Jump to content
E-sigareti foorum

Ukujuline

Tavakasutaja
  • Postitusi

    29
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Like
    Ukujuline got a reaction from JazZ in Aidake valida korralik E-sigaret   
    Nüüd on küll TC juba üsna tavaline ja ei maksa palju, aga algajale seda kohe soovitada asjana milleta pole üldse võimalik ja rääkida et tavaline VV/VW on eilne päev pole ehk päris õige. (pidasin silmas ka teist sarnast teemat) Esiteks, TC asja peaks enne endale selgeks tegema, on seal ka ju omad ohud, näiteks kui hakkad niklit VW-ga proovima ja teiseks see pole asi mis kohe töötab ja hästi, jebimist on asjaga omajagu. Teine teema ongi see, et maitse asi. Mis ühele meeldib väga, ei pruugi teisele üldse sobida. Olen proovinud igasuguseid variante, subohm, TC, suuremad võimsused, aga kõik see polnud sobiv, tegelikult olengi jäänud ikka nö minevikku, umbes 10 vatti ja 1-1,5 oomi, täiesti rahuldab ja minu jaoks parim. Teoreetiliselt rahuldaks mu vajadusi esimese põlvkonna eVic, kuigi praegu kasutan eVic VTC  Mini't, aga ikka sarnaste seadistustega. Eelkõige meeldib mulle stabiilsus, ja paraku TC seda ei paku. Ehk areneb asi edasi ja siis. Hetkel on mul klassikalisest natuke erinev setup, proovisin TFV4-ga kaasa tulnud clapton'it, esialgu olin välimust vaadates selle suhtes üsna skeptiline, aga mulle tegelikult meeldib see. Tegu on 0,65 oomise coiliga, 4 keerdu. Võibolla mõnele tundub see lolli mängimisena, aga ma kasutan seda alates 12W, isegi 10W saab auru kätte, aga siis mahvi algus on suhteliselt hõre. Tavaline 14-15W, mulle meeldibki natuke selline aeglane reageerimine ja tundub et selle võimsuse juures on tasakaalupunkt üsna madalal temperatuuril, ei oska täpselt arvata kuidas see toimib, aga igaljuhul on tulemuseks mõnusalt palju jahedamat auru. Ma olen laisk inimene ja ei viitsi vatti vahetada, tavaliselt teen seda nädalas korra ja nüüd olen ühe vahetuse teinud ja üsna üllatav oli, et vatt oli vaid õrnalt pruuniks läinud, tavaliselt, kaasaarvatud TC-ga oli see ikka tumedam. Minu arust teeb see ära sama töö mida peaks TC tegema, mis hästi ei toimi, kas siis pole seade ise piisavalt hea või nõuab asi rohkem kogemust. Loomulikult ei kaitse see juhul kui paak tühjaks lasta, aga seda suudan jälgida küll. Võimalusi on tegelikult palju ja igaüks peab ise proovima mis talle sobib, teised saavad rääkida omadest kogemustest, aga ei saa väita et midagi on vale ja õige. Ma pole TC vastane, aga kui algajale seda soovitada, peaks lahti rääkima ka miinused. Eelkõige puudutab see hinnatundlikumaid inimesi, sest ilma TC-ta seadme saab odavamalt kätte, muidu pole vahet kas kasutad või mitte, seadmel võib igaljuhul see võimalus olemas olla, ei meeldi, ei kasuta lihtsalt.
  2. Like
    Ukujuline got a reaction from Vapista in Skysmoke Legend või.... (komplekt ..- 60.-)?   
    Selle toote soetasin ka endale    Vaatamata asjaolule, et asi oli isegi üsna pikalt kasutuses ja mul polnud õrna aimugi mida mujal pakutakse, ei olnud isegi esmamulje eriti hea. Suure innovatsiooni ja kõrge kvaliteedi asemel tuli karbist välja üsnagi odavanäoline veidi kilisev ja kolisev asjandus. Hiljem kui sain aru mida mulle selle raha eest tegelikult müüdi, tundsin et sain üsna korralikult tillist tõmmata. Esiteks mingi odav koopia on kallim kui originaaltoode?    ja teiseks see originaaltoodegi oli juba siis üsnagi vana asi. Kes suudab sellist toodet sihukese hinnaga müüa on ühest küljest muidugi hea ärimees, aga teisalt petetakse ju otseselt klienti. Kasutatakse ära viimase vähest kogemust antud valdkonnas. Seda võib võrrelda peaaegu mustlaste trikkidega, kus kalli raha eest müüakse mingit jama. Ja uskumatu, see toode on ikka müügil ja paeaegu sama hinnaga
    ... ja mis usaldust saab sihuke müüja tekitada? Praegu võiks tõesti ilma proovimata väita et see legend, millest jutt ei ole suurem asi. Kedagi võib ta ju rahuldada isegi, aga olen 101% kindel, et samaväärse toote saaks kordades odavamalt. Ei taha mitte kunagi enam mitte midagi sealt osta ja rääkida võin täiesti omast kogemusest!
×
×
  • Create New...