Jump to content
E-sigareti foorum

Buddha

Tavakasutaja
  • Postitusi

    19
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Like
    Buddha reacted to vilistaja in Twisted, Clapton, Mega nano jms-mis tehtud ja mis tulemused   
    Minu väike tulnukas
     
    3x0,32/0,13mm
     

  2. Like
    Buddha reacted to walc in Küsitlus: Mitu erinevat seadet sa kasutad "samaaegselt" veipides?   
    Millise valiku peaks dual-coili mehed valima? Tehniliselt ise tehes on 2 coili juh.
  3. Like
    Buddha reacted to rauntsik in Minu esimene RDA kogemus!   
    Kõigepealt lukusta takistus (coil peab olema jahtunud), selle järgi hakkab mod nö temperatuuri reguleerima. Watte pane niipalju kui sulle sobib, näiteks kui enne vw modis meeldis sulle 60w siis panegi see. Temperatuur võiks natuke madalam küll olla 200-250 celsiust peaks okei olema.
     
    Sent from my A0001 using Tapatalk
  4. Like
    Buddha reacted to tripp in Minu esimene RDA kogemus!   
    Pinguta coili kruvisd igaks juhuks, äkki on mõni lahti. TC modest visatakse välja, kui seadme arvates coili takistus ei käitu nii, nagu sellisest materjalist coil peaks käituma. Takistus aga näitab aiateibaid reeglina siis, kui see on kusagil lühises või kinnitused on pingutamata. Ati plussklemmi ja modi klemmi vahel võib ka mingi jama olla, võibolla ei saa sealt ka head ühendust, siis äkki on võimalik ati plussklemmi vähe väljapoole keerata.
  5. Like
    Buddha reacted to xiios in Minu esimene RDA kogemus!   
    Mulle jääb mulje, et kasutaja peab silmas just RDA-d -- antud link ja varasemas nõuküsimise teemas toodud kohaliku poe link viitaks nagu dripperi suunas.
     
    Pakuks kah, et kas kruvid lõdvalt või traadikeerud puutuvad omavahel kokku. Viimast saab lihtsalt korrigeerida, kui coil natuke küüntega laiali venitada ja uuesti kokku suruda (soovitatavalt uue traadi puhul). Roostevaba traat on vedrujas ning väikesed vahed jäävad keerdudele vahele. Aga milleks seda SS traati on tarvis kuumutada?
  6. Like
    Buddha reacted to jeesus188 in Minu esimene RDA kogemus!   
    Buddha, ei pea midagi kuumutama. Pm võid sekundiks vajutada nuppu kui coil valmis, kärsatab su näppude rasva maha heal juhul.  Ega sealt rohkem saagi tulla, sest tc lööb watid alla. Eraldi põletada pole küll vaja, mis iganes moodi sa seda tegid  
     
  7. Like
    Buddha got a reaction from vikat in Minu esimene RDA kogemus!   
    Tere, ma lihtsalt pean seda infot kuhugi jagama ja ei saa enda jaoks hoida olen nii hämmastunud tulemusest.
     
     
    Proovisin siis ära lõpuks, SteamCrave Aromamizer RDA peal. Tegin dual coil, tulemuseks oli 0.16 oHm, kasutan SS traati 0.4mm. Kindlasti nii ilus coil ei tulnud kui see mis video peal oli kust ma seda tehnikat maha copyisin aga ta töötab - mis on peamine. Muidugi põletasin coile enne jne. ja jälgin et amprid ei lähe väga üle 20  -- Lisaks tekkis veel tahtmine täna uuesti coili keerata et teha ilusamad coilid ja saada ehk parem tulemus!
     
    Võtsin siis VG baasi (0.0% nic) panin sinna pähkli maitset, ja selle vedeliku tegin ka sama "umbes-moodi" nagu traadi ja wicki xD - ühesõnaga lohakalt esimese korra kohta. Ma ei ole kindel, mitu tilka oleks pidanud maitset panema. Aga pole paha maitse, võiks muidugi palju parem olla!
     
    Andsin 50-60W tuld sellele, tulemus on nii mõnus ma ei oska seda kirjeldada )! Auru tuleb palju, ma ei ole kunagi nii palju auru saanud ennem kui täna - ja ma tean et see RDA ei ole auru tootmiseks just parim vaid pigem maitse jaoks, kuid auru on minu jaoks tohutult, airflow'ga mul üldse probleemi ei ole minule piisav. Sulgesin kõik aknad ja uksed et teha nii palju auru kui võimalik - I'm lovin' it! x)
     
    Lisaks on mul veel Nautilus-X paak, mida kasutasin 2 päeva järjest, RDA kogemust ei anna võrrelda Natuilusega. RDA kogemus on 100x parem ) ja ka huvitavam minu arust. Kuid kasutuse leian mõlemale.
     
     
    Kuigi vedeliku sees on 0.0% nikotiini, selline tegevus võtab millegi pärast suitsu nälja ära. Ma ei tea miks aga tunnen et see nii on. Muidugi on mul veel nii palju proovida, teisi maitseid, 0.3% nikotiiniga vedelikku, teistsugusi coile jne.
     
  8. Like
    Buddha got a reaction from vikat in Uuele registreerunule   
    Tere, mõtlesin et ka siis teen ühe sellise postituse siia.
     
    Mina olen Priit, suitsetanud olen 15 aastat. E-sigarettiga puutusin kokku ühe tuttava juures 3 aastat tagasi~ kui keegi andis proovida enda e-sigaretti (mingi eGo style pulgake) nikotiiniga vedelik oli sees , olin hämmingus kui sellega sain siis nn. "throat hiti" kätte tundus mõnus ja nii puhas ning kõike seda auru mis õhku jäi oli tore jälgida.
     
    Aasta aega edasi sellest esimesest proovimisest tundsin et on aeg suitsetamisest loobuda, ja ega ma esimese ostu puhul aru väga ei saanud mida ma teen. Ostsin siis mingi 10 euri maksva pisikese aku, peal oli nupp (eGo-like). Plastmassist clearo, ja 100% VG vedelik nikotiiniga (28mg xD), töötas piisavalt hästi, ja selle sain seadmega isegi kuu või kaks läbi aetud ilma et oleks pidanud suitsu ette panema -- Suur miinus oli see, et pidin pidevalt laadima ja see ajas mind marru.
     
     
    Siis hakkasin uurima rohkem veipimiest interetist, imestasin kuidas küll nii suuri auru pilvi on võimalik puhuda. Täiesti alguses, arvasin et kõik ainult oleneb clearost ja akust mitte nii väga x)... ostsin siis mingi 15eur mehaanilise välimusega clearo, ja mõtlesin et miks ei tööta nii hästi nagu plastikust clearo. Uurisin veel internetist ja bam, asi hakkas selgemaks saama.
     
    Minu esimene korralikum veip oli VamoV3 15w max. Sellega oli juba erinevust tunda, võrreldes tolle väikese eGo akuga, sai kauem veipida ja veelgi rohkem auru puhuda. Proovisin seda samust mehaanilist clearot Vamo peal, tulemus oli muidugi parem (nüüd saan aru et too clearo ilmselt oli mouth-to-lung, aga muidugi sai tõmmatut igat pidi otse kopsu jne). Siis kõvasti aega edasi Vamo kulus, jne. suitsetasin jälle sigarette umbes aasta.
     
     
    Nüüd siis tegin enda jaoks ühe lõpliku otsuse, aitab suitsetamisest  . Hetkel tõmban endiselt ühe vana clearo läbi, Maximast ostetud Liqua vedelikku (12mg/ml), läbi usb-passthrough x)... sellel otstarbel et mitte teha suitsu, ja ei olnud mujalt kusagil vedelikku saadaval siin kohas kus ma elan.
     
    Ootan enda tellitud e-cig komplekti saabumist kogu kupatusega, mis peaks kohale jõudma mõne päeva jooksul (kui huvi, siin on mis ma tellisin).
  9. Like
    Buddha reacted to jeesus188 in Suvine kokkutulek 2016   
    Tasub ikka tulla kõigil, ei ole mingi private üritus     
    Pooli olen näinud, pooled võõrad. Küll coile ka meisterdab kui tahtmist on. 
    Päevakava on vastavalt oma valikule. Kes tahab võib 2 päeva magada, kes tahab seisab pea peal sama kaua  
    Just fun ja chill olemine
  10. Like
    Buddha reacted to Hans in E-sigaretiga alustamine suitsetamisest loobumisel   
    Otsustasin emakeelde visata ühe teksti, mille leidsin mind vaevanud sümptomitele vastuseid otsides. See pole täielik ega täiuslik. Muudatused ja täiendused on oodatud.
     
    Diskleimer:
    Alltoodu ei pretendeeri absoluutsele tõele. Oma keha tervise eest vastutab igaüks ise. Kahtluste korral ja võimalike (ohtlike) tüsistuste vältimiseks konsulteeri oma arstiga, sest ainult arstidel on õigus diagnoosida!
     
     
    Kuigi paljud uued e-sigareti kasutajad kohanevad kiirelt ja ilma probleemideta, võib osadel olla raskusi sümptomitega ja/või sobiva nikotiinisisalduse valimisega.
    Kui sul on raskusi e-sigaretist rahulduse saamisega mõne päeva, nädala või isegi kuu möödudes (osade inimeste jaoks toimib e-sigaret algul väga hästi kuid aja jooksul tekkib lisaks isu millegi muu järele), võib sellest väiksest kirjatükist abi olla.
    Esimene oluline asi on teada, et osad suitsetamiselt e-sigaretile üleminekuga kaasnevad sümptomid ei ole seotud keha keemiliste vajadustega:
    1. E-sigareti kasutamisest ei saa kiiret rahuldust ("laksu"). Suitsetamise puhul jõuab nikotiin ajju väga kiiresti. E-sigareti puhul aga toimub see märksa aeglasemalt ja sujuvamalt. See omapära tähendab, et e-sigaret vajab alguses veidi harjumist ning kohanemist. Sellest tulenevalt võib olla raske tunnetada ka nikotiini kogust: kas on juba palju või veel vähe.
    2. Suitsetamisega sattub organismi vingugaasi, e-sigaretiga mitte. Loomulikult on see hea kuid võib sinus tekitada tunde, et e-sigaret ei anna harjumuspärast "laksu". Sellega on lihtne kohaneda, sest vingugaas sinu kehas sõltuvust ei tekita.
    3. Võib esineda järgmisi sümptomeid: valus kurk, kuiv suu, lihasvalud, palavik ja/või külmetusele sarnanevad sümptomid. Enamusel mööduvad need nädalaga. Organismi toetamiseks joo rohkelt puhast vett. Need on üldised suitsetamisest loobumisega kaasnevad sümptomid, mille põhjustajaks on tõrv. E-sigareti kasutamine võib neid sümptomeid sõltuvalt konkreetse organismi seisundist ka võimendada. Kui sümptomid muutuvad tõsiseks, võiksid võtta ühendust oma arstiga ja kasutada propüleenglükoolil (PG) põhineva e-vedeliku asemel taimsel glütseriinil (VG) põhinevaid vedelikke.
    4. Hingamisteedes võib esimese kuu jooksul pärast suitsetamise lõpetamist tekkida rohkem lima ja esineda köhimist. Kui oled ka varem suitsetamist maha üritanud jätta, peaks see nähtus sulle tuttav olema. Su kopsud puhastuvad aja jooksul kogunenud tõrvast ja teevad seda kiiremini tänu sellele, et sa enam ei suitseta.
    5. Uue aurutajana võib juhtuda, et täidad e-sigareti üle, osa e-vedelikku sattub suhu ja sa neelad selle alla. Nikotiini allaneelamine võib põhjustada luksumist. Ära täida aurustajat üle lubatud piiri!
     
    Sobiva kangusega e-vedeliku valimine
    Su keha tunneb end imelikult ja sa ei tea, kas peaksid e-sigaretis kasutama kangemat või lahjemat e-vedelikku. Võibolla oled kangust juba mõned korrad tõstnud kuid see ei aita. Nikotiini üledoosil ja sigarettidest võõrutamisel on palju ühiseid sümptomeid. Seega on sul raske aru saada, mis täpselt sinu kehas toimub.
    Hoiatus: seda teksti ei ole koostanud meditsiinitöötajad. Allpool kirjeldatud sümptomid on võetud meditsiinilistest uuringutest. Kindlasti pole see loetelu täielik. E-sigaretiga kohanemisel jälgi kõigepealt oma keha signaale. Nende õigesti tõlgendamine on parim võimalik nõuanne.
    Nikotiini üledoosi sümptomid on kehas toimuva suhtes täpsemad indikaatorid kui sigarettidest võõrutamise sümptomid ja seda seetõttu, et nikotiini üledoosi on põhjalikult uuritud. Nikotiinist võõrutamist on uuritud oluliselt vähem. Rohkem on uuritud võõrutamist sigarettidest kuid see on hoopis teine teema: sa ei hinga enam sisse tuhandeid kemikaale.
     
    Nikotiini üledoosi sümptomid:
    - kiire pulss, südamekloppimine
    - peopesade ja jalgade higistamine, külm higi
    - raskused rääkimisel (pehme keel, pudikeelsus)
    - lihaste tõmblemine
    - nägemis- või kuulmishäired
    - suurenenud süljeeritus, ilastamine
    - söögiisu kadumine
    - ägedad peavalud
    - oksendamine
     
    Sigarettidest võõrutamise sümptomid, mis võivad olla otseselt seotud nikotiinist võõrutamisega:
    - suurenenud söögiisu
    - kõhukinnisus
     
    Sigarettidest võõrutamise sümptomid, mida võib põhjustada nikotiinist võõrutamine kuid ka muudest sigarettides leiduvatest ainetest võõrutamine:
    - erinevad isud
    - keskendumisraskused
    - ärrituvus, frustratsioon, viha
    - palavikutunne, lihasvalud (viitab üldisele põletikule organismis)
     
    Sümptomid, mida seostatakse nii nikotiini üledoosi kui ka sigarettidest võõrutamisega. Nende järgi ongi raske öelda, mis täpselt organismis toimub:
    - peavalud
    - iiveldus
    - peapööritus
    - depressioon
    - kõhulahtisus
    - ärevustunne
    - õhupuudus, pitsitus rinnas
    - kurnatus, unisus, huvipuudus
    - unetus
    - surinad jäsemetes
    - segiolek.
     
     
    Ülaltoodud materjal pole küll põhjalik kuid peaks sulle aimu andma, mis täpselt su kehas toimub. Mida aga teha kui sinu sümptomid on korraga mitmes loetelus? Oled enda arvates leidnud sobiva e-vedeliku kanguse kuid sul on ikkagi tugev isu "millegi" järele? Osad inimesed suurendavad e-vedeliku kangust rahuldustunnet saamata ja jõuavad enesele märkamata üledoosini. Kui sul on nikotiini üledoosi sümptomid kuid ikkagi esineb tugevaid võõrutusnähtusid (eriti mingeid seletamatuid isusid), on sul tõenäoliselt lisaks nikotiinisõltuvusele kujunenud ka sõltuvus millestki muust, mida sigaretisuitsus leidus. Sellisel juhul võiksid valida sellise kangusega e-vedeliku, mida kasutades üledoosi sümptomid kaovad. Nikotiinisisalduse tõstmine sind ei aita. Sellisel juhul on variandid järgmised:
     
    1. Ela raske periood üle. E-sigareti abil saad pikemas plaanis sõltuvustest jagu. Hoia oma meeled huvitavate tegevustega hõivatud.
    2. Vähenda E-sigaretiga alustades tavaliste sigarettide suitsetamist järk-järgult. See tagab organismi jaoks sujuvama ülemineku.
     
    Paljudel inimestel on tugev kalduvus pidada kõiki oma organismi meditsiinilisi sümptomeid e-sigareti poolt põhjustatuks. 98% juhtudest on siiski tegemist tubaka võõrutusnähtudega, millest ei olda teadlikud. Tubaka võõrutusnähud on vägagi erinevad ja neid võib esineda kuni kuue kuu jooksul pärast suitsetamise lõpetamist. Osadel juhtudel võib olla tegemist ka mõne muu meditsiinilise probleemiga, mis pole üldsegi seotud ei tubaka ega e-sigaretiga. Lisaks võib osasid sümptomeid põhjustada talumatus mõnede e-vedeliku koostisosade suhtes.
     
    E-sigaret versus suitsetamine. E-sigareti kasulikud omadused
    Esiteks kohaneb enamus inimesi sümptomitega esimese nädala jooksul. Kuiva ja/või valusat kurku on lihtne leevendada ning peavalud ja kõhugaasid kaovad üldiselt ruttu.
    Põskkoopad puhastuvad. Lõhnataju tuleb tagasi, ninakinnisus kaob ära jne. Hakkad taas tundma erinevaid lõhnu, mida suitsetajana polnud lihtsalt võimalik tunda.
    Suitsumehe hommikuköha kaob. Enamusel kaob hommikune tüütu köhahoog.
    Sügavam ja selgem hingamine. Kui su organism puhastub ja alustab toksiinide eemaldamist, hakkad ka sügavamalt hingama. Mõnikord võib sellega kaasneda alguses kerge peapööritus, sest keha saab vingugaasi asemel rohkem hapnikku. Paljud (eriti pikema "staažiga") suitsetajad hingavad tegelikult üsna pinnapealselt. Seega võivad muutused olla üsna muljetavaldavad.
    Suitsuhais kaob. Enam ei haise su hingeõhk, juuksed, riided, kodu, auto jne. sigaretisuitsu järele. Kui lõhnataju taastub, võid avastada, et soovid läbi viia tõsisema suurpuhastuse, eriti juhul kui suitsetasid autos või kodus.
  11. Like
    Buddha got a reaction from Levia.ee in 26,000 mAh mod / crazy :)   
    Ok, nii sama! Miks mitte, see on suur ja võimaldab peaaegu lõpmatut veipimist. Taskusse just ei mahu, kuid siiski x)
     
    ---
    10x 18650 akut
     
    Sellised modid siin: https://www.facebook.com/Jax-3D-Printing-LLC-879738572115376/
     
    https://www.youtube.com/watch?v=aDruWz4WlLg
     
     
    Üliäge.
  12. Like
    Buddha reacted to old in Riigikohus: ainuüksi nikotiinisisaldus ei tingi e-sigareti määratlemist ravimina   
    Lugesin kogu otsuse läbi (päris jõhkralt teksti ja kohati mitte lihtne lugemine). 
    Ravimiametil on ka edaspidi õigus määrata e-sigarette ravimina aga selleks on vaja kaalumiseks teisi (uusi) ja palju vett pidavamaid põhjuseid.
    Üldiselt seda asja on kohtus ikka väga mõistlikud kohtunikud arutanud (Y) .... väga palju erinevaid nüansse on välja toodud miks e-sig ei saa olla ravim ja ka see, et EU uued suunised on e-sigi mitte käsitleda ravimina.
     
    Positiivne on see, et kapslite teema pole üldse oluline ... räägitakse nikotiinist selle mahtudest/kangusest ja kuhu alla sellise vedeliku liigitama peaks. E-sigi ei käsitleta kui tubaka sõltuvuse ravimit vaid kui väiksemate mõjudega pahet (alternatiivi analoogile).
     
    Selles valguses muutub ka aktsiisi teema paremaks. Ehk siis väiksem pahe ei tohiks olla kallim (suurema aktsiisiga) kui suurem pahe (mürgisem alternatiiv).
     
    Kui see otsus pidama jääb siis ma küll ei näe väga kuidas ravimiamet edaspidi saab/julgeb/tohib e-sigi ravimina käsitleda.
     
    Ehk siis hetkel tundub see ikka väga suur võit olevat ja kui otsus jõustub siis selle pealt on lootus, et suht kohe võiks vähemalt 20mg/ml kangusega ja 10ml mahuga vedelikud ravimi alt välja saada. 

    Eks sellest tuleb nüüd ka meedias juttu ja eks näis kuidas see asi edasi areneb.

    Muide see Inglise firma Zandera Ltd (mis ise müüb aint "ciga like") sai kõigis alama astme kohtutes kaotuse. 
    Riigikohus andis alles risti vasupidise otsuse ja õiguse firmale .... respect, et välismaa firma viitsis ja suutis nii pikalt jageleda ja võita.
  13. Like
    Buddha got a reaction from kivi3 in Uuele registreerunule   
    Tere, mõtlesin et ka siis teen ühe sellise postituse siia.
     
    Mina olen Priit, suitsetanud olen 15 aastat. E-sigarettiga puutusin kokku ühe tuttava juures 3 aastat tagasi~ kui keegi andis proovida enda e-sigaretti (mingi eGo style pulgake) nikotiiniga vedelik oli sees , olin hämmingus kui sellega sain siis nn. "throat hiti" kätte tundus mõnus ja nii puhas ning kõike seda auru mis õhku jäi oli tore jälgida.
     
    Aasta aega edasi sellest esimesest proovimisest tundsin et on aeg suitsetamisest loobuda, ja ega ma esimese ostu puhul aru väga ei saanud mida ma teen. Ostsin siis mingi 10 euri maksva pisikese aku, peal oli nupp (eGo-like). Plastmassist clearo, ja 100% VG vedelik nikotiiniga (28mg xD), töötas piisavalt hästi, ja selle sain seadmega isegi kuu või kaks läbi aetud ilma et oleks pidanud suitsu ette panema -- Suur miinus oli see, et pidin pidevalt laadima ja see ajas mind marru.
     
     
    Siis hakkasin uurima rohkem veipimiest interetist, imestasin kuidas küll nii suuri auru pilvi on võimalik puhuda. Täiesti alguses, arvasin et kõik ainult oleneb clearost ja akust mitte nii väga x)... ostsin siis mingi 15eur mehaanilise välimusega clearo, ja mõtlesin et miks ei tööta nii hästi nagu plastikust clearo. Uurisin veel internetist ja bam, asi hakkas selgemaks saama.
     
    Minu esimene korralikum veip oli VamoV3 15w max. Sellega oli juba erinevust tunda, võrreldes tolle väikese eGo akuga, sai kauem veipida ja veelgi rohkem auru puhuda. Proovisin seda samust mehaanilist clearot Vamo peal, tulemus oli muidugi parem (nüüd saan aru et too clearo ilmselt oli mouth-to-lung, aga muidugi sai tõmmatut igat pidi otse kopsu jne). Siis kõvasti aega edasi Vamo kulus, jne. suitsetasin jälle sigarette umbes aasta.
     
     
    Nüüd siis tegin enda jaoks ühe lõpliku otsuse, aitab suitsetamisest  . Hetkel tõmban endiselt ühe vana clearo läbi, Maximast ostetud Liqua vedelikku (12mg/ml), läbi usb-passthrough x)... sellel otstarbel et mitte teha suitsu, ja ei olnud mujalt kusagil vedelikku saadaval siin kohas kus ma elan.
     
    Ootan enda tellitud e-cig komplekti saabumist kogu kupatusega, mis peaks kohale jõudma mõne päeva jooksul (kui huvi, siin on mis ma tellisin).
  14. Like
    Buddha got a reaction from Levia.ee in Uuele registreerunule   
    Tere, mõtlesin et ka siis teen ühe sellise postituse siia.
     
    Mina olen Priit, suitsetanud olen 15 aastat. E-sigarettiga puutusin kokku ühe tuttava juures 3 aastat tagasi~ kui keegi andis proovida enda e-sigaretti (mingi eGo style pulgake) nikotiiniga vedelik oli sees , olin hämmingus kui sellega sain siis nn. "throat hiti" kätte tundus mõnus ja nii puhas ning kõike seda auru mis õhku jäi oli tore jälgida.
     
    Aasta aega edasi sellest esimesest proovimisest tundsin et on aeg suitsetamisest loobuda, ja ega ma esimese ostu puhul aru väga ei saanud mida ma teen. Ostsin siis mingi 10 euri maksva pisikese aku, peal oli nupp (eGo-like). Plastmassist clearo, ja 100% VG vedelik nikotiiniga (28mg xD), töötas piisavalt hästi, ja selle sain seadmega isegi kuu või kaks läbi aetud ilma et oleks pidanud suitsu ette panema -- Suur miinus oli see, et pidin pidevalt laadima ja see ajas mind marru.
     
     
    Siis hakkasin uurima rohkem veipimiest interetist, imestasin kuidas küll nii suuri auru pilvi on võimalik puhuda. Täiesti alguses, arvasin et kõik ainult oleneb clearost ja akust mitte nii väga x)... ostsin siis mingi 15eur mehaanilise välimusega clearo, ja mõtlesin et miks ei tööta nii hästi nagu plastikust clearo. Uurisin veel internetist ja bam, asi hakkas selgemaks saama.
     
    Minu esimene korralikum veip oli VamoV3 15w max. Sellega oli juba erinevust tunda, võrreldes tolle väikese eGo akuga, sai kauem veipida ja veelgi rohkem auru puhuda. Proovisin seda samust mehaanilist clearot Vamo peal, tulemus oli muidugi parem (nüüd saan aru et too clearo ilmselt oli mouth-to-lung, aga muidugi sai tõmmatut igat pidi otse kopsu jne). Siis kõvasti aega edasi Vamo kulus, jne. suitsetasin jälle sigarette umbes aasta.
     
     
    Nüüd siis tegin enda jaoks ühe lõpliku otsuse, aitab suitsetamisest  . Hetkel tõmban endiselt ühe vana clearo läbi, Maximast ostetud Liqua vedelikku (12mg/ml), läbi usb-passthrough x)... sellel otstarbel et mitte teha suitsu, ja ei olnud mujalt kusagil vedelikku saadaval siin kohas kus ma elan.
     
    Ootan enda tellitud e-cig komplekti saabumist kogu kupatusega, mis peaks kohale jõudma mõne päeva jooksul (kui huvi, siin on mis ma tellisin).
  15. Like
    Buddha got a reaction from Maitsev Aur in Uuele registreerunule   
    Tere, mõtlesin et ka siis teen ühe sellise postituse siia.
     
    Mina olen Priit, suitsetanud olen 15 aastat. E-sigarettiga puutusin kokku ühe tuttava juures 3 aastat tagasi~ kui keegi andis proovida enda e-sigaretti (mingi eGo style pulgake) nikotiiniga vedelik oli sees , olin hämmingus kui sellega sain siis nn. "throat hiti" kätte tundus mõnus ja nii puhas ning kõike seda auru mis õhku jäi oli tore jälgida.
     
    Aasta aega edasi sellest esimesest proovimisest tundsin et on aeg suitsetamisest loobuda, ja ega ma esimese ostu puhul aru väga ei saanud mida ma teen. Ostsin siis mingi 10 euri maksva pisikese aku, peal oli nupp (eGo-like). Plastmassist clearo, ja 100% VG vedelik nikotiiniga (28mg xD), töötas piisavalt hästi, ja selle sain seadmega isegi kuu või kaks läbi aetud ilma et oleks pidanud suitsu ette panema -- Suur miinus oli see, et pidin pidevalt laadima ja see ajas mind marru.
     
     
    Siis hakkasin uurima rohkem veipimiest interetist, imestasin kuidas küll nii suuri auru pilvi on võimalik puhuda. Täiesti alguses, arvasin et kõik ainult oleneb clearost ja akust mitte nii väga x)... ostsin siis mingi 15eur mehaanilise välimusega clearo, ja mõtlesin et miks ei tööta nii hästi nagu plastikust clearo. Uurisin veel internetist ja bam, asi hakkas selgemaks saama.
     
    Minu esimene korralikum veip oli VamoV3 15w max. Sellega oli juba erinevust tunda, võrreldes tolle väikese eGo akuga, sai kauem veipida ja veelgi rohkem auru puhuda. Proovisin seda samust mehaanilist clearot Vamo peal, tulemus oli muidugi parem (nüüd saan aru et too clearo ilmselt oli mouth-to-lung, aga muidugi sai tõmmatut igat pidi otse kopsu jne). Siis kõvasti aega edasi Vamo kulus, jne. suitsetasin jälle sigarette umbes aasta.
     
     
    Nüüd siis tegin enda jaoks ühe lõpliku otsuse, aitab suitsetamisest  . Hetkel tõmban endiselt ühe vana clearo läbi, Maximast ostetud Liqua vedelikku (12mg/ml), läbi usb-passthrough x)... sellel otstarbel et mitte teha suitsu, ja ei olnud mujalt kusagil vedelikku saadaval siin kohas kus ma elan.
     
    Ootan enda tellitud e-cig komplekti saabumist kogu kupatusega, mis peaks kohale jõudma mõne päeva jooksul (kui huvi, siin on mis ma tellisin).
  16. Like
    Buddha got a reaction from old in Uuele registreerunule   
    Tere, mõtlesin et ka siis teen ühe sellise postituse siia.
     
    Mina olen Priit, suitsetanud olen 15 aastat. E-sigarettiga puutusin kokku ühe tuttava juures 3 aastat tagasi~ kui keegi andis proovida enda e-sigaretti (mingi eGo style pulgake) nikotiiniga vedelik oli sees , olin hämmingus kui sellega sain siis nn. "throat hiti" kätte tundus mõnus ja nii puhas ning kõike seda auru mis õhku jäi oli tore jälgida.
     
    Aasta aega edasi sellest esimesest proovimisest tundsin et on aeg suitsetamisest loobuda, ja ega ma esimese ostu puhul aru väga ei saanud mida ma teen. Ostsin siis mingi 10 euri maksva pisikese aku, peal oli nupp (eGo-like). Plastmassist clearo, ja 100% VG vedelik nikotiiniga (28mg xD), töötas piisavalt hästi, ja selle sain seadmega isegi kuu või kaks läbi aetud ilma et oleks pidanud suitsu ette panema -- Suur miinus oli see, et pidin pidevalt laadima ja see ajas mind marru.
     
     
    Siis hakkasin uurima rohkem veipimiest interetist, imestasin kuidas küll nii suuri auru pilvi on võimalik puhuda. Täiesti alguses, arvasin et kõik ainult oleneb clearost ja akust mitte nii väga x)... ostsin siis mingi 15eur mehaanilise välimusega clearo, ja mõtlesin et miks ei tööta nii hästi nagu plastikust clearo. Uurisin veel internetist ja bam, asi hakkas selgemaks saama.
     
    Minu esimene korralikum veip oli VamoV3 15w max. Sellega oli juba erinevust tunda, võrreldes tolle väikese eGo akuga, sai kauem veipida ja veelgi rohkem auru puhuda. Proovisin seda samust mehaanilist clearot Vamo peal, tulemus oli muidugi parem (nüüd saan aru et too clearo ilmselt oli mouth-to-lung, aga muidugi sai tõmmatut igat pidi otse kopsu jne). Siis kõvasti aega edasi Vamo kulus, jne. suitsetasin jälle sigarette umbes aasta.
     
     
    Nüüd siis tegin enda jaoks ühe lõpliku otsuse, aitab suitsetamisest  . Hetkel tõmban endiselt ühe vana clearo läbi, Maximast ostetud Liqua vedelikku (12mg/ml), läbi usb-passthrough x)... sellel otstarbel et mitte teha suitsu, ja ei olnud mujalt kusagil vedelikku saadaval siin kohas kus ma elan.
     
    Ootan enda tellitud e-cig komplekti saabumist kogu kupatusega, mis peaks kohale jõudma mõne päeva jooksul (kui huvi, siin on mis ma tellisin).
  17. Like
    Buddha reacted to old in Vajan abi TC või non-TC modi valimisel - kogu ostuplaan hindadega. Olen algaja.   
    Aaa muide kõik seadmed mis hetkel on siin arutluse all olnud on mõeldud otse kopsu tõmbamiseks.
    Ehk siis kui soov suhu ja kopsu tõmmata siis peame algusesse tagasi tulema .
  18. Like
    Buddha reacted to Maitsev Aur in Vajan abi TC või non-TC modi valimisel - kogu ostuplaan hindadega. Olen algaja.   
    Nii, tehtud. Jah, laadija tuleb valida protsessoriga "tark laadija", mis tuvastab, mis tüüpi aku on ja kuidas seda laadida. Sobivad nii i4 kui VC4 laadijad.
  19. Like
    Buddha reacted to Maitsev Aur in Vajan abi TC või non-TC modi valimisel - kogu ostuplaan hindadega. Olen algaja.   
    RX-200-S versioonil neid rõngaid pole klemmide ümber. Lähevadki jah, ilma nibuta akud. Akude kohalt oleneb, mida teha soovite. Kui väga madalale coilide takistusega ei lähe ja oluline on aku maht, siis sobivad Samsung 30Q akud, mis on 3000mah ja 20A (Reaalselt on HG2 akud ka 20A). Kohekohe jõuan koju ja teen ära asja mille olin ära unustanud - RX200-S + 3 akut combo, mis tuleb odavam, kui eraldi osta. Nagu on meil Cuboidiga.
    Anna aega umbes pool tundi, teen ära.
×
×
  • Create New...