Jump to content
E-sigareti foorum

Imre58

Tavakasutaja
  • Postitusi

    91
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Reputation Activity

  1. Like
    Imre58 reacted to old in Toidu lisainete ja toidu maitsestajate poed   
    Aastaid tagasi kui riik hakkas plaanima e-vedelike maksustamist aktsiisiga sai selgitatud, et toidu maitsestajaid ja toidu lisaaineid, mida paralleelselt kasutatakse ka e-vedelikes ei ole võimalik aktsiisiga efektiivselt maksustada. Tegemist ei ole mingite uute spetsiaalselt e-vedelike jaoks loodud ainetega vaid laialt nii toiduaine kui muudes sektorites kasutusel olevate toodetega. Loomulikult selgitasime lisaks kogu teema absurdsusele ka seda millised ohud sellega kaasnevad.
    Selgitatud sai ka, et juhul kui ikkagi üritatakse ka need ained maksuga katta liigub osa tarbijaid  e-sigareti poodidest mujale vajalikke komponente hankima. Hetkel toimuvas olukorras ei saa süüdista kindlasti ei tarbijaid ega ka kaupmehi, selle olukorra on loonud riigi mitte pädev maksupoliitika. 
    Nüüd oleme siis niikaugel, et ennustused mis juhtuma hakkab on tõeks saanud ja meil ei ole mõtet selle eest oma pead liiva alla peita.
    Meie kui tarbijate jaoks peitub kõige suurem potentsiaalne oht ja probleem selles, et kaob ära kaupmehe poolne oluline info kas, mida ja kuidas ohutult ja eesmärgipäraselt kasutada. Minu arvates on aja küsimus kuna hakkavad ka Eestis tekkima juhused, kus üritatakse veipida kas puhast maitsestajat või üldse aineid või nende segusid, mis üldse veipimiseks ei sobi. 
    Ma arvan, et aktsiis tekitab ka mingi surve sellele, et veipijad hakkavad otsima alternatiivseid lahendusi – see surve on kindlasti suurem nendele kasutajatele, kelle vedeliku tarbimine on suurem. 
    See kõik seab aga tarbijate tervise ohtu. Sellest tulenevalt leian, et DIY teemat sügavamalt tundvad veipijad peaks muudel võimalikel kauba hankimise allikatel silma peal hoidma ja jagama teadmisi, millised lisaained teoreetilised sobivad e-vedelike valmistamiseks ja mitte.
    Siinkohal toon välja alternatiivsed poed, kelle kaubavalikust võib leida komponente mida on võimalik paralleelselt kasutada ka e-vedelike valmistamiseks.
    https://maitsepood.ee/  https://aroomid.ee/et/  https://tradehouse.ee/ [Mina siit ei soovitaks e-vedelike valmistamiseks komponente osta] Katsume siis jooksvate postitustega näppu pulsil hoida ja teha omaltpoolt nii palju kui võimalik, et veipimine oleks Eestis jätkuvalt võimalikult turvaline. 
  2. Like
    Imre58 reacted to Egert Eilmann in Pildid varustusest   
    Ma olen väga rahul. Ehitada sinna peale on ikka uskumatult lihtne ning tänu kahele suurele wickimise augule pole ma isegi midagi ligilähedast dry hitile saanud, ka 100W juures. Ma ei suutnud ise ka nende vahel otsustada... otsustavaks sai esialgu välimus. Üllatusena tuli ka kaasa üks vahelüli mille abil saab klaasi tanki külge kinni panna. Paaki täites pole ohtu, et klaas ära tuleb ja vedelik laiali voolab.  Aah ja Ammit on 1mm laiem, leidsin, et sobib modile paremini.
     
    Julgen soovitada!
  3. Like
    Imre58 reacted to hiinlane in Ceramic coil   
    Sain eile tänu veipmarketi toredale müügivennale probleemile lahenduse. Probleemiks oli põhimõtteliselt kehva kvaliteediga juice. Auru kogus suur ei olnud kuid maitse oli nagu aurutaks ülekuumutatud puhast maitsestajat. Lühidalt siis üliräigelt konsentreeritud keemiline maitse mis lõi lihtsalt hingest kinni.
    Üritasin eile uuesti selle koiliga, kuid seekord panin Finnvape-s müüdavat KTS toodetud "Love" nimelist juice-i vpg 80/20. No ja üllatus üllatus, väga puhas ja mõnus maitse ja seda kogu võimsuse diapasoonis, mida coil võimaldab. Täiesti erinev kogemus võrreldes tavacoiliga.
    Ceramic coil pidi olema pisut kapriissem ja nõudlikum mahla suhtes ja kui ikka saasta sisse valad siis saasta maitse sa ka saad. Samas tavacoiliga oli ka see mahl täiesti aurutatav ja maitsel polnud väga vigagi.
    Vähemalt sain selgeks, et selle keti müügipunktidesse ( mille nime nimetada ei tahaks kuna see foorum pole antireklaami ja vingumise koht ) ma enam mahlu osta ei lähe. Veipmarketi müügimehe sõnade kohaselt pidi enamik nende nn. Brändimahlad olema segatud keemiliste maitsetega ja see coil tõi selle ilusti välja. Kõige kurvem asja juures on veel see et see mahl maksis pea 2 korda rohkem kui enamikes poodides.
  4. Like
    Imre58 reacted to Sasspoiss in Coilide ideed..?   
    Ma proovisin siis subtank minile teha kahe coiliga buildi, toimib hämmastavalt hästi ego one mega aku otsas.


  5. Like
    Imre58 reacted to brutal in SMOKTech Koopor plus 200W TC   
    On. Siiani ainult head. TC-s pole kasutanud.
  6. Like
    Imre58 reacted to kalajala in SMOKTech Koopor plus 200W TC   
    Mul ka ainult head kogemused siiani, kasutanud ainult titaaniumiga. Menüü süsteem võiks parem olla (kui valikut paari sekundiga ei tee siis viskab menüüst välja). Temperatuuri kontroll töötab minuarust 5+
  7. Like
    Imre58 reacted to walc in Coili keeramise juhis   
    Ma küll ei kontrollinud kõiki variante, kuid tundub enam-vähem legit värgens.
     

  8. Like
    Imre58 reacted to e-smoker in Nemesis Style Mechanical Mod-ile aku https://www.fasttech.com/-ist   
    3100mah efest siiski 20A mitte 30A....
  9. Like
    Imre58 reacted to eesel in Pildid varustusest   
    High-end SS
     

×
×
  • Create New...