Jump to content
E-sigareti foorum

Pike

Tavakasutaja
  • Postitusi

    3
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Like
    Pike reacted to old in Jää hakkab vaikselt murduma   
    See ravimi mõte lihtsalt eile lampi tekkis . A kindlasti pole ka tegu tubaka tootega. Õige ongi ta täesti eraldi tootena määrata.
    Sest kui fakte vaadata on tegemist rohkem inhalatoriga kui tubaka tootega. 
  2. Like
    Pike reacted to Ahti Mänd in Jää hakkab vaikselt murduma   
    old,
    sorry, aga e-vedelik pole ei tubakas ega ka ravim. Kui analoogi otsida, siis on ta võrreldav... näiteks liköörikommidega, mis pole ei alkohol ega ravim, etc.
  3. Like
    Pike reacted to old in Jää hakkab vaikselt murduma   
    Ma eile mõtlesin, et äkki ei olegi see nii vale, et nikotiin on ravim ... mind ravis analoogist vabaks. Ainuke asi see ravim peaks olema vabalt käsimüügis . 
  4. Like
    Pike reacted to unemployer in Jää hakkab vaikselt murduma   
    Need sõnumid siin peaks kõik ikkagi tänavale saama. Alates esimesest jaanuarist peaks olema hoopis nii, et e-vedelikku käsitletakse tubakatootena. Kes viitsib registreerida meeleavalduse? Ma tulen tänavale, praegu soe ka. Võin ka meediaga suhelda ise ja need kohale ajada. 
  5. Like
    Pike reacted to Ahti Mänd in Jää hakkab vaikselt murduma   
    See on vist esimene artikkel Eesti meedias, kus e-sigaretti mutta ei tambita ja nähakse selle positiivset mõju tavasuitsetamisest loobumisel. Eks aeg ka juba. 
    Nüüd on siis aeg õigeid järeldusi teha. Kuna tubakaaktsiist laekuv raha üle maailma langeb samas tempos nagu rubla Venemaal, kavandatakse juba mõnda aega e-vedelikele kehtestada aktsiisi. Põhimõtteliselt oleks see aga vale otsus, sest selle kehtestamine läheks vastuollu viimase veerandsajandi üliaktiivse tubakavastase võitlusega maailmas inimeste tervise nimel. E-sigaret on ju loodud abivahendiks suitsertamisest loobumiseks. Ja kui inimene panustab tervisele, oleks ülekohtune teda veel aktsiisiga karistada.
     
    http://tarbija24.postimees.ee/3030141/teismelised-lahevad-ule-e-sigarettidele
     
  6. Like
    Pike reacted to EMTA in Inawerashop.com tubakamaitselised mahlad   
    Inawera- Little Space Drop
     
    Kuna reede vastu esmaspäeva oli kõvem pidu, suutsin ma endale selle mahla ninna tõmmata nii, et mitte essugi ei mäleta maitsest. Igal juhul pudel on tühi ja meenutades lööb errori ette. Seekord jäävad punktid andmata.
  7. Like
    Pike reacted to unemployer in Inawerashop.com tubakamaitselised mahlad   
    Hahahahahaha @ SpaceDrop xD 
    Cherry Brandyt proovisin isegi kunagi - Ei cherry ei brändi. Mingi arusaamatu sodi see. 
  8. Like
    Pike reacted to EMTA in Inawerashop.com tubakamaitselised mahlad   
    Mõtlesin, et prooviks sealt enamusi suitsumekki mahlasid. Tellisin siis oma 20 erinevat. Edaspidi panen siia oma muljed kirja. Vastavalt proovitud mahlale annan punktid 0-10 ja kirjeldan maitset natukene. Nulli ja kümmet väga kergelt välja ei käi. Samas nagu maitsetega ikka, ühele punane, teisele roheline. Aga noh, ehk on kellelegi abiks kunagi
     
     
    Duet's- Cherry Brandy
    Saast. Täielik keemia, milles pole ühtegi ehedat maitset. Brandy on keemiliselt töödeldud puskari lõhnaline, kirsi tunneks mahlas ära ainult peksmise peale. 3p.
     
     
     
     
    Inawera- Burley
    On olemas üks maitseaine, mille nimi on suitsusool. Edaspidi ma jõuan korduvalt selle juurde veel. Seda suitsumaitset kasutatakse hästi laialdaselt mahlades. Kui üle doseerida, hakkab ta vastu ja mahl muutub rõvedalt tehislikuks. Kui aga seda näpuotsaga puistata mekiks, on teine kord päris ok. Selle mahla juures suitsusool kõnnib suhteliselt piiri peal. Tõmmata annab ja mingi hetk isegi meeldis natukene. 5p.
     
     
     
    Tino D'Milano- Cherry Tabac
    Siiani vaieldamatu lemmik sealt poolt. Huvitaval kombel ei tüüta ära, ning ei hakka vastu. Maitse muidugi kaob, kui pidevalt tõmmata, kuid see ei ole ju probleem kui tahta midagi tavalist . Ma olen seda sealt mõned korrad ostnud nüüdseks. Maitsete intensiivsus varieerub kahjuks. Viimane kord oli kirssi ikka väga vähe tunda, samas esimene kord olid maitsed palju tugevamad. Enivei, soovitan täitsa igapäevaseks kasutamiseks nende tootevalikust. 8p.
     
     
     
    Tino D'Milano- Little Space Drop
     
    APPI!!! No see on julm. Peale esimest mahvi oli suus maitse nagu oleks 80'ne aastast kopitama läinud vanamutti lakkunud. Peale proovimist pidin ära pesema venelase, aku, ennast, koerad ja vaibad. Toalilled viskasin aknast välja ning korteris tegin remondi. Seda mahla ei soovita vaenlasele ka mitte. 0p.
  9. Like
    Pike reacted to Hans in Haiglas aurutamine   
    Sõber käis autokoolis traktorilubasid tegemas ja vaikselt kapuutsi varjus auras. Õpetajale ütles, et "palav on" kui kapuutsi alt auru tuli.
  10. Like
    Pike reacted to walc in Haiglas aurutamine   
    Kutsu õed seltsi ja laske e-piip suuremale ringile
    Vesipiipu kõlbab küll tavaliselt inimestel suuremas ringis popsutada ilma, et keegi suguhaigusi kardaks - samas e-piip on nii personaalne, et kuku perseli...
     
    Optioon nr.2 - võta läpakas ja vaatama filmi ja siis kui küsitakse, et mida hekki sa teed siin palatis, kas sul üldse kombeid ei ole, siis viisakalt vasta - need on filmieffektid. kas te ei ole kuulnud siis 4d filmidest?!?
     
    Optioon nr.3 on võtta PG sisaldusega vedeliku ja lihtsalt popsuda - ei paista seda tossu peale 1-2 sekundit väga enam. VG hõljub minul kaua, sellega võib vahele jääda...
     
    Aga muidu kena paranemist!
  11. Like
    Pike reacted to Comp in Kõrvalnähud   
    Kohe hakkab mul aasta analoogita täis saama. Kuna olen käinud selle aastaga läbi kõikvõimaliku riistvara, setupid ja vedelikud siis jagaks nats oma isiklikke kogemusi. Kindlasti on igaühel erinev see parim kooslus aga räägin siin endast.
    Minu kõrvalnähud on olnud:
    Kõik suurema oomiga clearod (kõige hullem, kui mingi ego tüüpi pulga otsas)- seal 2-2,5 kanti tekitavad mul mingit ollust hingetorusse ja kopsudesse, mis ajab vahepeal köhima. Ja see köha on rõve.
    Minu arvamus on, et vedelik ei soojene piisavalt, aur jääb liiga "tooreks"
    Igasugused suboomid on samuti mulle head vaid üheks kaheks mahviks. Pikemalt kasutades tõmbab kopsud krampi ja tekib valu. Jah olen nõus, et aur on paks ja maitse super, aga vaid korraks on see mõnus.
    Seega minu jaoks - out.
    Oomidega olen saanud enda jaoks turvalise, maitsva ja piisava suuruse kusagil 1 kuni 1,2 oomi. Kindlasti microcoil. Samuti, kui minna alla 1 oomi tekib samuti see mure, et aur on küll on paks ja maitse tugev, aga kuiv, liiga kuum ja ülevõimendatud. Niisiis taas sobib vaid mõneks mahviks. Kauem kasutades tekib kopsudes valu ja vastik tunne. Samuti olen tähele pannud, et hakkab magu kurnama. Seega parim setup mulle - 0,32 traat ümber 2-2,3 mm kruvika või puuri- nii umbes 7 ringi. See on pidevaks veipimiseks parim. Kõike on parasjagu ja ei tee tervisele liiga. Seda setup on tõestanud mulle ennast kõiges - nüüdseks kasutan seda kõiges - nii RDA-des kui RBA-des (Kayfun-russianid ja igasugustes drip tipides)
    Tänaseks olen läbi katsetanud ka päris palju kahe coiliga RBA-d ja RDA-d. Teinud hunniku erinevaid setupe ja jõudsin ikka selleni, et teen sinna ühe coili 1-1,2 oomi kanti - ja super.
    Ühesõnaga - kui ma lähen alla 1 oomi, on veip super - AGA pikemas perspektiivis saan hunniku kõrvalnähtusid. Enda arvamus oleks, et kuumutab üle ja teeb auru liiga kuivaks ja kuumaks, mis teeb liiga minu kopsudele.
    Niipalju siis oomidest ja coilidest ja minu arvamusest nendest.
    Tänaseks päevaks olen jäänud Kayfarite ja venelaste peale, sest nad on nii krdi mugavad ja lollikindlad.
    Samuti on mul läbi saanud kontrollivate modide ja kickide periood.
    Sest enamus neist piirab liiast oome ja see ei sobi enam mulle. Alguses jah, tasub neid kasutada turvalisuse mõttes. Aga ainult niikaua, kui hakkad nendest asjadest aru saama. Siis tuleb aeg "abirattad" alt ära võtta ja iseseisvalt sõitma hakata.
    Vedelikega on vist keerulisem. Siin on kindlasti igaühel oma eelistus. Maitsetest ma ei hakka rääkimagi.
    Aga oma kogemused:
    Isiklik proovimine erinevate vedelikega on viinud mu selleni, et parimaks on 50/50 VG/PG baas. Millele siis lisan maitseid. Minu jaoks parimaks ja lollikindlaks lahenduseks on saanud 20 tilka 10ml kohta, vahet pole milline aroom või milline tootja.
    Kui ma kasutan rohkema VG% -ga baase, tekib taas mingi jama ja kõrvalnähud. Auru on palju, aga miskit jääb puudu. Liigse PG-ga baase kasutades jääb aga aurust väheseks ja veip läheb nagu natuke kibedaks.
    Hetkel olen jäänud nii 10-12mg kangusele.
    Parim viimase aja avastus on olnud Nemesise mehaaniline mod. Olen neid kasutanud juba umbes 2 kuud ja vaikselt liiguvad kõik ülejäänud asjad sahtlisse tagavaraks.
    Lõppkokkuvõtteks parim kooslus tänasel päeval mulle -
    1. Nemesis - Sony VTC5 aku - Russian 91% - 1 kuni 1,2 oomi microcoil (6-7 keerdu ümber 2mm kruvika) vatt wickiks - nemesis->kayfun adapter.
    2. Nemesis - 18350 aku - Kayfun Lite plus Nano KITiga - 1-1,2 oomi microcoil (6-7 keerdu ümber 2mm kruvika) vatt wickiks - nemesis->kayfun adapter. (pisike ja armas)
    Päevane tarbimine on hetkel umbes 6-10ml.
    Aga olen avastanud, et kui leida ülesse enda jaoks hea keskmine kooslus, hakkab vedeliku tarbimine päev-päevalt vähenema.
    Ja siis muutub veipimine nauditavaks tegevuseks, mitte paaniliseks proovimiseks ja katsetamiseks.
    Ahjaa, üks minu soovitus kah juurde: vahetage pidevalt maitseid. Kuna pidev ühe ja sama maitse tarbimine viib masendusse kiiresti ja võib lõppeda loobumisega. Ma ei tea mis see on, aga ka kõige lemmikum maitse muutub mõne aja möödudes vastikuks ja võib tunduda, et see veipimine on mõttetu. Tegelikult peaks pidevalt mõnda teist maitset katsetama ja siis avastad et ka need vanad maitsed on varsti jälle suurepärased. Mul endal on alati kolm erineva maitsega kayfarit kaasas.
    Nii et paksu ja kõrvalnähtude vaba auru kõigile!
  12. Like
    Pike reacted to Scuall in Vedeliku tootjad ja kvaliteet   
    Regab ennast mingi koll foorumisse ja hakkab jubedalt kiitma ühte ,,totskat,,
  13. Like
    Pike reacted to Jaan in Kayfun Lite Plus   
    Pole küll Nautilust nautinud aga olen peaaegu kindel, et korralik Kayfun, korralikus seades, teeb silmad ette.
  14. Like
    Pike reacted to eesel in Kayfun Lite Plus   
    Soovitan traati osta zivipf.com-ist, kõige odavam transpordi ja koguse poolest. Hetkel omanik puhkusel kuni 1. detsembrini. Ise teen VV modi otsas 9 ringi 0,25mm kanthal A-1 microcoliga ja ökopoest ostetud orgaanilise villaga. Välja annab iga kord täpselt sama 2,1 ohmi ning tõmban seda olenevalt vedelikust 4-4,4 voldiga.
     
    -- 28 Nov 2013 16:51 --
     

    Kopeerin enda teksti ühe teise teema alt:
     
    Tundmatu päritoluga vill tuleb kindlasti läbi keeta, kuna villa valmistamise protsessis kasutatakse ohtralt erinevaid kemikaale, mille sa võid endale sissehingata. Põhiline kemikaal valge villa tootmiseks on tavaline valgendi millega sa enda pesu pesed. Parim variant on osta mõnest ökopoest orgaanilist villa või siis äärmisel juhul tundmatu päritoluga villa keeta (ECFis soovitatakse vähemalt kaks korda läbi keeta, ehk keedad ära, lased villal kuivada ja sama protsess uuesti algusest peale).
     
    Villaga tehtud coil maitseb paremini kui silica või ekowool ja on samas sada korda odavam (meeter ekowooli 2€, millest jätkub ~10 coiliks vs pakk orgaanilist villa 2€ millest jätkub ~1000 coiliks). Pikk jutt kokku võtta siis parimaks coili meisterdamise algmaterjalideks on Kanthal A-1 ja orgaaniline vill.
  15. Like
    Pike reacted to Maku in Kayfun Lite Plus   
    Kas see silica ei anna mingit rõvedat maitset? Ma alguses proovisin ja imelik maitse käis üle. Olen proovinud veel Ekowooli ja sellega ei ole seda kõrvalist maitset aga puuvilla vatt on tase ja sinna juurde Kanthal A-1 0.25mm / 0.010" / AWG 30, toimib nagu vedur ja maitse ka kuidagi puhtam tundub.
  16. Like
    Pike reacted to DeucheBag in Aidake iTaste SVD vs Vamo V5   
    Teemast rääkides, mõlemad head riistapuud. Mõlemal plussid ja miinused:
     
    Vamo v3 ja uuemad:
    Hea arusaadav ekraan ja nupud mugavad, saab väikseks keerata 18350 variandis.
    Miinus: 510 kontakt on kõrgem, kui krae. Jääb inetu 1-2mm vahe atomaiseri ja toru vahele (ja kipub logisema ka).
     
    SVD:
    Mõnus 'flushed' 510 kontakt koos kraega, saab kergelt reguleerida 18350-18500-18650 akude vahel.
    Miinus: näeb välja nagu kõrvadega rakett, nupud ebamugavad ja ekraan algeline
     
    (Kui Vamo'l oleks vaid SVD taoline kontakt atomaiseriga, ma ei vajaks enamat, et olla õnnelik)
  17. Like
    Pike reacted to tripp in Russian 91%   
    Ma leotan fairy lahuses mõned tunnid
  18. Like
    Pike reacted to masmre in Kayfun Lite Plus   
    ise panin ilusa plastmassist huuliku kohe...ei meeldi mulle see metallist üldse kohe
  19. Like
    Pike reacted to Spezz in Kayfun Lite Plus   
    Ma hoian pöialt, et need Kayfun Lite Plusile sobiks: https://www.fasttech.com/p/1570900
  20. Like
    Pike reacted to Scuall in Coili keeramine/Takistus   
    Sama traat aga suurema diameeter või peenem traat. Miks 1,5 ei kõlba, täitsa ok ju. Ise kayfunis popsutan 1,3 - 1,4ohm. Sõltuvalt evicu tujust
  21. Like
    Pike reacted to kivi3 in Russian 91%   
    Endal hetkel Kanthal A1 0,3, D 2,5 mm, 6 keerdu, 1,1 oomi, 9-11 W ja kõik toimib
  22. Like
    Pike reacted to militar in Kõrvalnähud   
    Mul on hakanud sokid haisema, ei tea nüüd kas on sokid mustad või haistmine taastunud Ennemalt nagu ei saanud aru(naine küll virises, aga ma ei uskunud teda).
  23. Like
    Pike reacted to militar in Russian 91%   
    0,3 kanthalA1 10 keerdu ümber õhukruvi võtme ja tuleb 1,4 oomi. Tõmban 9-14 watiga ja elu nagu lill
  24. Like
    Pike reacted to old in Russian 91%   
    Puhusid nii, et aku vaatas taevast? Ja puhusid tühjaks? Ehk siis seade tagurpidi ja läks tühjaks? Kui nii siis peab kas ülemine väike tihend või korsten ülevalt päris kõvasti lekkima.Siuke mõte ... kuigi soovitatakse korstnal kõigpealt toru külge keerata ja siis katus... proovige korsten ennem valmis keerata ... ja testiga korstna tihedust. Kui see on 100% tihe ja lekib siis on üleval väikses tihendis probleem.
    Kortsen tuleb suht mõistliku (tugeva) jõuga kokku keerata.... kuna metall soojaga mängib siis mul näiteks vati vahetuse ajal on paar korda olnud päris maadlemine, et korstent lahti saada.... aga sellega peaks olema välistatud, et korsten ei pea.
  25. Like
    Pike reacted to T_MM_T in Russian 91%   
    .....vb loll pakkumine aga olen korra kokku puutunud isendiga mille täitekruvi vahelt immitses vedelik välja ja nn. puhumistestis oli kõik ok...
     
    ...e. siis sama kruvi servast imes ka vaikselt õhku ....
     
    ..esimeseks kiireks kontrolliksvõiks proovida mõnd tihendavat materjali selle koonuskruvi ja kesta vahele näit. kruvi läbi teibi ja siis kinni.....
    ..antud isendi puhul toimib siiani.....
    Nagu ka eelpool mainiti " võivad väikesed kollased käekesed vahest hajameelsed olla"
×
×
  • Create New...