Jump to content
E-sigareti foorum

kasutaja666

Tavakasutaja
  • Postitusi

    61
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Reputation Activity

  1. Like
  2. Haha
    kasutaja666 reacted to old in Huumorit elust enesest   
  3. Haha
    kasutaja666 reacted to e-kodanik in Huumorit elust enesest   
  4. Like
    kasutaja666 reacted to Forcez in Steam Crave Aromamizer PLUS   
    Eemaldasin klaasi, dripperi konfiguratsioonis mahutab vedelikku 2.7ml. Venitaks ehk 3 välja kui vatil laseks sisse imada.
    Töötab küll, kurta pole midagi. Traat praksub, aga ülesse ei ole pritsmeid visanud (twisted clapton ja ühe paagitäiega)
     
    Peale seda kerisin 20ml klaasi otsa, täitsin poole peale.
    Maitset vähendab pikem korsten küll, kuigi mitte niipalju kui oleks arvanud. 
    Seadme teeb küll kõrgeks ja raskemaks raskuskese on kõrgemal ning mõned korrad külili kukutanud.
    20ml klaasiga pead olema kindel, et vedelik meeldib kui paagi täis paned, sest see kestab.
    Kuna korsten on kõrge, siis on aur jahe. 
     
    Kui ma esialgu olin skeptiline 20ml kasutamise osas, siis see paak on mind positiivselt üllatanud. Tõenäoliselt jätan külge.
    Iga kord kui ma seda näen, tuleb üks suur laine emotsioone. Ei tea kas naerda või nutta, aga kergelt koomiline on see suurus küll.
    Nüüd saab hakkama päevas korra paagi täitmisega.
     
     
    Ma tõesti ei oska midagi negatiivset välja tuua peale selle suuruse mis on ka suhteline.
    Edit://Võib silmas pidada, et ma olen selle firma Fanboy. Seda tänu nende toodete kvaliteedile. Build deck on lihtne, avar ning loogiline, minu jaoks trumpab Velocity üle.
     
    Mod: Lost Vape Triade 
    Vedeliku tase 10ml
     

  5. Like
    kasutaja666 reacted to old in Videod   
    Sain siis ka oma esimesed minutid teles kätte... 



    VEE asemle peaks küll tekst olema veeaur aga anname andeks.
  6. Like
    kasutaja666 reacted to e-kodanik in Joyetech eVic VTwo & eVic VTwo Mini, More Colorful & Firmware Upgradeable   
    Neil, kes harjunud Minil akusid vahetama, viskab kell ruttu siibri ette
  7. Like
    kasutaja666 got a reaction from Pulku in Pildid varustusest   
    Sain siis jõuluvana käest kaua oodatud modi kätte , TC tundub ilusti töötava vatti kärsama ei aja , kindel pole aga sees vist mingi DNA 306 kiip 

  8. Like
    kasutaja666 got a reaction from old in Sõnamäng   
    e-liit.ee
     
  9. Like
    kasutaja666 reacted to Olle Nõmm in VAPEIN ülevaated   
    Aspire Tritoniga nüüd mõned päevad veedetud, sai video ka tehtud.
     
    https://www.youtube.com/watch?v=fe8-TRXcus4
  10. Like
    kasutaja666 got a reaction from vapesquad in Pildid varustusest   
  11. Like
    kasutaja666 got a reaction from reinolen in Mure e-sigaretiga..   
    vedelik on ikka sees ?
  12. Like
    kasutaja666 got a reaction from Scuall in Mure e-sigaretiga..   
    vedelik on ikka sees ?
  13. Like
    kasutaja666 got a reaction from militar in Mure e-sigaretiga..   
    vedelik on ikka sees ?
  14. Like
    kasutaja666 reacted to EMTA in Inawerashop.com tubakamaitselised mahlad   
    Ma vihkan neid hetki, kui mahl järsku otsa saab. Aastate jooksul on selliseid olukordi piisavalt palju tekkinud. Tilgutad pudelist viimased tilgad tanki, haarad uue pudeli järele ja hui... Enda meelest nagu oli aga enam pole. 
    Seega ma otsustasin, et mul peab olema mingisugune kindel ja suur tagavara, millele võib alati loota. Ükskõik mis ka ei juhtu nende teiste mahladega, on mul alati varuväljapääs olemas. 
     
    Ülalkirjeldatud probleem viiski mind tegelikult nende proovi mahlade ostmiseni, ning selle teema tegemiseni siin. Nimelt too mahl, mida võiks sahtli põhjas mustadeks päevadeks palju olla, ning mida kannataks ka igapäevaselt tõmmata, võiks olla ka tegelikult meeldiv ja mõnus kimumise materjal.
     
    Tänaseks on mahlad proovitud, ning aeg hakata valima võitjat. Ma pidasin enesega pikalt aru, milline neist võiks saada mu lahutamatuks hingamise osaks järgmiseks aastaks või kaheks, ning võitjaks osutus Tino D'Milano- Cherry Tabac mis sai alguses teenimatult ainult 8 punkti, kuid mis jättis mind kõige rohkem end taga igatsema.
     
    Cherry Tabac'ile sekundeerivad Inawera- Don Hill ja Tino D'Milano- US Mix. Ka viimase kahega kohtun tulevikus kindlasti veel, sest nad on seda väärt. 
     
     
     
     
    Suurima kaotaja Tino D'Milano- Little Space Drop'i aga valasin enda traktori paaki. Traktor töötas edasi, kuid sumpsist tuli võikalt jõhkrat haisu.  Peale seda, kui ma eelmine nädal haiseva traktoriga üle naabrimehe põllu sõitsin, jäi naabrimees PRIA toetustest ilma. PRIA ametnikud arvasid, et naabrimees mürgitab põldu mingite keelatud ainetega. Eile jooksis ka trakatsi mootor kokku, ning lohutuseks andis naabrimees mulle peksa. Vot siis.
  15. Like
    kasutaja666 reacted to EMTA in Inawerashop.com tubakamaitselised mahlad   
    Ma pean end veel korra parandama. Nimelt see Little Space Drop oli juba ammu ära tõmmatud (nagu ma siit memuaaridest lugesin), ning seisis tühjalt laual. Mille ma peo ajal ära klaarisin jääb seekord arusaamatuks. Tühje pudeleid oli veelgi, kuid need vist ei tossa. Nimekirjast leiab Saku Originaalid, kaks Jägermeistrit ja Fairi. Miks Fairi tühi oli, jääb samuti arusaamatuks.
  16. Like
    kasutaja666 reacted to EMTA in Inawerashop.com tubakamaitselised mahlad   
    Ei mingit tutti. Maitse selline puhtama poolne tubakas, kuigi ega päris tubakat ei ole mina veel saanud. Ütleme nii, et ära tuntavaid maitseid seal ei ole. Suhteliselt neurtraalne, paras igapäevaseks kasutamiseks. 8p räägib enda eest
     
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     
     
    Ma igaks juhuks tuletan meelde, et ma testin suitsumaitselisi vedelikke. See jäi pealkirja kirjutamata ja ma ei oska/saa seda muuta. Kui mode selle sinna lisaks, oleks arusaadavam tulevikus ka teistele.
     
    Tino D'Milano-  US Mix
     
    Ja jälle meeldiv üllatus. Maise on selline pehme. Kibedusest pole haisugi. Järjekordselt on mekid parlanksis. Ära tuntavaid lõhnu pole, mis on minu meelest ülimalt tähtis. Kui sa juba tunned suitsumaitselisel mõne spetsiifilise meki ära, siis tavaliselt hakkab ta sind ka häirima. Mekid peavad olema vedelikus sama märkamatud, nagu piibel Neitsi Maarja tisside vahel. 
    Selle mahla pehmus muudab ka litakat kurgunibule väiksemaks, kuid hoopis teisiti kui muidu. Litakas on pea sama, kuid peale lõuahaaki tehakse sulle pai. Mõnus raisk   Minu kindel lemmik siiani. 10p
  17. Like
    kasutaja666 reacted to EMTA in Inawerashop.com tubakamaitselised mahlad   
    Inawera- Don Hill
     
    Ja ood ülisusele jätkub.
     
    Me teame kõik, et suitsumaitse ja suitsu maitse on kaks eri asja. Kui oled piisavalt udu kopsudesse tirinud, siis tahaksid suitsulist mekki vähe teisiti tunda, kui tavalise põlenud tubaka oma. 
    Minu jaoks peab see maitse olema mõnes mõttes maitsetult neutraalne, kuid samas midagi tossulist ja mõrkjat. Mekk ei tohi olla liiga magus ega ka vastikult suitsusoolane ega kriipivalt kibe. Ta peab olema tagasihoidlik, samas peab teda tunda olema. Ta peab olema meeldiv alternatiiv analoogile nii, et sa iial ei tahaks esimest enam. 
     
    Ja vot Don Hill seda on.See on midagi kuratlikult head. Kui ma 6 aastat tagasi E'ga tegelema hakkasin, sai minu esimeseks vedeliku firmaks Hangsen. See oli siis alles lapse kingades tegutsev Hiina ettevõte, kellega ma suhtlesin otse, ning kust ma esimesed mahlad maale tõin. Neid sai kõvasti kimutud, ning ka müüdud. Esimesed kastitäied tavaari, esimesed sõbrad pulgad näos, esimesed vitsad tollist jne. Huvitav aeg oli. Keegi ei teadnud Ee'st mitte essugi , Isegi maksuamet mitte eriti. Esimesed suitsud lagunesid kui kurat. Katsu neid siis müüa. Pulga välja võtsid, muutus seltskond surmvaikseks (aga see juba teine teema, teine kord) Tol ajal oli Hangsen'i valikus Usa Mix (eelnevalt Marlboro) Mis meenutas tänast DonHilli. Tänane Hangsen'i Usa Mix On pask, või pole see enam tema toodang. Tegelikult kaotasin ma mõned aastad tagasi juba järje, mis on kellegi toodang. 
     
    Enivei, se DonHill meenutab algset Hangsen'i oma ja on tõsiselt hea. Ma soovitan proovida kõigile, kellele meeldib selline mitte ninna kargav mekk, ning kellele pakub mõnu kimuda tasakaalustatud, hõljuvaid, ilma eriliste maitseteta, samas tuntavaid tossulisi aroome. Soovitan soojalt 10p
  18. Like
    kasutaja666 got a reaction from uniik in Millist clearot?   
    olles ise värske spinner2 omanik lugesin mujaltki et  võib esineda laadimis probleeme
    http://www.e-cigarette-forum.com/forum/new-members-forum/593774-vision-spinner-2-charging-probs.html
×
×
  • Create New...