Jump to content
E-sigareti foorum

Trancefly

Tavakasutaja
  • Postitusi

    340
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Everything posted by Trancefly

  1. Kui oleks siin ilmas mod kuhu see otsa sobiks siis isegi ostaks pulli pärast aga isegi rx300 ei lähe mitte.
  2. Kas sa ei viitsiks väikse teene teha ja öelda mulle mitu millimeetrit postidel augud on?Need kuhu coilid kinnituvad.
  3. Teise sõnavaraga, aga mõtted on mul samad.
  4. On sellega hiljutisi kogemusi, kellegil on läbi tulnud?
  5. Ühtegi esuitsu vastast uuringut ei kasutatud sest enamus on kinni maksutd kas tädi P või onu T poolt. Kõvasti etem on, kui peale filmi kordub su peas 95 % ohutum, 95% ohutum(mis on tõestatud sõltumatu uuring), kui popcorn lung või antifreeze või kurat teab mis hoax.
  6. Normal riistapuu. Hiinlased kloonivad ära siis ostan omale ka
  7. Kaalusin pikalt ja kaalusin laialt, hiina paagi kohta, ikkagi suhtkoht krõbe aga läks tellimus sisse, kõige odavam koht praegu. SS versioon siin ainult
  8. Sinna ei läheks relva ähvardusel ka, seal saad ainult lüpsta. Mine poodi mis ei lüpsa kilente ego pulkadega saab abi ka kindlasti.
  9. Refill pidi leak proof olema, regulatsioonidele jäävad nad ikka jalgu
  10. Ostsin ultrasonic cleaneri, redditis räägiti et steeping aeg on sellega üks kaks päeva, mitte 2 nädalat. Tegin ühe kompoti ka, PG/VG 30/70 30 ml sisse 2ml Cap milk chocolate tofee ja 1ml cool mint, päris hea tuli steepib veel aga muidu lõhna järgi meenutab sellist fazeri mint shokolaadi, mmm.
  11. Olgem ausad, kui veipimine välja sureb ja kogu meie seltskond põranda alla kolib, kukub kõik see maksu värk kilinal kolinal kokku. Kõik läheb leti alla tagasi, nagu ta varem oli. Tegelikult kui nüüd järele mõelda siis thank god et ma nii kaugele välja olen arenenud, kui ma istuks ikka ego otsas läheks vist analoogi peale tagasi, maha jätmine tundub suht mõttetu kuna tegevust on vaja, ilma tegevuseta ei kujuta üldse enam ette.
  12. Trancefly

    Vape Jam UK

    Phil sai seal korraldajate peale kurjaks. Muidu päris kõva.
  13. Assa raisk, kust ma värsket nodi saan saan edaspidi .. Keskturult Vasja käest?
  14. Kangeri coile sööb, võibolla saavad kangerilt siis rahastust ka?
  15. Natuke selgitust, ma ei ole täpselt kursis selle seadusliku poolega mis meil toimub, rohkem jälgin usast tulevaid uudiseid.
  16. Vähemalt keegi võttis ikka teemaks, kuna meil see põranda alla minemise aeg oligi?
  17. Appi kui loll vastus, see mees ei jaga absoluutselt matsu. Väga räige sõltuvust tekitav aine, istun 1mg otsas paar kuud juba.
  18. Tundub mingi nicorex/skysmoke teema. Raske on võtta advanced vaperi maailmas midagi tõsiselt millel ei ole 510 ühendust
  19. Smok is fairy decent brand, but as xcube 2 owner of 6 months, it's fairly big. Releaux rx200 houses 3x18650 and is quite bit smaller. Other then that, Smok has been loyal to it's fans and constantly updates the firmware, so 2 thumbs up.
  20. sama asi ja ei mingit innovatsiooni ju. Ma saan aru, et küsivad selle 40€ peale poole aastast korraliku R&D aga see siin on ju pm sama mis obs crius, griffin, gemini ja sada muud paaki mis üksteise pealt maha copyitud. sama asi tuleb ju pm samast tehasest, ühes tehases söövad töölised kanafileed, teises peotäie riisi veega.
  21. No ega midagi, tuleb oodata kuni kloonid väljas
  22. That half moon reminds me of islam flag, god damn subliminal messages.
  23. Tundub, et deck hea horizontal koilide jaoks. Vikat kui group buy teed jälle siis anna teada
  24. ai see paak näeb rõve välja, masin ise meeldib rohkem kui cuboid originaal. akut ka 4200 mah mis pole üldse paha oma suuruse kohta.
×
×
  • Create New...