raha eest ei saa... kuna siis on reklaam.

     

    Me teame ju ka kes meil vastas on.

     

    Liit tegutseb aga lähim tulevik saab väga raske ja oluline olema.

    Alla me ei anna. Igasugune abi on väga teretulnud.

     

    Ma olen ainult lihtne kunde. Abi saan anda ainult nõuga. Liiduga raha te kokku ei kraabi et kampaaniaid ja uuringuid läbi viia seega on teil vaja kickstarteri kaudu veipijatelt nats füüri koguda teavitustöö jaoks.

    Tartu Ülikoolile on vaja ette sööta klausel "Kui te üliõpilastööna ei tee uuringut veipimisest siis vihkate eestlast ja soovite neile kopsuvähki"

     

    See filmide näitamine ja kõik on tore aga ei vii väga kuskile. Teil on vaja panna mitte veipija uskuma, et veibiturule ja veiperile on tehtud liiga ja riik mängib teadlikult ja tahtlikult eestlase tervisega. Kisama peavad need, kes asjsse ei puutu. Võta mistahes sõjakolle hetkel. Saksamaa inimesed teevad videot sellest kuidas lähis idas midagi pommitatakse. Erinevad teemad, jah, aga see on ainus võimalus kuidas see ratas pöörlema saada. Ja kui kõmu juba korralik siis meediategelased hakkavad teid ise taga ajama.


  8. Tere, täna olen veits tige.

     

    Hommikul näen mingit uudist, et keeratakse igasugune kraan meil siin kinni ja varsti oleme tagasi, kus olime alguses - ostame veibinodi (ilma maitseta vedelikke tra) ainult tänavalt kellegi hõlmast.

    Võimas. Samal ajal käin Tallinnas väga paljudes poodides mahla, tanke ja muud jama ostmas. Igas poes midagi, mis mulle meeltmööda on ja on hea meel, et minu kui tarbija jaoks on valikut ja erinevaid kohti kõvasti. Mis aga hinge kriibib päris palju on see, et põhimõtteliselt igas poes käies kohtan mingeid otsustajamaid inimesi ja neil on alati mingi tore lugu rääkida sellest kuidas nad teise poe omanikule üht või teistmoodi ära panid või kuidas need temale kaikaid kodaratesse loobivad.

     

    Ja mõtlen siin, et mida vi**u tegelt ka tra võtke kokku ennast. Mingi kohutav üksteisele taha panemine käib juba pikemat aega. Samal ajal kuskil kõrgemal keeratakse järjest kraane kinni eks. Nagu te võitlete klientide pärast, selle pärast kuidas teiselt poodnikult ikka klient üle võtta ja tolle maine maatasa teha. MIS TEIL VIGA ON TRA? Ainult TEIL, Eesti veibipoodnikel on see võim midagigi kurat teha, et meil kraane päris kinni ei keerataks. Aga teil jagub mune ainult üksteisele taha panemiseks. Kust te selle kliendi siis võtate, kui pannaksegi totaalne plokk ette teie bisnesile? Teil on täna võtta resurssi ja ideid et lüüa kokku kasvõi mingi kuradi kohtukeiss ja võidelda MINU kui tarbija, SINU KLIENDI nimel, et päästa meid sellest lollusest mida riik hoolega korraldab. Aga ei ... selle asemel käib mingi kuradi lasteaed!

     

    Võtke kokku ennast, teil on ühine eesmärk ja keegi teine seda võitlust teie eest võitlema ei hakka. Tegite oma kuradi ühistu nüüd pange rahad kokku ja ostke uuringuid Eesti instituutidest, meediakisa, rahva teavituskampaaniaid jnejnejne. Koguge allkirju ja lõpetage see riigiisade per*en*ss ära! Mingid faking rohelised said suuremates Eesti linnades metsloomadega tsirkuste korraldamise keelu läbi viidud! SAATE TEIE KA!! Lõpetage mängude mängimine ja hakake nats suuremat pilti nägema. Ok? Ok!

     

     

     

    Mina tänan.

     

     

    NB! Jeesus - enne, kui teemat kommenteerid keera arvuti teistpidi, lülita see OFF ja viska aknast välja. Aitäh!

     

     


  9. Kui midagi nihu ei lähe siis katsun kohale tulla.

    Piletid ostetud.... natuke enne 17.00 peaks laekuma.

    Oli äge tutvuda! Pidin suht kiirelt lahkuma küll, ei saand väga head-aegatada, samas sul oli seal mingi mega diskussioon ka parasjagu pooleli :D Aga suht äge üritus, Spezzi oli ka üle pika aja hea näha. 

    Järgmiste kordadeni ;) 


  10. Hei sõbrad, 


     


     


    14242328_1644999169163131_64445556261787


     


    Soovin Teid kutsuda 1. Oktoobril toimuvale Eesti-Soome ühisele Meet&Greet üritusele. 


    Räägime uuest nodist, mis Eestis ja ka Soomes hetkel saada on,


    tutvume põhjanaabrite aurajatega ja ajame muhedat juttu muheda õlle kõrvale. 


    Üritus toimub 1. Oktoobril kell 15.00, laekuda võib vabalt ka hiljem. Piletit ei ole ja teretulnud on kõik. 


    Kohal on ka FinnVape Eesti poe promolaud, kus uute maitsetega tutvuda saab. 


    Kohal on ka Happyjuice.


     


    Aeg: 1. Oktoober, Laupäev kell 15.00


    Koht: Katusekohvik Vanalinna väravatel Viru 15/13, Tallinn 


    Lisainfo: Facebooki Event


    Sissepääs: TASUTA!



  11. Põhjalik küsitlus. Natuke ma kardan, et skysmoke kamp mõjutab pisut üldist pilti kuna need tarbivad suht si*a seest si**a. Lisaks Spezz sinu meil tuli topelt ja läks otse spämmi miskipärast. Muidu kraaps ja sügav kummardus korraldajaile =) Saatsin Facebookis ka ringile.


  12. Ma ei julge miskit välja pakkuda. 15-16mai on sünnipäeva periood, nädal hiljem ei ole hetkel miskit plaanis.

    17mai oli äkki lõputöö esitamise daatum vms. Pean kontrollima.

     

    Kui saan aega ja mahti, siis astun läbi. Ei julge miskit lubada...

     

    EDIT: Kas sellisel ajal ei võiks istumist juba korraldada välistes tingimustes? Kas siis grillina värskes õhus (näiteks kellegi tagahoovis) või random söögikoht - näiteks Kamikaze või Pirosmani....kindlasti on neid kohti veel ja veel...

     

    Õuevärk on Risky, ei tea millal vihma millal päikest. Sel juhul peaks rentima mingi kämpingu kompleksi kus on ka peamaja ja grilli jaoks katusealune. Siis oleks cool. Tallinna ümber ja mujalgi neid kohti peaks jaguma.

    Mulle sobivad ka kõik kuupäevad vist kuigi tundub, et väga uksetaga juba kuupäevad. Äkki Juuni, enne Jaani?


  13. Mmm tead ma arvan siin on ikkagi see, et 20W'l oli kiibis see RMS vüi kudas seda nimetati ja 50W võeti maha ja nüüd näitab watte nagu kõik teised mod'id. Ehk et krutin aga watti juurde :) 

×
×
  • Create New...