Jump to content
E-sigareti foorum

pakatsui

Tavakasutaja
  • Postitusi

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by pakatsui


  1. On 9/22/2018 at 3:25 PM, e-kodanik said:

    Küsid kaupmehe käest milliseid coile konkreetselt tahad kui clearot ostma hakkad. Kaupmees ei hakka igaks juhuks suht kallite coilide alla käibevahendeid kinni panema  ;-)

    Lihtsam välismaalt netist tellida. Nüüdseks 3 kuud kasutanud ja tõesti väga hea atomizer. Maitsed ülihead, coilid kestavad väga magusa vedelikuga ca nädal, vähem magusaga 2-3 nädalat.


  2. On 11/9/2018 at 1:33 PM, rohe said:

    Ma nimelt töötan seal ja minu pakendid lähevad ohtlikesse jäätmetesse. Olen töötanud seal 4 aastat ja selle aja jooksul on ainult paar korda toodud.

    Hakkab sul jee tavaveiper, kellel läheb kuus 10 sellist väikest pudelikest eraldi jäätmejaama ronima. Sul jah lihtne, võtad tööle minnes kaasa :-D


  3. 12 minutes ago, raigo83 said:

    Mine kohale ja lase neil proovida seda ega muud nõu ei oska anda. Senised kogemused easysmokega (aroomid.ee on sama mehe käpa all) on meeldivad olnud ... :) 

    Kas seal üldse võtavad jutule, kui nende ametlik otstarve on aroomilambid?:-D Pärast ütlevad, et polegi ette nähtud sinna nikotiini panna ja kopsu tõmmata.


  4. 30 minutes ago, raigo83 said:

    Kõik on võimalik :) Vaadates aroomid.ee lehel olevat pilti, siis mina saan nedest ikoonidest aru sedasi, et pudel on 100ml ja selles vedeliku 50ml. Kas kork oli avamata, kui keerasid, siis oli tunda/ kuulda mingit heli vms?

    Seoses pakatsui murega tekkis küsimus poodnikele, mis saab edasi vedelikega ja maitsestajatega kui kliendile antakse nuusutada vedeliku ja klient ei osta seda nuusutanud toodet? Kas see korra avatud toode läheb tagasi riiulile ja mõni õnnetu ostab selle ära?

    Kui pikk on selliste vedelike eluiga kui pudelis on 50% vedeliku ja 50% õhku, selline vedelik võib oksüdeeruda päris kiiresti või kuidas? Mina ise kunagi segasin endale vedelikke 300ml purki ja sealt võtsin 50ml kaupa. Viimased 50-100ml olid ikka suht maitsetud. Tehke ise katse, õllepudelist jooge ära pool (kork tagasi pudelisuule) ja jätke see seisma mõneks päevaks, mis jääb alles õllest?

    100% kindlalt ei mäleta, aga minu meelest seda "krõksu" ei tulnud. Müüja esimest vedelikku ei andnud, võttis reast teise. Lõhn on kõikidel vedelike väga hea, aga pärast 2-3 mahvi on selline tunne nagu tõmbaks puhast nikotiiniga baasi.


  5. 15 minutes ago, raigo83 said:

    Keegi pole eksimatu, praaki ikka esineb. Mine vedelikega tagasi ja vaata mis nad kostavad.

    Kui ma ei eksi, siis need vedelikud on 0nic ja lisades nic boosterit ja saadki mingi 50ml.

     

    On võimalik, et kõik 3 vedelikku praagid? :-D

    Kui pudelil kirjas, et vedelikku 50ml ja pudel 100ml, siis peaks boosteriga ikka 60ml tulema. Müüja oli ka seal selline, et tal oleks hea meel olnud, kui poleks poodi astunudki. Ohkis ja ähkis


  6. Ostsin eile EasyAromast 3 Liquella vedelikku. Pudelis peaks olema 50ml, aga tegelikult oli pigem 42. Panin Caramel Milki aparaati (Revenger X + NRG) ja vaevu tundsin maitset. Mõtlesin, et okei äkki ongi selline vedelik. Panin French Apple Pie aparaati, sellel polnud üldse maitset.  Siis panin Forest Raspberriez aparaati ja sellel oli kõige rohkem maitset, kuigi see oli ka selline väga õrn keele otsal. Poola/Saksa lehtedel on nendel vedelikel head hinnangud, et milles probleem võib olla? 10ml nikotiini tõmbab maitse nii nulli? Nitro vedelikul on reaalselt 10x rohkem maitset ja pärast tõmbamist maitse tükk aega suus.


  7. Kokkuvõttes hoidsin kokku 84€ sellega, et kõik asjad välismaalt tellisin. Akud ja akulaadijad tellisin ka Hollandist (3€ Samsung 25R vs 10€ Eestis). Pakk coile tuli ka tollist kenast läbi, aga nende hind nii palju erinev polegi (3 coili 13,49€ vs Eestis 5€/tk). Naljakas on see, et vape asjad tulid tollist kenast läbi, aga üks telerividin ladustati tolliterminalis. Tahavad mingit raha saada vist.


  8. On 9/7/2018 at 12:08 AM, Levia.ee said:

    Mainiks, et kahjuks alates sellest aastast on keelatud nö "tasuta toodete" lisamine tellimusega kaasa. 

    Ei tohi tasuta kaasa panna "tasuta" ehk kingitustena e-sigareti aku silikoonümbriseid, vape bände, komme jne sellist kraami :(

    Tubakaseadus - https://www.riigiteataja.ee/akt/127062018011

    § 26.  Tubakatoote müügiedenduse keeld

     (1) Keelatud on tubakatoote müügi suurendamiseks avalikkusele suunatud tegevus, mis seisneb tarbijale tubakatoote või sellega seotud toote või teenuse tasuta või tubakatoote maksimaalsest võimalikust jaemüügihinnast oluliselt madalama hinnaga pakkumises või kingituste jagamises või müüki edendava tarbijavõistluse, -mängu või -loterii korraldamises (edaspidi müügiedendus).

     

     

    Update: e-sigaret käis tollist läbi ja nüüd teel omniva sorteerimiskeskusesse.


  9. 4 hours ago, raigo83 said:

    Kas vedelikud käisid tollis??

    Ilmselt mitte, Prantsusmaalt Poola ja sealt otse kulleri jaotuskeskusesse.

    Pakk käes. Karbis oli tasuta kaasa pandud 2x 10ml vedelikku, prantsuse komm ja atomiseerija ümber käiv kummirõngas. Eesti poed ka nii lahked on? :-D


  10. 9 minutes ago, raigo83 said:

    Meie poodnikud ei saa madalama hinnaga tooteid pakkuda kuna tarbiaid on vähe jne, BULL SHIT!!

    Jah, maitsestajaid ka ei tohi siia tellida ja tõenäoliselt ka toidumaitsestajad võetakse ära.

    Selline tunne, et peab riiki vahetama, kui nii lolle seadusi vastu võetakse.


  11. 1 hour ago, e-kodanik said:

    Hästi varustatud on suhteline.  Vähemalt ei leidnud TPA RY4 Double, Espresso, Acetyl Pyrazine maitseid, mida juba kaua kasutan. Õnneks on varusid... 
    Seeeest kukkus karp lahti kui nägin, et ühes kohas küsitakse 15ml TPA maitsete eest 8.59€  :shock:   

    Prantsusmaalt tellides saaks 10ml pudeli 2.50€ eest. Maitsestajad ka illegaalsed? :-D


  12. 14 hours ago, raigo83 said:

    Welcome to Estonia:)

     

    Mäletan ammusest ajast ühte uudist kui meilegi kohale saabus kurikuulus euro nõuded ja eestlased hakkasid seda meile kohaselt kohusetundlikult täitma. Paljud pisemad poed ja restoranid tuli sulgeda kuna ei suutnud neid nõudeid täita ja samas oli uudistes lõik itaalia turust kus ajalehtede peale oli pandud kala liha ning viimaste peale sittusid kärpsed.  Teine näide jaburustest: eelmisel aastal kreetas oli avalikult tänava ääres poed mis müüsid täitsa avalikult (ei olnud peidus) feik Armani, Boss jne tooteid ala 5€ tükk. Sellist asja siinmaal ei kujutaks ette aga samas mõlemad oleme EU-s.

    kivi3 ära imesta millegi üle!!

    Tallinnas sadamamarketis müüakse ka ohtralt feike kus juures.

    Eestis kõige paremini varustatud pood on EasySmoke/EasyAroma? Vähemalt vedelike osas.


  13. 8 minutes ago, e-kodanik said:

    Valmiscoil on seonduv toode ja samuti keelatud, ainult traati ja vatti, silicat ei saa üheselt keelata. Hiljuti tellisin eVic VTC minile nupplülitid, aga nende kasutusvaldkond on väga lai :D

    Ise ma ennast patuseks ei pea, et oleksin erilise jälgimise alla sattunud (ainult kusagil 5a tagasi saadeti 2x Inawera maitsed tagasi) aga augustis hakkasid pakid venima ja selgus, et põhjus on toll. Kui varem läks pakk pärast saabumist hoobilt sorteerimiskeskusesse, siis nüüd tolli. Selle nädala paki liikumist näitab juba ka Omniva ja selgelt on näha palju päevi kaotsi läheb (:

    Nojah, loodame parimat siis. Müüja oli vähemalt positiivselt meelestatud.

    oh sorry friend, we can't cancel this order now, because we have sent it, please don't worry, you will get it.

  14. 7 hours ago, raigo83 said:

    Kus kohas seda näha saab :)

    Ära aja jama, jeesus nüüd nii seadusekuulekas on :razz:

    Vaatasin lihtsalt järjest Smok'ide, Vaporessode ja Joyetechide reviewsid läbi. Üldiselt pannakse tähed üsna kohe pärast kättesaamist.

     

    Muide, kas coilide tellimine on samuti illegaalne?

×
×
  • Create New...