Jump to content
E-sigareti foorum

johhaidii

Tavakasutaja
  • Postitusi

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

1 Jälgija

Viimased profiili külastajad

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pole millegagi tirida. Selle traadijupiga igatahes toimib, aga mida ei tunne, seda kardan. Sp küsisin igaksjuhuks üle, et ega seal liiga kuumaks ei lähe vms, pärast hingan omale mingeid vaseaure sisse ja olen kummuli.
  2. Panen igaksjuhuks siia teemasse, kuna võib väga loll küsimus olla Kui aku klemm on vindist nö alla poole vajunud, et enam ei ulata coili klemmini, siis kas on safe sinna mingi vasktraadi jupp vahele panna, et ühendust annaks ?
  3. Seda lugesin ka foorumitest, ei tundu aitavat. Nõus. Oma viga, et enne ei uurinud ja kohe ostma tormasin. Nüüd targem.
  4. Tere. Ostsin miski kuu tagasi ka omale miski junni skysmoke-st ja selle CE4 clearomizeri ka. Umbes 5-10ml sain ära tehtud kui hakkas kärsahaisu vahele andma. Korra huulik maha keerata, siis on fine aga vähe aja pärast tuleb tagasi, nüüd juba praktiliselt talumatu, iga mõne mahvi tagant annab kärsakat. Ei osanudki midagi teha, ostsin uued 4tk ja nüüd esimesega sain mingi 2 paagitäit (2x1,6ml) tehtud kui juba andis esimest korda kärsakat ja annab järjest tihemini. Ongi sellise paaripäevase elueaga need clearomizerid, või teen mina midagi valesti ? Uurisin netist ka ja ja leidsin mingi sellise video , erinevates foorumites ka räägiti, et toimib see lõikumine. Aga minu celaromizeritel pole see silikoon nii nende "paelte" peal nagu seal videos vaid näevadki stockis sellised välja nagu seal videos tal peale lõikumist. Ei julge lühemaks ka lõigata, pidi lekkima hakkama. Kui kellelgi mingit paremat clearomizerit on soovitada mis selle sigariga sobiks: http://skysmoke.eu/index.php/et/e-cigar ... black.html , siis andke tulla.
×
×
  • Create New...