Jump to content
E-sigareti foorum
InterFace

Uuele registreerunule

Recommended Posts

Tere.

Nimi Andrus ja elukoht Sindis. E-suitsuga puutusin esimest korda kokku vist kusagil aastal 2009 kui kolleegil oli selline vigur taskus. Sai siis ka pisut proovitud kuid hind pani asja paika ja maksin oma tubaka aktsiisi edasi Ansipile. Märtsis 2013 tuli aga uuesti, nüüd juba teine kolleeg e-suitsuga lagedale ja kuna selleks ajaks olin juba riigile niigi terve sajandi aktsiisi ette maksnud tirides 35-40 suitsu päevas, otsustasin proovida. Esimeseks aparaadiks oli LEA, masin super kuid ära tüütas see "ampullide" täitmine, seega tuli vaadata teine aparaat ehk siis "tank system". 31 märts 23:45 panin viimase sigareti põlema ja siiani olen e-suitsuga hakkama saanud. Nüüdseks on LEA kõrvale tekkinud veel kaks tavalist aparaati millest üks on CE4 atomizeriga ja 650 akuga ning teine sama ainult, et 1100 LCD ekraaniga akuga.

Hetkel käed jalad otsas ja keel suus otsustasin, et kohalikku ettevõtlust enam ei toeta ja järgnevad aparaadid ning "plögad" saavad tulema minuni laiast maailmast. Täna pandi posti siis 120ml "plögasid" Hiinast (loodan, et kohale tulevad) ja tulevikus tahaks ka mingi korraliku aparaadi soetada mida popsutades telekat vaadata. ;)

Foorumist rääkis mulle ka sõber, et siit saab kasulikku infot ja nii ma siin nüüd olengi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
(teretule) Loodame et "plögidega" probleeme ei teki :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervist kõigile.

 

Olen Martin ja pärit Raplast.

Jätsin suitsetamise paarpäeva tagasi maha kuna isa jättis ka aga tema jättis juba nädalaid tagasi nii siis tema soetaski endale E-sigari ja siis saigi ise ka koguaeg kõrvalt tehtud või siis kui see kuskil toas vedeles. Ja hakkas meeldima nii saingi endale ka kohe E-Sigari ja nüüd olengi sellepeale olnud ja suitsupaki poole ma enam ei vaata . kui tavaliselt läks päevas pakk suitsu mis maksis 3.20€ siis tänaseks kulub päevas vedeliku peale 0.30€ siis ikka paneb mõtlema küll.

Enda lemmik segu mida igapäevaselt teen on Vaarikas ja tiba mentooli(mitte palju muidu hakkab kurgule :S )

ja siia sattusin nii et hakkas huvitama see E-Sigari maailm ja loodan siit saada uusi kogemusi/oskusi .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervist.

 

Olen Ando Märjamaalt. Otsustasin kah siseneda e-suitsu maailma. Muidu läheb 1-2 pakki helesinist LM-i päevas.

Suured tänud kasutajale Spezz, kelle abil soetasin "stardikomplekti". Allpool mõned pildid:

 

Karbist välja

Posted Image

 

Pudel ümbervalatud ja ootab täitmist

Posted Image

 

Täidetud ja kohe läheb pahvimiseks

Posted Image

 

Eks näis kuidas tulevikus kujuneb. Esialgu jätsin poetuuril tavasuitsud ostmata.

Share this post


Link to post
Share on other sites
(teretule) väga kena. Hea vaadata kohe tublisid inimesi. Ja minugi poolt suured tänud Spezzile uusi abistamast. (õlut)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulevad need maitsemeeled ka tagasi, iseenesest Ic30-ga peaks maitset omajagu olema aga noh see punane tõrvapulk teeb ka oma tööd :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere!

 

Olen Aare Harjumaalt. E-suitsuni jõudsin tänu tuttavale. Hakkas Skypes rääkima, kui hea ja et tema juba 2 nädalat olevat kasutanud. Samuti olevat oma vajaliku kraami Spezz-ilt saanud. Siis terve õhtu sai sel teemal räägitud ja tarkust kuulatud. Otsikutest, coilidest, oomidest ja millest iganes. Seda foorumit olen juba parasjagu kamminud.

Praegu olen veel vene salakate peal, aga T3 stardikas (34 eurone) on juba kasutaja Spezz-i kaudu Peleonist tellitud. Ootan juba millal kohale jõuab. Praegu läheb vene salakaid 2-3 pakki päevas. Loodan, et see e-suits on ka minu jaoks. Siis saan kenasti kulud kontrolli alla ja kindlasti tervislikum on see aur ka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere! Olen Kalle ja Lääne-Virumaalt . 4 kuud e-sigaretiga koos juba a ma panin 2 pakki päevas tavasuitsu, hirmus köha oli ja nüüd seda köha pole enam:) ja nikotiini läheb 10ml 3 päeva

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nii see oli jh ! A imestama paneb, et tavasuitsu ei taha enam olen miski 30 aastat kimunud suitsu ja see e-sigarett aitas köhast pääseda imelugu küll:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja see aitabki :P Hetkel kimun ananassi maitselist ning suhteliselt madala oommiga clearost (1,7) ning miskipärast tekib pärast mõnda aega tõmbamist mingit eritist kurku. Ilmselt kuna on magus? Iseenest ei häiri, parem ikka kui see rõve suitsetaja röga. Juba mõeldagi (öäk)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...