Jump to content
E-sigareti foorum

Kristen Lõoke

Tavakasutaja
  • Postitusi

    15
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Viimased profiili külastajad

3 940 profiili külastust
  1. Ma ei tea kuhu seda küsimust postitada aga panen algselt siia siis. Kas box modi sees olevaid 2 akut tohib kasutada teise esigareti sees millele käib üks aku? Youtubes kuskil kunagi midagi mainiti ei tohi aga ei tea miks.
  2. Apteegist 90 senti suur pakk siksak vatti
  3. Ostetud eraisikult ja kahjuks ei leia teda enam üles kah kuna okidokis enam vist ei lubata e-sigarette müüa..
  4. Tervist Sooviks abi kellegilt targemalt kes teab kuidas siuke isend lahti käib. Kruve sellel ei paista kuskilt olevat. Oleks vaja lahti saada ja micro usb pesa ära tinutada kinni. Googlest ei ole ka midagi leidnud selle kohta. Parimate soovidega, Kristen
  5. Nüüd siis on 180W kui uuendasid omal seadet. Päris hea et siuke asi loodud.
  6. Sain veidi targemaks ja proovisin kalkulaatorit, aga tekkis küsimus, et kui ostan selle ( http://www.epiip.ee/et/pg60vg40-mix-baas/550-pg60vg40-mix-100ml.html#/kangus-low_06) pg/vg baasi kas pean eraldi ostma mingi vg v pg baasi lahjendamiseks kõrvale? 6mg Kangus 60PG/40VG Maitsestajaks võtsin Tutti Frutti ( http://www.epiip.ee/et/ecig-maitsestajad/661-tutti-frutti.html#/kogus-10ml ) Pildid: Kas üldse arvutasin õigesti?
  7. Kui võtta 0 kangus vg ja pg kust saaksin eraldi nikotiini? Kuna kui võtta kangus mingi 6% ehk siis oletan, et 6mg kangus. kuidas seda lahjendada et saaks 1mg kanguse. Videodes mis olen vaadanud on neil 1l vg ja 1l pg ja ss nikotiini pudel 71mg vms ja ss neil maitsestajad. Mida peaksin vg ja pg ostmisel mujal saidis kõige rohkem jälgima et oleks kvaliteetne.
  8. Tervist, Sooviks lähemalt teada saada, mis on vaja täpsemalt e-vedelike valmistamiseks. Hea oleks kui saaks lingid ja vedelike kogus ja mida ja kuida palju panna. Parimat, Veitix,
×
×
  • Create New...