Jump to content
E-sigareti foorum

rahulik

Tavakasutaja
  • Postitusi

    252
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Posts posted by rahulik


  1. Pah mis on parem kui DNA????? ma tahaks ka teada :) mõistlikuma hinnaga on kõik DNA konkurendid.

    Asmodus minikin v2 näiteks. Pika puuga dna kiibile ära. 100w 0,15 ohm coil ja 2 akut kestab 1,5-2 päeva.  Tulistamise kiirus.ehitus kvaliteet jne. DNA viimased 7kuud näidanud tugevat praaki kiipide tootmisel kahjuks. Lihtsalt surevad ära ja enam ellu ei ärka. Teine kiip mida julgen soovitada on VO75 ameeriklaste kiip.


  2. On paremad kiibid saadaval ja mõistlikuma hinnaga ;)

     

    DNA 75 on kindlasti tipp klass - DNA on suht  kindlalt parim kiip mis saada .... ise küsimus kas ta hinda väärt on.
    Ehk siis veibi kvaliteet ei ole sageli seoses seadme hinnaga.

    Hind annab pigeme seadme nö. käes olemise kvaliteeti ja igasuguste keermete, tihendite jne kvaliteeti.
    Ehk siis odavast komplektist on võimalik sama hea veip saada.... küsimus pigem kas see odav komplekt ka käes ja välimuselt kvaliteetne tundub.
     


  3. Olgem ikka reaalsed :roll:

    Kuna olen aru saanud, et seaduseelnõus räägitakse vaid nikotiini sisaldavate ja spetsiaalselt e-sigarettidele mõeldud vedelike "10-milliliitristamisest" ja "aktsiisistamisest", siis peaks need vähemalt 10+++ korda kallinema, et riik loodetud raha saaks, sest nikotiinivabad toiduainetetööstuse VG ja PG vedelikud ning maitsestajad ei ole ju maksustatavad ja milliliitrites piiratavad :mrgreen:

    Soome võrdsustas 10ml vedelikku 200 sigaretiga. Arvustab siis ise aktsiisi suurus :-)


  4. Ei, selleni nende mõistus ei küündi, et kui Läti ja Soome aktsiisi kehtestaks ja meie seda ei teeks, siis käibemaksu ja tööjõumaksude näol võiks eelarvesse palju suurema raha saada kui siis, kui pigem hakkavad eestlased kaubal ise Lätis järel käima ja välismaalased, kes Eestis külastavad võtavad oma varud ise kaasa. Neil läks pirn põlema, et e-sigarettide maksustamisega saab eelarvesse 6 miljonit hoolimata karmidesr faktidest, et sektori käive on ainult kolm miljonit ehk selleks et see raha reaalselt kätte saada peaks vedelik vähemalt kolm korda kallimaks minema ning lisaks peaks kõik senised kasutajad väga seadusekuulekad olema ning mitte pöörduma tagasi kanalite juurde, kust mahl siis kätte saadi kui selle müük üldse keelatud oli.

    PS. neile kes seda kemplemist seadusandluse ümber väga jälginud pole olgu igaks juhuks rahustuseks öeldud, et 200% aktsiis nad siiski kehtestada ei plaani vaid selle 6 milli võtsid nad lambist ilma igasugust analüüsi ja eeltööd tegemata.

    Soomlane ei tohi üle piiri rohkem kui 10ml vedelikke kanda :-)


  5. Milles peamiselt vahe seisnes? Wickimises? Maitses? Kas oskad ka midagi kosta selle density ehk tiheduse kohta? On seal vahet? Oled sa mõne teise tootja tselluloosist vatti proovinud? St erinevad cellucottonid jms?

    Vahe on maitses,wickimises,kuumuse talumises ja veelkord maitses. D1 tihedam D2 tundub kuidagi suurema kiuga,samas suuremate pooridega ehk hoiab rohkem vedelikku endas. Olen proovinud veel Ryan tselluloosi mis oli sama hea. Enda tutvusringkonnas 10-15 inimest ainult fiiberi peal ja ei taha keegi enam tavalist näha. Ah jaa D1 tankidele D2 dripperitele.


  6. Hetkel Tfv4-s 0,16 ss clapton ja siis pealkirjas olev wick. Esimene õhtu oli ikka mingi imelik maitse juures, järgmine hommik juba maitse selge. Ega mingit suurt vahet maitses ja aurus jaapani vatiga ei näe. Hinnas aga vahe sees ja milleks osta kallimat, kui saab odavamalt sama...

    Olles kasutanud pikalt fiberit olin olude sunnil korraks dripperisse sunnitud panema tavalist jaapani vatti. Vahe oli nii suur, et kirjeldada raske.


  7. Ma ei tea, mul ei ole niimoodi... Esimesel hetkel sai üks aku varem tühjaks kui teine. Isegi omavahel ära vahetatult liikus probleem akuga kaasa (märgistasin aku ära). Samuti üks, märgistatud aku laadis kiiremini täis ka. Laen neid Nitecore UM-20 laadijaga, niiet häda ei saanud olla laadimises. Võtsin ühendust akude müüjaga, kes nõustus, et võis juhtuda erinevast partiist ja vahetas pikema jututa ümber. Nüüd probleem puudub - Cuboid näitab võrdset tühjenemist.

    Aga palun ;-)


  8. Lõbus üritus kõigile aurutajatele.Üritus toimub saunamaailmas, kus on 24 tundi võimalus nautida head seltskonda, lõbusaid mänge ja tipptasemel saunakomplekse. Tegemist on esimese ühisüritusega, kus on kohal ka soome esindajad. Pileti hind sisaldab 24h saunamaailma kahte suurt saunamaja, tasuta keele kastet (siider, õlu, karastusjoogid) ja tallinnast trantsport toimumiskohta. Tule ja teeme ühe toreda ühisürituse koos naabritega. Mängude auhinnad panevad välja veipmarket.eu ja freekvapers.com. Piletite arv on piiratud ja alla 18 keelatud. Piletid leiate siit   http://tinyurl.com/hmpbzjt 

    post-3346-0-68920500-1456939624_thumb.jpg

×
×
  • Create New...