Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
InterFace

Ja ta tõesti aitab...

Recommended Posts

Pealkiri peaks olema muidugi "loobumine sigaretist".

 

Igasugused plaastrid ja asjad ei aita soovi vastu suitsetada e. midagi käes hoida ja tossu alla tõmmata.

E-sigarett aga töötab väga hästi selle soovi kohapealt :) Eesmärk on ju mitte tubakat tarbida.

 

Ise jätsin suitsu maha lihtsalt päevapealt (e. tegin viimase suitsu ja läksin magama ning hommikul enam ei lubanud endal uut võtta) , olin 3 päeva ilma - hirmus isu ja muud hädad olid kallal ja proovisin e-suitsu ja nii ta siis läkski.

ca 3 nädalat hiljem enam ei olnud absoluutselt tavalise suitsu järgi isu - alguses muidugi tundus natukene imelik ja harjumatu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jutt jumala õige. Jätsin samuti päevapealt tavasigareti. Nüüd juba kolm ja pool kuud aint e-sigareti tarbija. Samas kolleegid, kes samuti e-sigaretti pahvivad, teevad kõrvale ka tavasigaretti. Järelikult on see ikka individuaalne: kellele sobib 100%, kellele mitte !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mina siis 2 nädala peale teinud ainult ühe paki sellel päeval kui vana e sigar läks katki ning olin uue hankimisega ametis . Tavaliselt läks umbes pakk päevas seega 13 pakki suitsu juba kokku hoitud ja tervist ka :) Tava suitsu isu ka ei ole. Naljakas on see,et igal poolt tuleb välja ainult välkareid millele ma praegu enam otsatarvet ei leia . Väga rahul kokkuvõtteks. Hakkan venda ka ümber meelestama .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulle tundus ka uskumatu, et selline vidin võimaldab tubakat sisaldavaid tooteid asendada. Nüüdseks u. kuu aega ilma tavasigarettideta veedetud. Staasi kokku u. 15 aastat ja viimased kolm sai ikka piipu ja sigarillosid kimutud. (esiga) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul ka positiivne kogemus. Alustasin paraleelselt, st. et analoogid olid kaasas ikka. Esimesed 2 nädalat tekkis isu ka teha, aga eriti alla ei andnud ja vast 2 või 3 tavalist sai tehtud ka. Nüüd juba enam ei tahagi, lihtsalt niipalju parem on. Kehakaal on ka naisele meelepärasemaks muutunud. Talle vist meeldivad paksukesed ja 'õllekad' :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poolteist kuud nüüd e-sigareti kasutaja, selle aja jooksul vist mingi 2 pakki analooge ära tõmmanud. Arvestades et tavaliselt läks pakk poolteist päevas siis väga edukas värk (Y). Hetkel pole 2 nädalat analoogi teinud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 nädalat sai täna täis KIT-i ostust. Mingi pakk sigarette läinud, kuna maal said akud tühjaks ja laadija linnas. Vahepeal oli ka vedelikukriis.

Tavaliselt tõmbasin 1-1,5 pakki päevas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaks kuud tagasi (12 dets) alustasin digitaalse suitsuga. Enne seda tõmbasin aastaid ca 1,2 pakki keskmise kangusega (tumehall Kent 4mg tõrv / nic) suitsu päevas. Proovisin mitu korda "cold turkey" analoogist loobuda, ei õnnestunud (iga kord pilt virvendas ees, närvid läbi jms jama). Analoog hakkas tervisele, see tegi e-suitsule ülemineku lihtsamaks. Siiski oli algus meeletult raske, e-sigaretil olid ka omad vead mis tulenesid kogenematusest põhiliselt (18mg/ml vedelik mis alguses tellisin oli liiga kange, ajas iiveldama, rindkeres oli valus, mingit jama ajas kurku, ei osanud tõmbamise intervalle endale sobivaks teha jms. Esimesed 5 päeva "patustasin" ka paari tavasuitsuga kui asi hulluks läks. Aeg ajalt olen veel patustanud maks 1 tavasuitsuga päevas kui närvid läbi lähevad. Lahjendasin järjest segusid, alguses osutus sobivaks ca 8mg/ml e vedeliku segu. Nikotiini sisaldust vähendasin oma segudes iga nädal. Praeguseks teen teist nädalat juba 0mg/ml-st segu. Järgmiseks etapiks on e-sigaretist loobumine, pole sellel maitsestatud mahla sisse hingamisel suurt mõtet. Motivaatoriteks analoogilt üleminekul on olnud eelkõige tervis ja hui ma teile aktsiisi maksan (põhiliselt esimene). Kui analoog poleks tervisele hakanud, siis poleks ka e-suitsuga suutnud analoogi maha jätta ja kimuksin analoogi rõõmsalt edasi kuna analoogi suitsetamine mulle meeldib (kahjuks 1000x rohkem kui e-sigareti suitsetamine).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tahtsin just küsida poolepealt , et kas e-suitsu tõmbamine ei ole kordades parem kui tavaline suits aga lõpus sain juba vastuse.

Siinkohal jääb muidugi õhku variant, et kui tegu on mingisuguse algelisema clearo ja tavalise ego akuga siis see on võibolla ainult veerand või pool sellest mida e-suits tegelikult suudab. aga noh see selleks - siiski - jälle näide kuidas asi ikkagi toimib :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clearod on mul kanger t2-d ja 1.0ml Kanger KR-510 Clearomizer 1.8 - 2.3 Ohm thebestshop.eu-st. Mõlemad peaksid olema ühed parimad saadaolevatest. Akud on tavalised ego-T Lasnamäe tegelase Timelia käest kes osta.ee-s vedelikke jms asju müüb. Tossu ja maitsete vähesuse üle ma ei kurda, pigem on tihti tossu isegi liiga palju ja lisan puhast PG-d oma vedelikele :) Samas minu jaoks on ikkagi analoog "see õige suits". Digitaalne suits on minu puhul vahend analoogi maha jätmiseks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ostsin oma Twisti komplekti 11. jaanuaril ja 19. varahommikul tegin oma siiani viimase analoogi ,poolik pakk siiamaani taskus, vahel avastan ehmatusega, et mis see on. Senimaani, no umbes 35 aastat, pakk/poolteist päevas vähemalt, viimased 10 aastat sinine Camel, aga peale elektroonse tegemist on ikka see analoogi paberi põlemise ja vingu hais rõvedad, loodan et nii see jääbki....ainult elektroonne (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nii nädal-kaks tundus tegelikult sigareti suits hea. Alati on varem tundunud. Siis muutus neutraalseks. Kuskil 3-4 nädala peal aga hakkas vastu käima.

Mul saab pühapäeval niiöelda 2 kuud viimasest sigaretist ja kuna naine suitsetab neid veel siis see igakord häirib aina rohkem ja rohkem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minul hakkas lõpuks suitsetamine lõpus ikka väga vastu. Ei suutnud enam tervet mahvigi kopsuni tirida :lol: Oli päevi kus vältisid suitsetamist, kuna teadsin kui halvaks see mul enesetunde teeb aga nikotiini vajadus sai ikka võitu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

e-suitsu tõmmates tundub tavasuitsu lõhn tõesti vastik, kui keegi teine tavasuitsu teeb (mul eksnaine kimub enam vähem kinnisel rõdul ja sel ajal ma rõdule siseneda ei kannata). Samas kui ise tõmban analoogi mingil põhjusel siis puhun endast eemale tossu ja ei häiri nii hullult :) Häirima hakkab siis kui tuppa tulen ja oma käte/riiete lõhna tunnen kuna lõhnataju on märgatavalt paranenud ja suitsuhais ei ole enam meeldivate aroomide nimekirjas. Mul õemees teeb sigarillosid ja sigareid, nende lõhn hakkab veel rohkem vastu kui tavasuitsu lõhn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mind ka häirib kui vend teeb tavasuitsu. Alguses ostsin tubaka maitselist vedelikku,nüüd isegi selle lõhn ja maitse muutub kuidagi vastikuks.Aga eks ma kasutan viimase 10ml pudeli lõpuni ära ennem kui miskit sobivamat ostan. Jube kähku nö toimuvad muudatused ja see on kindlasti hea :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...