Jump to content
E-sigareti foorum

Pike

Tavakasutaja
  • Postitusi

    3
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by Pike


  1. Mul on Vamo5 alles veidi aega kasutuses, aga juba veidi logiseb. Tundub, et need keermed saavad ikka väga ruttu otsa.

    Sama lugu oma Vamov5-ga.14 .mail läks tööle,korralikult hoitud,kukkunud pole,ettevaatlikult keermestatud ja tänaseks hoiab veel kuidagi aga loks on kõva.Kuidas sa ise probleemi lahendust näed?


  2. Neli kuud olen asja uurinud ja pole ka veel targaks saanud.Mul on hetkel Vamo5 ja Kaifun 3.1. clon. Mõningad kogemused nendest:Vamo Mod on kindel kaaslane ja teeb tööd nagu peab. Kaifun 3.1 on pretensioonikam ja tahab erilist tähelepanu kuid temaga on võmalik suhelda.

    Ära lae KF`i kunagi täis, jäta paaki õhuruumi vaakumi tekitamiseks.

    Põhiline viga,et korstna tihend kipub lekkima? Pane korstna tihend paika (pinsetid v.m.),Keera huulik tagurpidi ja suru see kergelt korsna tihendi vastu ülevalt,samal ajal neid kokku keerates.Tulemus on norm.Kogemus olemas.Enne vedeliku valamist kontrolli õhu pidavust ,hoides kinni kahest õhu avast,millest üks regullib vedeliku pealevoolu.Kui peab siis töötab. Minul see on nii! Tore oleks tagasiside.

    Kui kellelgi on soov väidelda siis 5544894  L.P.


  3. Tere! Olin tubaka suitsuga sõber 40 aastat.Kaks kuud tagasi näitasin talle keskmist sõrme.Olid hingamisprobleemid,köha jne.eriti hommikuti.Viljandi Nicorexi `lt sain väga häid soovitusi ja teenindus oli suurepärane.Tarvitasin tubakamaitselisi vedelikke.Teisel nädalal tundsin juba hingamisteede vabanemist köha hoogudest.Kõik tore,aga netist asja põhjalikumalt uurides sai selgeks ,mis ja kus miski asi maksab!Praegu tellin ja katsetan baasvedelikke ja maitseid netist .Olen rahul.Hääd auru!

×
×
  • Create New...