Jump to content
E-sigareti foorum

RaghzaVapes

Tavakasutaja
  • Postitusi

    200
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Posts posted by RaghzaVapes


  1. Küsida võid ikka, kuid pakun, et see oleneb täielikult teenindajast, kes parasjagu leti taga on - kaldun arvama, et vähestel on kompetentsi selline töö ära teha.

    Võib-olla oleks kindlam pöörduda nt. Oomipoodi või IT-bussi.


  2. Tahtsin ka just siia kopida seda.

    Täiesti asjatundmatu inimese tõlgitud uudis on presenteeritud "lõksu" pähe... Täielik cancer, kui palju faktivigu seal sisse on lastud.

     

    EDIT: Kirjutasin neile pika kirja, kus selgitasin mida ma sellest artiklist arvan ning tõin välja ja palusin parandada kõik need faktivead. Eks ta tühja auku läks, aga vähemalt sai ennast välja elada :D


  3. Ma segan ise ka põhiliselt Capella vedelikke ning garanteeritud lollikindel tulemus on 100ml pudelisse kallata terve 13ml pudel maitsestajat ning siis ülejäänud pudel baasi täis, et jääks õige pisut loksutamisruumi. Töötab enamike Capelladega :)


  4. "Atomizer short" viitab üldjuhul ikka 510 ühenduse kammile, Cuboidil tihtilugu asi selles insulaatoris mis pini ümber on.

    Ise vaevlesin päevakese samuti sama asja küüsis. Alguses valetas takistust järjest suuremaks, kuni lõpuks hakkas "atomizer short" errorit viskama.

    Leidsin ühe õiges mõõdus õhukese ümmarguse tihendi ning surusin selle 510 pini ümber, samas sikutasin pini ka pisut ülespoole. Kohe ei aidanud, aga siis tegin software update 5.14 peale ja sellest hetkest töötanud kui miki.


  5. Ka mina alustasin 12mg vedelikega 2 aastat tagasi ning mida paremaks läks seade, seda vähemaks ka nikotiini.

    Selle aasta alguses sai kuu aega oldud 0mg vedelike peal, pidades seda loogiliseks jätkuks peale pikemat 3mg perioodi. Aga nagu Jaangi ütles, oli paari päevaga tunda et midagi on ikka puudu ning 2-3mg vedelikud on siiani see õige.

    Kui aga peaks olema soov täielikult maha jätta, siis 0mg vedelik on õige pisut parem kui mitte midagi. Isiklikult läheks seda teed, et tarbiks kasvõi 0,5mg vedelikku, aga vähemalt midagigi. 3mg on väike kogus, aga sealt paugust 0mg tulla tundub minu jaoks ikka karm.


  6. Kas keegi Griffini decki täitsa lahti on proovinud võtta?

    Maha kukkudes tekkis õhu- ja vedelikurõnga vahele ühele poole väike vahe, mis nüüd häirib.

    Tahaks teise lahti võtta, et vaadata kas saab ilusti sirgelt kokku, aga nagu internet pajatas, siis on kogu see alumine decki osa omavahel kokku pressitud ning lahti kangutades ei pruugi seda enam ilusti kokku tagasi saada. Oskab keegi kinnitada või ümber lükata?


  7. Nende logode tegemine on paras piksel piksli haaval ehitamine. See minu oma tuli väikse modimisega üllatavalt OK. Proovisin muid asju/logosid ka teha aga need kohe plõks välja ei tulnud ja väga ei viitsinud piksli kaupa ehitada ka.

    See muidugi vähem detailsem, aga Bitmap converteriga Convert to black & white andis sellise:

    old.bmp

     

    Ajakulu koos sinu avatari salvestamisega ning teises programmis 60x40 .bmp failiks konvertimisega u. poolteist minutit :)


  8. Mul samuti Cuboidis kaks chocolate bari sees ja üldjuhul päris kahte päeva välja ei venita, aga rahulikumal päeval küll. Umbes 350-400 mahvi päevas. Enamasti laen siiski igal õhtul, et vältida olukorda, kus järgmisel õhtul ebasobival ajal akud tühjaks saaksid.

    Erilist muutust aku kestvuses erinevate coilidega täheldanud ei ole - veipinud pikalt nii 0.08 - 0.1 ohm twisted nikkel dualcoilidega 220-240C @ 60W, kui ka 0.4 ohm kanthal clapton dualcoilidega @ 70-75W. Ei saanud aru küll, et kummalgi juhul aku vähem või rohkem kestaks.

    2/3 päevaga akud tühjaks saada tundub küll võimatu minu jaoks.

×
×
  • Create New...