Jump to content
E-sigareti foorum

armido15

Tavakasutaja
  • Postitusi

    26
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Posts posted by armido15


  1. Endal oli pico valikus eelkõige selle väiksuse ja mugavuse poolest, samuti odava hinna tõttu. Kuna kahtlesisn selle vastupidavuses siis seetõttu ei olnud veel kindel selles. Samas, kui teised on kinnitanud, et pico on ilusti üle aasta vastu pidanud, siis ei näe enam mingit põhjust seda mitte osta.


  2. Plaanis viimaks mod soetada. EI ole veel kindel millist, kuid võiks olla väike ja mugav. Hetkel on kasutuses ijust 2, mis võimsuse poolest piisav, kuid sellega probleeme päris palju ja samuti sooviks aeg-ajalt nõrgema võimsusega teha.

    Esialgu on silma jäänud istick pico, mis väike ja mugav ja võimsuse poolest ka sobiv. Samas olen kuulnud, et elaf tooted, kvaliteedi poolest pigeme kehvemapoolsed ja eks ijust2 näol kogemus ka olemas. Oskab keegi veel soovitada väiksemat sorti modi igapäevaseks kasutuseks ?


  3. Originaal IJUST 2? Tean omast käest ,et kloonitud IJUST 2 jääb mingi-aeg nupp kinni ja ei anna ühendust enam. 

    Originaal jah, nüüd on jälle normaalselt tööle hakkanud. Kuskil 2-3 nädalt tõmbasin nii, et peale igat kasutust lülitasin ta välja, kuna kippus ise tööle minema. Ilmselt sattusin kehva ijust 2 otsa. Aga ühendusega oli see asi, et natuke mängsin selle 510 ühendusega, seal vedru oli vist alla kinni jäänud. Peale seda hakkas tööle.


  4. Müüja poole pöördumine abiks siinkohal.

    Tellisin välismaalt nii, et tõenäoliselt ei tasu see vaev ennast ära. Hetkel hakkasin vaatama modide poole, hetkel veel ijust 2 töötab aga väga hädiselt ja taskusse ei saa enam panna nii, et seade lukus ei ole.


  5. Probleem selles, et ijust 2 ei anna enam voolu atomizerile. Korraks jäi nupp alla ja peale seda enam voolu ei anna. Akut saab laadida aga coil voolu ei saa. On mõni variant mida ette võtta ? Coili olen proovinud juba vahetada aga mingit muudatust ei toonud.


    Sain ta nüüd tööle aga nupuga on jamasti. Iga väiksemagi puudutse peale hakkab tööle kohe. Aga selle vastu vist mingit fixi ka ei ole ?


  6. isegi 3% cheesecake tapab varem või hiljem 10% maasikat. Been there, done that :)

     

    Soovituslik cheesecake osakaal võiks jääda alla 2%. Isegi siis ta domineerib päris tugevalt!!!!

     

    5% on mõistlik aianult siis, kui teed 10ml ja selle samal päeval ka ära tõmbad. Suuremas koguses overkill. 

     

    Edu katsetamises. Maasikas ise hea ja kindlasti "ei kao ajas ära"

     

    Kas cheesecake arvelt oleks, siis normaalne maasikat juurde panna ? Või võtan lihtsalt cheesecake maitset vähemaks ja kontsentraadi muudan näiteks 20% maitse pealt 17% peale, ehk cheesecake jääb 2%.

     

    Muidu see variant on ka, et panen kreemid varem steepima ja siis ütleme, et näiteks nädal enne kasutamist panen maasika steepima ja siis segan kokku, kui tarbima hakkan.


  7. Küsimus TPA strawberry ripe kohta ?

    Tegin selle retsepti http://e-liquid-recipes.com/recipe/226322/strawberry%20fog

    Muidu on väga hea, aga pikema steepimise järel kaob maasika maitse ära ja bavarian cream/cheesecake maitse on liialt üle. Kas maasika puhul ongi tegemist maitsega, kus pikema perioodi puhul, tuhmub teiste maitseta alla või peaks vastavalt enda eelistusele, lihtsalt maasikat rohkem panema ja bavarian cream/cheesecake vähemaks võtma ?

    Vedelikku nuusutades on tunda maasikat aga kui tõmban, siis tundub, et jääb ikka varju teistele.


  8. Veel üks küsimus, ei hakka uut teemat tegema selleks.

     

    Nimelt vahetasin täna ijust 2'l kere ära.

    Baas jäi samaks aga kere on uus, kuna oli katki. Sellega aga see probleem, et keret baasile (atomizer standard base) peale keerates tuleb coil keermest välja. Alguses ei pannud seda tähele ja millegi pärast viskas kõrvekat, siis võtsin uuesti lahti ja vaatasin, et coil on praktiliselt lahti. Proovisin uuesti peale panna ja nii,et ei keera nii tugevalt kinni. Sain asja tööle.

    Aga mis tingis seda, et ta kõrbemaitset andis, siis kui coil osaliselt lahti oli ? Nüüd on maitse normaalne.

     

    Edit:Vahepeal viskab ikka kõrvekat vahele.Vahetan coili ära ja vaatan, mis siis teeb.Ennem muidu niisutasin coili ilusti läbi vedelikuga ja seisis ka 20m.

     

    Edit2:Hetkel töötab ilusti aga küsimus säliib, et kas kehv ühendus võib siis coili läbi kõrvetada ? Coil mis alguses panin oli täiesti uus.

     

    Edit3:Vahepeal viskab ikka kõrbekat, olen nüüdseks 2 coili vahetanud ja rohkem ei tea mida teha. Mulle tundub, et see oleks nagu kuidagi seotud sellega, kui kõvasti paagi kinni keeran, ehk siis kui jätan natuke kergemalt, siis ei ole hullu midagi aga tugevamalt keerates viskab kõrvekat.


  9. Küsimus capella vanilla custard v2 kohta. Praegu olen teinud 1 maitsega vedelikke ja see vanilla custard tundus ikka kohutavalt magus. Praegu on maitse sisaldus 15% ja seisnud 2 nädalat.

    Proovisin mixida nagu eelnevalt tehti. Mul oli artvap 15% metsmaasikas. Panin 2/3 vanilla custard ja 1/3 metsmaasikat aga jäi ikka liiga magus. Kas vanilla custard jaoks on 15% palju või ongi ta selline magusam vedelik ,kui ainult seda kasutada  ? Varem kasutanud ühe maitsena t-juice maitseid.

     

    Edit: Märkasin, et keegi just foorumist mainis, et VG annab rohkem magusat maitse siis mainin ära, et mu vedelikus VG on 52,5 ja PG 47,5


  10. Tere

     

    Sai siis ka endale soetatud köik vajalik et segada ise endale vedelikku,aga kuna ennem pole seda teinud tahaks natuke veel selgust saada.

    Baas on smoki oma 30pg70vg mix 3mg ja maitsestajaks Capella Vanilla Custard v2.Sooviksin teha algatuseks 10ml Kas siis lihtsalt lisan sellelel 10ml valmis baasile näiteks 0.7ml maitsestajat?Või olen valesti asjast aru saanud?

    Ma ise kasutan ka smoki baase. Tavaliselt teen oma arvutuskäigu selliselt: 1.Palju tahan kokku vedelikku 2.Mitu % võiks maitset olla 3.Arvutamine

    Ehk siis 10 ml, sellest 20% võiks olla maitse, ehk siis 2 ml maitset ja 8 ml baasi. Ostsin ka just vanilla custardit. Soovitan alustada 10-15% ja peaks seisma ka vähemalt 2 nädalat pimedas.


  11. Kuidas vahetate vedelikke nii, et ei jääks maitset eelmisest vedelikst ? Aeg-ajalt on sellega probleeme. Kui olen kasutanud kangemaid vedelikke, näiteks t-juice red astair, siis teist maitset kasutades on ikkagi eelmist tunda veel. Olen lugenud, et destilleeritud veega coili puhastades saab olukorra paremaks aga siis ei saa mõnda aega coili kasutada. Kasutan ijust 2'd.


  12. Tervist,

     

    Oskab keegi soovitada, millist coili osta ijust 2 le. Praegu kasutan seda, mis kaasa tuli aga tahaks tellida suurema varu. Olen uurinud, et ijust 2le sobivad Melo, Atlantis, Atlantis 2, Silo Beast & Aspire Triton coilid. Oskab keegi omast kogemusest soovitada, millist võtta, või tasub jääda ijust 2 enda coilide juurde ? Otsest probleemi ei ole aga vahepeal viskab dry hiti, kui natuke liiga sagedalt kasutada, õnneks kaob see ära, kui vahepeal lased masinal puhata.


  13. Lisaks võta vg nulli rohkem, saad lahjendada. Ajapikku kolid lahjema peale anyway

    Mulle valmissegud (baasid) ei sobi. Lisaks kangema pealt ise lahjendades tuleb odavam. Kalkulaatoreid küllaga, ei pea  pead vaevama

    Praegu võtsingi natuke lahjemat juba, kuna tossu rohkem uuel ja seega nikotiini ka. Ennem olin 12mg/ml peal, nüüd tellisin 9mg/ml.  Kui kontsentraadi protsent on 10-20%, siis jääb nikotiiniks sisalduseks vastaval 8,1-7,2 mg/ml kohta.

    PG kohapealt võtsin hetkel (VG/PG) 60/40, seega PG baasil matsestajaga segades peaks sinna 50/50 kanti jääma. Saab katsetada ja, kui vajadust eks siis võtan puhta VG juurde.


  14. Tellisin endale uue e sigareti väikse eGo asemel. Kuna selle vedelikut arbimine on oluliselt suurem, siis leidsin, et peaksin hakkama ise vedelikke tegema.. Olen tausta uurinud ja oman natuke nüüd teadmisi PG-st, VG-st, nikotiinist ja maitsetest. Eesti turul vaadates ei jäänud silma ühtegi mõistliku kohta, kust saaks puhast baasi normaalses koguses (250-500ml) osta.Epiip pakub küll 100ml variandis või ilma nikotiinita aga muud kahjuks ei ole. Siis jäi silma, et neil ka VP/PG mix baasid olemas, kus nikotiin juba sees olemas. Siin foorumis lugesin, et soovitatakse pigem ise baas segada. Küsimus siis, et miks ma ei võiks lihtsalt osta sobivat VG/PG baasi(http://www.epiip.ee/et/97-baasvedelikud), millele lisan sobivad maitsed ja saaksin nii oma vedeliku valmis. Muidugi arvestan sellega, et ei saa PG/VG vahekorda enam muuta ilma, et nikotiini sisaldus ei muutuks.

×
×
  • Create New...