Jump to content
E-sigareti foorum

JaanP

Tavakasutaja
  • Postitusi

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Reputation Activity

  1. Like
    JaanP reacted to hiinlane in Coilide ideed..?   
    Sai veidi kätt harjutatud enne RDTA saabumist
     
    Diamondback. 2x0,5 mm   kanthal südamik ümbritsetud 5 lipsu 0,25 Nichrome-ga. Kui vanadel kaladel võtab u.10 cm punumine umbes 40 minutit siis minul kulus 25 cm pea 6 tundi!
    Punutise jämeduseks ümmarguselt 1,5 mm.

     
     
    Vertebraid. 3 lipsu 0,25 Nichrome. Selle punumine läks libedalt. 30 cm tunni ajaga. Vabandan et pildil kehvalt näha, kuna pole makro objektiivi ja punutis ainult ümmarguselt 0,8 mm lai. Mõte on see braid panna 2 spaced claptoni vahele, mille ketraks arvatavasti 0,1 nichrome-st 0,25-se nichrome-i südamikule. No ja eks oomipoisse saab peale "vajaliku aluse" tulekut uudistada.
     

     
    Mõlemad peaksid asjalikud maitse ja auru tekitajad olema. Igatahes mmmõõõnusad väljakutsed mõlemad
  2. Like
    JaanP reacted to EHRG in Vedelike valmistamine?   
    Tuleb tunnistada, et eksperiment õnnestus. Väga mõnus mahe ja kergelt magus tubaka maitse. Õlle ja hommikukohvi kõrvale ideaalne veip.
    Kuidas ma seda tegin? 
    Ostsin epiibust Ecig 100ml 0mg PG-d ja 100ml 0mg VG-d. Siis suundusin tubaka poodi ja küsisin võimalikult naturaalset tubakalehtedest Kuuba naise kintsul kokku rullitud sigarit, mille ka sain. Tükeldasin kääridega sigari ja panin PG-ga laagerduma. Pudelis ca 2/3 purustatud tubakalehti ja sinna otsa kallasin PG. Pärast kuu ajast laagerdumist filtreerisin selle PG läbi kohvifiltri ja valasin VG-ga kokku vahemikus 50/50. On tõesti mõnus veip. NIko tase võiks tunde järgi ca 6-10mg olla. 
    Loomulikult võiks proovida ka mõne maitsestatud sigari tubakaga. Näiteks cherry või vaniljega. Aga vist on lihtsam ja kindlam mingite maitsestajatega vajadusel omale meelepärast maitset timmida. Ja kui päris aus olla, siis ma ei hakkagi muud maitset otsima. Väga hea tubakas
×
×
  • Create New...