Jump to content
E-sigareti foorum

Kõivu

Tavakasutaja
  • Postitusi

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by Kõivu

  1. Sain korda, enne esimese postituse tegemist olin hiljuti tihendikomplekti ära vahetanud ja tõmbasin selle automaatselt potensiaalse süüdlaste nimekirjast maha, eile vahetasin selle suure valge tihendi, mis täitmisava ümber on uuesti ära ja toimib. Küllap oli eelmine tihend miskitviisi vigane. Tänud kaasa mõtlemast
  2. Seda küll. Pidasin piltlikult silmas et nagu vaakum takistaks vedelikul vati sisse imbumast, hoiaks seda tagasi vms. Et kui peamt õhku juurde saab siis vaakum kaob ja toimib jälle
  3. Ma olen seda paaki 8 kuud erinevate tehasekoilidega kasutanud, vedelik mul 50/50 või 70/30, paar korda ka 90/10, pole kordagi probleeme olnud. Tunne jah selline et ei saa vedelikku peale, aga kuidas see võimalik on, kui paak täis ja kõik nagu toimima peaks, ja millest see võib tulla et pealt lahti tehes jälle toimima hakkab. Nagu mingi vaakum vms tekiks
  4. Stockiga jah, viimati proovisin 0.4ohm @ 55W, enne seda oli 15ohm, watte ei mäleta, igatahes soovitatavas vahemikus.
  5. Proovi kuidas tahes, olen erinevate küttekehadega, erinevate võimsustega ja erinevate vedelikega proovinud, nii TC kui VW režiimis, ikka on 3 mahvi ja kärsakas, nagu jääks kuivaks, kui paak korraks pealt lahti teha siis saab jälle 3x tõmmata, milles asi võiks olla? Aparaat ise on Smok G-Priv. Suht sarnasel põhjusel sai kunagi üks joyetechi lelu prügikasti visatud, seda nagu väga ei raatsi.
  6. Plaanis varsti Taani lennata, kaasa tahaks võtta smoki g-privi ja natsa vedelikku. Kas mod'ist peab akud välja võtma ja eraldi karpi panema või on savi kuidas ma selle sinna käsipagasisse viskan? Kuidas vedelikuga? Hambapasta kotti ja kogu lugu?
  7. Ajou, tutikas smok g-priv teeb juhtmega laadimisel pininat. Pole varem sellise kaliibriga mürsku omanud, on see normaalne või peaks kiiremas korras välise laadija sebima? (Plaanis sebida nagunii mingihetk)
  8. Praegu vean 30 või 50ml pidevalt kaasa, aparaat on tfv8 niiet mingi 15ml päevas ära tõmmata on üsna lihtne. Kogu probleem pigem selles, et teeks hea meelega mingit mehu 100ml pudelisse valmis ja kannaks seda kaasas, eeldusel et see põuetaskus mugav on, kui et iga 2-3 päeva takka jälle ümber villiks ja jebiks. Ei ole seda kannatust nii palju et mingit hunnikut 30ml kokku segada. Pigem teeks mõned 100 ja kombes. Nagunii enamus aega 3-4 maitse vahel ainult varieerin.
  9. Aga lapikuid, pläsku kujuga pole keegi silmanud? Seepärast ennekõike otsingi, et praegu jalutan peaasjalikult 50ml ümmarguse pudeliga ringi ja suht ebamugav on kohati.
  10. Ega siintoimetajaile pole silma jäänud kustkohast võiks saada suuremaid e-vedeliku pudeleid (nii 100ml) millest saaks samas otse piipu ka täita, ehk siis oleks tilaga (või kuidasiganes seda nimetatakse). Suvel ühel vabaõhuüritusel nägin mingit soome onu kellel oli plastikust silma järgi 100ml pudel tilaga ja pläsku kujuga. Olen ise otsinud aga pole kusagilt leidnud. Just lapikut pean silmas, jube mugav oleks nt põuetaskus kaasas kanda.
  11. Tõmba mingi nõelaga selle küttekeha pealt see traadist võrk ära. Pidavat probleemi lahendama, ise pole viitsinud proovida. Ise kasutan spiraaliga huulikut.
  12. Cubis näiteks, sellel 1.5ohm MTL coil komplektis kaasas ja vabalt igaltpoolt ostetav. Must värv peaks ka saada olema.
  13. Probleem selline, et tahaksin egrip2ga kõrgemapoolse VG sisaldusega (70/80/90%) katsetada, paraku aga küttekehade jaoks need vedelikud liiga paksud, 70st kannatas mõne tilga destilleeritud veega lahjendada, ja sai veel üsna hea, aga 80 läks normaalseks tõmbamiseks vajaliku koguse vee lisamisel ikka liiga lahjaks ja maitsetuks. Kasutan ise .5ohmist pakendis kaasasolnud küttekeha ja nende isevalmistamisest jms väga huvitatud pole. On mingit lahendust? Küttekehad vist Cubisega samad sellel aparaadil.
×
×
  • Create New...