Jump to content
E-sigareti foorum
InterFace

Algajale! Esimene e-sigarett

Recommended Posts

Kui palju odavam?

eVic'i saad peleonist ühistellimusega tellides 78,75€ eest.

Kui juppidena tellid(vt. ühistellimus 8 teemat) saad veel odavamalt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kui euroopast tahad siis ega palju odavam ei tule €65 umbes koos saatmise, heade akude ja laadijaga. Samas on olemas EU's müüdavad €70(originaal komplekt + post) eVic'id.

vaporbreak (saadavad hiinast) müüb €30+€6VAT(kui accoundi teed saad alenust) kitti milles sisaldub vamo v1(elektrooniliselt sama kui V2 aga nupud plastikust ja mõnel on aku vedruga probleeme olnud), 2x18350 akut(need väiksemat sorti), laadija ja postitus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vamo ja eVic'i hinnavahe on euroopast ostes piisavalt samasse auku, et otsustada tuleks puhtalt meeldimise järgi. Kes tahab lihtsat ja robustset lahendust, võtab Vamo. Kes tahab välimuselt pisut edevamat masinat, millel rohkem "gadgety" seadistamisvõimalusi, võtab eVic'i.

 

Oma töö teevad mõlemad ära ja turul olnud umbes sama kaua, seega pikaajalise vastupidavuse kohta ei saa veel järeldusi teha. Mul on olemas nüüd mõlemad ja eelistan Vamo't, naabrimehele laenasin tagavaraks oleva Vamo ja eVic'i testimiseks, tema otsustas viimase kasuks. Maitse asi, peaasi, et analoogi pealt ära saab (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vôta parem järgmisest yhistellimusest osa. Usun, et T3 kit spezzi kaudu vôttes tuleb odavav. Seda clero pole proovinud, vôimalik, et parem...ei tea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Küsiks targematelt, kas sellist eGo-Vc 6+ KIT kaasaskandmiseks tasuks osta :?: 50€ koos saatmisega päris norm hind vist.

http://www.ebay.pl/itm/hit-2-eGo-T-CE6- ... 35c4c81ce7

Ma pigem pöörduks Spezzi poole ja ostaks temalt peleoni T3 komplekti. Sellised CE6 klearod on tegelikult ju upgrade ce4. All kontakt vedrukesega ja lahtikäiv. Hiinlasetele meeldib numbreid juurde kirjutada. :D On olemas ka CE11 ja eitea mida veel. Tinydealist saad hinna võrdluse kätte, see komplekt on max 20€ väärt.

Ja selline huupi ostmine ei pruugi alati parim variant olla. Kui ikka tahad ise osta kusagilt, siis foorumis pikk nimekiri järgi proovitud poode. Vali miskit sealt parem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma võiks 10-packi tellida kui mingit reaalset võimalust oleks, et seal päriselt ka rohkem ampertunde on kui praeguses 3400mAh akus. Paraku olen 100% kindel, et isegi see 3400mAh on pisike liialdus =(

No ei mahu hetketehnoloogiaga selle kesta sisse sellist kogust. Lükka või jõuga, ikka ei mahu ..

EDIT: Fuck me, uudishimu ajel tellisin 10-packi ära ikka. Eks ma annan siis teada, kas on mingit vahet ka

Mul on mõni aeg tagasi koos taskulambiga tellitud hiinast punased UltraFire 3000mAh akud - need peavad umbes 3 korda vähem vastu kui see peleonist roheline Panasonicu 3400mAh NCR18650B. Seega vast reaalne on nii 1100-1200mAh. Neid suurema numbriga pole viitsinud ebayst tellida ja katsetada.

Kui kellelgi Tallinas soovi on siis võib minu käest mõne rohelise Panasonicu saada 10€ eest. Tellisin endale suurushullustusega 10 tükki :)

 

PS! esimese lehe lõpus Spezzi juppidena kokku pandud variandiga olen väga rahul. Ainuke asi, mis natuke häirib on see et aegajalt (suht harva) ronib vedelik huulikusse ja luriseb. Ega keegi ei oska pakkuda, kas võib mingi vale tehnika olla? Oma kogemusest olen järeldanud, et vedelikku ei tohi alla min kriipsu lasta aga vaatamata sellele ikka mõnikord juhtub.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kui mul vedelikku sisse viskab siis lihtsalt hoian tugevalt kinni ja lajatan hooga maa poole, vedelik lendab välja ja asi tahe selleks korraks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kas keegi oskaks soovitada mingilt inglismaa lehelt starter kiti. Õele hakkas see asjandus huvi pakkuma ja mul on päris raske talle seletada läbi skype mis on hea ja mis halb. Inglismaa lehti uurides tunduvad hinnad päris kallid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Issand, olen siin lugenud igasuguseid teemasi ja pea paks otsas...kasutan ise praegu ego-t aga vaatasin siin pilte mis arsenal kellegil on :o ja suu vajus ammuli, mul on pooled asjad puudu veel....näiteks süstal, kus kohast seda osta saab, apteegist, kirjas oli, et nüri otsaga...ja olen ostnud valmis vedelikud, neid vist enam lahjendama ei pea? ja üldse oli teil seal piltidel palju vidinaid mille otstarve jäi mulle mõistmata (Blond noh) :D ühesõnaga, mis oleks vaja muretseda, et asi toimiks korralikult. jutt tuli vist suht segane (psühho) Kasutan 1.6 ml clearot ja see lekib, aku ja clearo ühenduse juurest ajab välja...üks igavene jama mul :D aga kuna olen juba e-sigareti usku pöördunud siis ei tahaks tava suitsude juurde tagasi minna...Hädas nagu mustlane mädas :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ole mõtet, pead vaevata, küll sa varsti aru saad, mis Sul kõik puudu on ja kui aru ei saa, siis polegi nagu midagi puudu, elu läheb mõlemat pidi edasi, põhiline muidugi et ilma analoogita (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

See oli nüüd küll sisutihe vastus :D ma tahaks midagi uut soetada ja mis ei oleks liiga kallis. või siis võimsama aku ja suurema clearo...mul praegu see lahja 650-ne aku :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
:D See on vist igavene suur? kuid paistab äge.Miks neid nii palju erinevaid peab küll olema, tunduvalt lihtsam oleks kui saaks valida ainult paari vahel :) aga kui ma oleks nüüd täitsa roheline ja tahaksin osta endale esimese e-sigareti, siis mis oleksid need põhi asjad mida peaks teadma ja ostma?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...