Jump to content
E-sigareti foorum

Kasutajapiip

Tavakasutaja
  • Postitusi

    75
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by Kasutajapiip


  1. 50/50 on mahl mul.


    Mis vg/pg?

    Mul on juba tunne, et viskaks selle cubise sahtlisse. Keerasin ego one mega VTC otsa cubise asemele ja sama vedelik maitseb 10x tugevamalt ja paremini ning tossab normaalselt. Sellel cubisel on ikka mingi räige error juures wickimise ja maitse edasiandmisega (olen kolme 0.5st coili proovind juba) sama võimsuse (30w) juures

    Oleneb ka kindlasti mahlast. VG tase ei tasuks olla liiga kõrge, tehase coilid on väga nn. kitsad ja vedelikul  raskusi küttekehani jõudmisega. 


  2. Mis võimsuseks on? Ehk annab ajutiselt natuke juurde keerata ja aitab ära aurustada liigset vedelikku. Teine asi, et huulik küljest ja tagurpidi hoides huulikupesa ära kuivatada, vb isegi natuke peeneks keeratud paberiotsaga korstnas surkida. Kahjuks ma pole enda käes olnud Cubistega taibanud katsetada, et kas on võimalik seda trikki teha, et peale täitmist kaas ainult natuke kinni keerata, siis paak tagurpidi ja kaas lõpuni (ehk et las surub coili sisse vedeliku asemel õhku). Paraku on paagil ülaservas väikesed ventiilina toimivad kanalid ning on kahtlus, et tagurpidi hoidmisel võib sealt hoopis mahla tulema hakata...

     

    Proovisin siis kas on võimalik, et natuke kinni keerata ja paak tagurpidi. Nüüd ei tea, kas siis hakkas ilusti toimima või siis tõesti töötab selline käitumine. :D

    Vähemalt täitsin ära, trikk ja voilaa.. Ei olegi seda lurinat ja muud jama. Vähekene tuleb vedelikku välja, aga see väga vähe, ja tuleb ka siis kui keerad lihtsalt kinni.

    Eks näha ole, mis edaspidi teeb. ;)

    Aga ei hakka ka paaki panema MAX peale, panen natukene vähem, tundub, et siis ka natukene parem selle lurinaga. 

    Ei saa aru, mille jaoks see Start Mode on? Vtc minil


  3. mure selline, et kui kasutan Ti coili, siis toimib 300c juures korralikult, aga kui panen ni coili(Ti coil sees) peale, siis toimib juba 200c juures hästi. Ja kui vahetan coili, siis ta ei küsi,kas uus voi vana coil.

    Sooviks teada milles jama.

     

    Aitäh!


  4. parem võta eraldi pudel,tõmba süstlaga lörts 18mg-d teine samasuur lörts 0mg-d,loksuta korralikult ja ongi 9mg valmis

    Hetkl tllisin vedeliku pg 65 vg25 et lisan sinna pg 50 vg50 juurde, läheb lahjemaks ja tuleb tossu juurde? Kuna uuem masin ja võimsam siis vist ei toida nii väike vg ära.?


  5. Ni coiliga paned MODi Ni reziimi ja suures plaanis peaks watid ja kraadid olema suht samad mis Ti puhul. Aga alustada võid nii ca 25-30W ja 200C juurest ja siis vastavalt subjektiivsele eelistusele hakkama seal peale või maha keerama.

     Ostsin nüüd PG/VG 50:50 ja kas siis seda lisane juurde vedelikule? 18MG on vedelik, siis lihtsalt jagan auruti paagis ära selle?

×
×
  • Create New...